IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Дали това не беше вече върха или само междинна спирка (1.0849)

Коментар

• EUR/USD

Екстра... Аз чакам понижението )))

Коментар

• EUR/USD

v4era kupih dva lota 1.0749 i sega se oslushvam za pribirane na pe4alba

Коментар

• EUR/USD

shte ti kajem che e dobre che si v pravilnata posoka...

Коментар

• EUR/USD

kakvo shte kagete za tezi niva.dobre 4e sam v pravilnata spored men posoka

Коментар

• EUR/USD

Vlado, мислиш ли че ще тръгнат война без подкрепа.. Пардон, с подкрепата на българи и румънци...

Коментар

• EUR/USD

Ochakvam korekcia do 1.07-1.069 i sled zapochvane na voinata da se nasochim kam 1.10

Коментар

• EUR/USD

Като ви гледам как мълчите, значи не само аз психясвам зад компютъра...

Коментар

• interventions

Здравейте,някой има ли си понятие къде може да се намери инфо за минали интервенции за централни банки на валутните пазари?По-специално японската централна банка ме интересува,но ако имате информация и за други пак е добре дошло.
                    Пожелавам ви връх днеска при eur/usd и от понеделник-надолу до 1.065!!!
                    Поздрави!

Коментар

• Работа

Tova da ne e trudova borsa!!!!!!!!!!!!!!
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Работа

“Финансово-инвестиционна компания УИНСТАР” ЕООД регистрирано с решение на Софийски градски съд, по фирмено дело № 6262 / 2002 год Лиценз за извършване на сделки с чуждестранна валута Рег.№ 072/06.11.2002 год. издаден от БНБ.

ДИЛЪР
                        ВАЛУТНИ И КАПИТАЛОВИ ПАЗАРИ

Изисквания:
                         висше икономическо образование;
                         отлично владеене на английски език (писмено и говоримо);
                         познания и интереси в областта на валутната търговия и търговията с ценни книжа на международните и местни пазари
                         трудов стаж в друга финансова институция;
                         отлична компютърна грамотност;
                         добра комуникативност и умение за работа в екип.

Отговорности:
                         писмена и устна кореспонденция с контрагентите ни в страната и чужбина;
                         подаване на поръчки и сключване на сделки на международните валутни и капиталови пазари;
                         обслужване на местни и чуждестранни клиенти на фирмата.

Условия:
                         работа в млад и динамичен екип;
                         възможност за професионално обучение, израстване и развитие;
                         атрактивно възнаграждение и пакет социални придобивки.

Ако отговаряте на горепосочените изисквания, изпратете не по-късно от 1 февруари 2003 г. мотивационно писмо и автобиография на e-mail: kaloyan@winstar-tech.com
                        Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю

Коментар

• eur/usd

Не, не съм от толкова отдавна там...
                          Пратих ти поща.

Коментар

• eur/usd

Az pri btb sam na demo, a v deltastock sam na real tui 4e ne moga da ti kaja kak sa, no i spored men zabavqneto na poru4kite s tova iskane-potvurjdenie e po-golqmo otkolkoto v deltastock.
                            Kuks, ako sam razbral pravilno ti targuva6 s deltastock otdavna na real imam vapros kam teb, no ne e za obsujdane tuk.Dai mi po6tata si ili ICQ, ili mi pi6i na moita ako ne e problem
                            moeto ICQ e 125251040

Коментар

• eur/usd

Vij,tova za cenata i principa pri tqh ne se izpalnqva.A otnosno tova,4e sa nai-malkoto zlo,e vqrno,dokolkoto sam prou4il ostanalite.Nadqvam se da ima posrednik,kogoto o6te ne sam sre6tal.A ina4e 4rez YAHOO-to,bqh nameril edin sait na Singapurski posrednik.Pri nego se targuva6e na 4 pipsa spred,a cenata vaob6te ne se smenq6e,na kakvato cena si q pora4al,na takava se izpalnqva.Po tozi na4in sa re6ili problema s NETA.Moje da ti varnat platformata i sled 10 sekundi,no e garanciq 4e e na zaqvenata cena,prz tova vreme tq se e promenila mnogokratno.A ina4e,kakto kazva6 po telefona,dokato zapo4nem da si govorim,cenata moje da e oti6la na tavana.Chao i uspeh.
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

Здравей!
                                Относно котировките и придвижването им - това е борсов принцип - ако търгуваш по пазарна цена - не се предлага нова цена, ако тя е в твоя полза, но не се изпълнява ако цената, по която търгуваш е по-лоша вече. Даже ако питаш мен при делтасток е по-добре, за разлика от мета-котетата (не искам да ги обиждам) :>, където искаш първо цена, те ти я дават ти мислиш, потвърждаваш и т.н...
                                Иначе - аз за такива случаи съм си записал телефона на брокера на Делтасток на гласово избиране в телефона и като стане нещо такова, след 10 секунди си говорим.
                                Между другото откъм забавяне на платформата - имало е проблеми и преди, но откъм реакция - чат, телефон, досега не съм имал проблеми. Наистина е трябвало да им се обадиш по телефона. Аз откакто имам перманентни проблеми с моя нет в къщи (поради прекрасния ми кабелен оператор), поне няколко пъти на ден ми се налага да се чувам с тях.
                                Помисли си преди да се откажеш, защото ние сме при тях, защото все пак са от най-малкото зло...

Коментар

Working...
                                X