If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Petre: imah v predvid, 4e pri men njamashe validna indikacia za tova,. Nishto pove4e.
Vse pak ne beshe nujno da pravish takava tirada. Tova vsi4ki go znaem.
Tks
Traders, покрай слуховете за убийството на двамата синове на Саддам, $ набира преднина.
Според вас ще се потвърди ли новината и как това ще повлияе на пазара?
Аз смятам че няма да има потвърждение и нещата ще останат така.
Коментар
Петър Краиванов
gbp/chf
fibona4i на база технически,политически,икономически и спекулативни новини и фактори.Но моля те
не ме карай да ти ги пиша всичките защото ще откарам поне 1час в писане."
Препоръката ми е пожелателна а не задължителна.Предупреждавам всички че има висок риск на този
пазар.Всички пеялби и загуби са си за ваша сметка,така че после може само на себе си да се радвате
или сърдите" - може би наистина трябва всеки път след като постна нещо да слагам и този текст.
Предполага се обаче че в този форум всеки си го знае,а ако не го знае , не виждам какво прави тук.
Една много хубава поговорка гласи : "който го е страх от мечки не ходи в гората" . Ако я перефрази-
раме за този пазар , би звучала така според мен:"Който го е страх от акули да не се хвърля в океана"
Успех на всички
na 190.66 zatvorih, prav si za tova che niama losha pechalba. 10x za saveta
Коментар
Петър Краиванов
news
Не че неиска да ходи на долу, а алчността е голяма. GBP/JPY ги селнах на 191.21 и ги затворих на 190.67
Като виждаш че там е здрав съпорт който не може да бъде пробит,взимай печалба и се огледай за друга
позиция.100 пъти съм го повтарял и пак ще го повторя : "PROFIT NEVER WRONG"
» 22.07.2003 16:30
Водещи инвестиционни банки: от месеци не било толкова трудно..
Според анализатори на водещи инвестиционни банки от месеци картината относно бъдещите нива на еврото не е била толкова неясна. Мненията в момента рязко контрастират между 1,10 и 1,20, а като причина се посочва колебливото и противоречиво поведение на дялов/дългов/валутен пазар.
По пазара продължава да се дискутират слуховете в сила още от петък вечерта, че ECB е поръчала на централните банки от Еврозоната да ограничат инвестициите си в американски дълг на агенции като Freddie Mac и Fannie Mae (виж новината Обзор Америка на 21.07.03г. от 10:09ч.).
Според дилъри, това е една от водещите причини за спад на долара (започнал точно от петък и задълбочили се в началото на текущата седмица), като според някои от тях този слух се потвърждава от факта, че днес някои от националните централни банки от Еврозоната са били "засечени" на електронната търговия да купуват евра в EUR/USD.
Коментар