If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,някой има ли си понятие къде може да се намери инфо за минали интервенции за централни банки на валутните пазари?По-специално японската централна банка ме интересува,но ако имате информация и за други пак е добре дошло.
Пожелавам ви връх днеска при eur/usd и от понеделник-надолу до 1.065!!!
Поздрави!
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Kaloyan Kakalow
Работа
“Финансово-инвестиционна компания УИНСТАР” ЕООД регистрирано с решение на Софийски градски съд, по фирмено дело № 6262 / 2002 год Лиценз за извършване на сделки с чуждестранна валута Рег.№ 072/06.11.2002 год. издаден от БНБ.
ДИЛЪР
ВАЛУТНИ И КАПИТАЛОВИ ПАЗАРИ
Изисквания:
висше икономическо образование;
отлично владеене на английски език (писмено и говоримо);
познания и интереси в областта на валутната търговия и търговията с ценни книжа на международните и местни пазари
трудов стаж в друга финансова институция;
отлична компютърна грамотност;
добра комуникативност и умение за работа в екип.
Отговорности:
писмена и устна кореспонденция с контрагентите ни в страната и чужбина;
подаване на поръчки и сключване на сделки на международните валутни и капиталови пазари;
обслужване на местни и чуждестранни клиенти на фирмата.
Условия:
работа в млад и динамичен екип;
възможност за професионално обучение, израстване и развитие;
атрактивно възнаграждение и пакет социални придобивки.
Ако отговаряте на горепосочените изисквания, изпратете не по-късно от 1 февруари 2003 г. мотивационно писмо и автобиография на e-mail: kaloyan@winstar-tech.com
Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю
Az pri btb sam na demo, a v deltastock sam na real tui 4e ne moga da ti kaja kak sa, no i spored men zabavqneto na poru4kite s tova iskane-potvurjdenie e po-golqmo otkolkoto v deltastock.
Kuks, ako sam razbral pravilno ti targuva6 s deltastock otdavna na real imam vapros kam teb, no ne e za obsujdane tuk.Dai mi po6tata si ili ICQ, ili mi pi6i na moita ako ne e problem
moeto ICQ e 125251040
Vij,tova za cenata i principa pri tqh ne se izpalnqva.A otnosno tova,4e sa nai-malkoto zlo,e vqrno,dokolkoto sam prou4il ostanalite.Nadqvam se da ima posrednik,kogoto o6te ne sam sre6tal.A ina4e 4rez YAHOO-to,bqh nameril edin sait na Singapurski posrednik.Pri nego se targuva6e na 4 pipsa spred,a cenata vaob6te ne se smenq6e,na kakvato cena si q pora4al,na takava se izpalnqva.Po tozi na4in sa re6ili problema s NETA.Moje da ti varnat platformata i sled 10 sekundi,no e garanciq 4e e na zaqvenata cena,prz tova vreme tq se e promenila mnogokratno.A ina4e,kakto kazva6 po telefona,dokato zapo4nem da si govorim,cenata moje da e oti6la na tavana.Chao i uspeh.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Здравей!
Относно котировките и придвижването им - това е борсов принцип - ако търгуваш по пазарна цена - не се предлага нова цена, ако тя е в твоя полза, но не се изпълнява ако цената, по която търгуваш е по-лоша вече. Даже ако питаш мен при делтасток е по-добре, за разлика от мета-котетата (не искам да ги обиждам) :>, където искаш първо цена, те ти я дават ти мислиш, потвърждаваш и т.н...
Иначе - аз за такива случаи съм си записал телефона на брокера на Делтасток на гласово избиране в телефона и като стане нещо такова, след 10 секунди си говорим.
Между другото откъм забавяне на платформата - имало е проблеми и преди, но откъм реакция - чат, телефон, досега не съм имал проблеми. Наистина е трябвало да им се обадиш по телефона. Аз откакто имам перманентни проблеми с моя нет в къщи (поради прекрасния ми кабелен оператор), поне няколко пъти на ден ми се налага да се чувам с тях.
Помисли си преди да се откажеш, защото ние сме при тях, защото все пак са от най-малкото зло...
Коментар