IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тренда

$, в момента не, достраша ме да вляза снощи от текущите тогава нива.
    Сутринта обаче влязох дълъг в кабела от 1.5975, целта ми е 1.62...

Нарочно откривам почти всичките си позиции и в демо-то на Бултренд, за да мога да ви постна какво съм търгувал юли месец, ако някой има желание.

Коментар

• aligator

Куки, препратищам ти го на ceco1973@cablebg.net,ако не се лъжа това ти беше mail-a,
      по отношение на бирата, тези дни е яко бирено време в нашия град, заедно със Фестивала в парка се леят яки бири, цвърчат мезета, абе направи идилия )

Коментар

• тренда

Куки,ти дълаг ли си в евро?

Коментар

• тренда

id2, 10x za maila

Коментар

• тренда

10х

Коментар

• тренда

$, she ti prata celiq mi spisyk slinkove
              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• aligator

moje li i tuk v Foruma da pishete za tozi Aligator?
                ako moje i nie da si go izteglim. Tks

Коментар

• za Soros

chicago )))
                  знаем че няма Сорос..
                  Всъщност от тия дето сме тук, май аз съм бил най-близо до него )))
                  Ама не си говорехме за форекс, мамка му, сигурно съм можел да се възползвам да ме открехне на някои хватки

Коментар

• тренда

id2,нищо не отварям?
                    Сървъра ли е нещо.... адреса ли?

Коментар

• тренда

Eur/Usd - хей , май сте поизнервени малко ... недейте
                      днес няма да има някакви сериозни движения - 1.1415/20 е сериозно ниво
                      на съпротива , но даже и да бъде преодоляно , добре ще е днеска да затвори
                      над 1.1380 което за мен ще е подтварждение за подновяване на възходящия тренд
                      От друга страна може да опитате къси (tight stop !! обаче ) под 1.1370 евентуално за 1.1330/20
                      и при пробив 1.1260 което следва да издържи и да обарнем пак нагоре

GL

Коментар

• za Soros

Abe hora - az li sam nai-zabludeniq tuk???
                        Ami az ot samoto nachalo za pisaniqtq si za Soros se bazikam? Koi ne go e razbral?
                        Umishleno pisah i za tova,che shte go cherpq s boza i t.n.
                        Kato postna Petar Karaivanov za Soros.si pomislih,che i toi se bazika.Ama s postinga na kukuvizata,napravo padnah po grab.
                        Dano ne sam zabludil nqkoi,ei hora!!!
                        NQMA SOROS!
                        A sega seriozno - chakam vseki moment evroto da se iztarbushi jestoko pone kam 1.1250!
                        UsPEH NA VSICHKI!
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• тренда

id2, не съм чувал за този Алигатор досега. Ако не те затруднява - прати ми и на мен инфо. Или forexboy, ако не те затруднява - препрати ми го please, като минавам през твоя роден град ше черпа по бира

Коментар

• тренда

fibonaci, ако аз оперирах с шестцифрена собствена сума, не бих вложил и един промил от нервите, които ти си вложил в твоя постинг.

Следях дискусията ви отстрани и не исках да се намесвам, защото имам чуството че тя винаги се поражда, когато някои застанат срещу пазара и това им причини загуби.
                            Моето мнение гледам да го пиша ясно, припомням ви какво написах снощи:

22.07 23:33 kukuvicata: eur/usd
                            отговор аз предполагам че след днешното движение настрани, утре може да се отправим в подножието на 1.14...

chicago, не мисля че Петър в този случай се заяждаше - просто изказа мнението си, че Сорос е (моята оценка е по-скоро "беше") добър на този пазар, но като източник за информация за бъдещите движения едва ли е толкова надежден източник.
                            Може наистина да слезем към 1.12, но това няма да е защото той е направил някакво изказване - тези неща се случваха преди 9 и повече години.

Аз не се имам за добър на този пазар, но следвам интуицията си, показанията на няколко индикатора, новините, доколкото ми чертаят някаква представа за макрорамката в съответните държави, чиито валути търгувам и то по-скоро в направление - промяна в тази макрорамка и тенденциите, които се очертават.
                            Истината е че човек не трябва да се предоверява, а когато се съмнява в самия себе си - да сложи стопа или да отиде да пие едно и да не е на пазара. Той е тук по 168 часа на седмица и няма да избяга.
                            Желая успех на всички!

Коментар

• тренда

id2,пусни и на мен инфо...
                              s2s@abv.bg

Коментар

• тренда

forexboy: proveri si maila v yahoo.co.uk

dano da sam ot polza
                                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X