IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• news

Вчера затворих всички позиции, днес пазарът няма кой знае какви трусове, така че ще изчакам да видя дали онази мадамка по CNN много много се кефи преди opening session и се мятам.
    Пуснал съм една trendline на Н1 при cable и очаквам да бъде пробита точно при 1,6 и следва разпродажба от моя страна. Другите двойки ще ги чакам до към 16:20

Коментар

• news

След срещата в Шанхай с лидери на Китай английският примиер Блеър заяви, че Китай не е склонна да коригира курса на китайския йоан в краткосрочен план. Допълни, че в дългосрочна перспектива Китай вижда необходимост от промяна на курса. Това е в унисон с казаното от американския финансов секретар Сноу, че Китай показва намерения да осигури по-голяма гъвкавост на националната си валута и че САЩ подкрепя това. Миналата седмица Грийнспан коментира необходимостта да се наблюдава нарастващото парично предлагане. Ръстът на доларовите валутни резерви чрез интервенции от страна на иитайското правителство би възпрепятствало управлението на икономиката. ЕСВ определи това като дисбаланс.
      От своя страна, ЦБ на Китай обяви, че ще продължава да подобрява валутнокурсовия механизъм. Пазарите допускат, че Китай ще преоцени валутата си постепенно във времето.
      Въпросът ще бъде коментиран отново при следващата визита на Сноу в Китай по-късно тази година.

Коментар

• valuta

az ne sym osobeno golqm razbirach, no: EUR/USD e v BUY mode na H4+H1, koeto oznachava ili BUY ili aside.
        GBP/USD na H1 e v BUY mode, no H4 nqma qsnota, sklonnostta e kym BUY...GL to all FX warriors ) and donnot forget to have fun!!!
        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

Ще държа на старата позиция още час - после ситуацията се замъглява и ще гледам да прибера малък профит.
          Все още силно очаквам движение до 1.1425 областта. При 1.1368 максимум за деня съпротивата не можа да свали с очакваната корекция до 1.1350, ами си държи границата на 1.1360.
          Оптимизмът ми все пак не е като в 12.00.

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

Куки, вчера беше писал за кабела как го мислехме по-рано и как той ни скъса нервите с 5-6 фигури,
            и аз си мисле че сега ще се получи нещо такова и както обикновено винаги е късно да влезеш дълъг
            в кабела и той спокойно с тези темпове може да си отиде на 1,6200, 1,6300 и т.н.
            На това шибано движение според мен няма никаква изградена тактика ?
            За еврото още съм къс и над 1,1400 смятам да не затварям а да покрия с EUR/JPY или нещо подобно.
            А тези американци и снощи и предната вечер ни разказаха играта. Мисля че наистина ни гласят голям капан !!!

Добре е че играя с малко и изчаквам да се изясни картината:
            покупки над 1,1470 в евро и продажби при 119,80 -90 в JPY
            покупки при падане на 1,5900 в GBP

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

В такива моменти си викам:
              Да бе мирно седяло,не би си нервите скъсало.....
              Чакам тест на 1.1400/25 и тогава ще видя.....

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

Аз мисля да задържа малко топката.
                Принципно няма причини точно днес да се случи нещо голямо.
                Ама знае ли човек, то когато е най-спокойно е най-опасно
                Още си спомням оня Сноу една нощ дето на мъртъв пазар ни разказа играта.

Коментар

• EUR/USD

След 1,14 поддържам приключване на корекцията, target 1.2+

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

Sell GBL/CHF at 2.1750/80 S/L 2.1840 target 2.1450 next 2.1200-- GL

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

)
                      Аз за това те питам..... защото и аз се колебая за тези ми идей.......

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

Сутринта и аз бях решил да чакам такъв удобен момент, но сега нещо не се решавам да го направя.

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

Куки,пак ме ръчкат дяволите
                          Какво мислиш за сел на еврото от тези нива,стоп на 1.1425

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

ot kade go nameri tova.

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

dvn, преди време и аз съм я пробвал тая тактика - обикновено завършва с 10-15 добри сделки и 1-2 грандиозни провала, които ти нулират успехите (в най-добрия случай)...
                              Естествено едва ли някой от нас може да ти каже със сигурност "не се плаши а скачай в дълги eur/usd и само чакай профита", но по-вероятното движение е нагоре.
                              Иначе и аз съм голям фен на хващането на посоката при обръщане на тренда, тогава е толкова сладко че хич не ти пука накъде върви пазара.
                              Въпроса е, че ако ти беше скочил на 1.1930 и да гониш 1.10, сега нямаше хич да има значение дали е 1.12, 1.14 или нещо около тях.
                              Мойто мнение е, че пазара ще продължи движението си нагоре, естествено едва ли толкова праволинейно, както преди 2 месеца

Коментар

• Тука се мъти нещо...?

The next major target of eur/usd is 1.2360

Коментар

Working...
                                X