IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forexboy-gbp/usd

Abe nqkoi moje li da mi dade stop na gbp/usd 4e shortnah na 1.16 a ne6to ne e mnogo ubeditelno dolar4eto

Коментар

• forexboy-gbp/usd

PETAR pi6i dva tri reda za gbp/$ i ako znae6 kakvo se o4akva s boe rates ? s uvagenie

Коментар

• forexboy-gbp/usd

Chicago , а твоят добър приятел Сорос каза ли ти че от такива съвети на приятели "под сурдинка" прави
        милярдите си.Той им вика купувайте $ , а в същото време самият той прави здрав sell - off. И мисля че ще
        така до 1.23. Аз понеже не съм ти толкова близък ще ти дам един съвет - сложи си СТОП.

Коментар

• forexboy-gbp/usd

Trudna rabota se okaza tova BoE,taka da znaesh forexboy.Nali znaesh imat si nov shef otskoro...
          Ama uspqh da svarsha neshtichko po tvoq vapros.Ottm mi vikat taka:
          buy 1.5900/20 s/l 1.5840 Targret 1.6000/1.6050 posle pak si baivash za 1.6300
          I nai-vajnoto: gbp pod 1.5800/1.5780 nemalo da pada.
          A za lihvite drugiq mesez - v sabota na kupon shteli da reshavat kvo da pravqt!
          Aide sas zdrave i uspeh!
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• SUPER VAJNO!!!!!!

chicago, я питай BoE дали мисли като теб по отношение на Сорос

Коментар

• SUPER VAJNO!!!!!!

iNFORMAZIQ NA UHO:
              PREDI MALKO MI SE OBADI MOQ STAR KOLEGA I PRIQTEL G.SOROS I MI VIKA - KUPUVAI $, SHTE BUTAME EVROTO ZDRAVO NADOLU KAM 1.1200
              BLAGODARIH MU,KAZAH MU,CHE SHTE GO CHERPQ EDNA BOZA/MNOGO OBICHA SOROS BOZATA/ I KUPIH $.
              SEGA SHTE CHAKAM DA SI NAPALNQ GUSHKATA/I MISLQ DA NE CHAKAM MNOGO/!
              a ZA KABELA MI VIKA DA KUPUVAM OKOLO 1.5900 I DA PRODAVAM KAM 1.6300
              HUBAV CHOVEK I NAI-VAJNOTO KOLEGA I PRIQTEL!
              USPESHEN DEN NA VSICHKI!
              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

едно друго форумче:

http://64.94.171.6/fxbb/

Коментар

• eur/usd

17-tia etaj ili 1700%?

Коментар

• eur/usd

Popitali: Iurii Gagarin kak e preletial kosmosa cial, a pak se okazalo che toi samo visial na gaza na 17-tia etaj )

Коментар

• eur/usd

Ицо, колко % си направил досега от валути?

Коментар

• eur/usd

мисля, че ако отидем под 1.1080 е много възможно да се прицелим в ... паритета, до 0.9875
                        понеже горното е напълно вероятен, но почти невъзможен на този етап вариант, мисля че границата отдолу е 1.1080

Коментар

• eur/usd

Kuks znaem 4e si za nagore, no do kyde misli6 4e moje da vyrne nadolu?

Коментар

• eur/usd

аз предполагам че след днешното движение настрани, утре може да се отправим в подножието на 1.14...

Коментар

• eur/usd

mom4eta daite edno ramo da butnem eur/usd do 1.1180 pone! )

Коментар

• gbp/jpy za PETAR

Petar kak misli6 gbp/jpy za kupuvane li sa DAI KOMENTAR I CENI ZA VLIZANE TNKS

Коментар

Working...
                                X