If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
EUR/USD na dnevna grafika zasega formira bearish engulfing, kojto e syprovoden i ot divergnece na MTM (14) i RSI (14). RSI na vsi4ko otgore i pada pod 70. Ako utre izleze bullish unemp i eur/usd probie dne6nija low, kartinkata pone s/t stava bearish za eur.
Коментар
�
EUR/USD
Доктора - учудваща е, радоста ти на и на още много като теб за ваше съжаление, която изпитвате за
чуждите грешки, но не съм ви чул Вие един път да се израдвате за своя УСПЕХ. За коментари и мнения
да не говорим. Явно по този начин компенсирате провалите си ли що ли.Или си казвате неможе само
ние вечно да ГУБИМ. Така както неможе само да се печели , може обаче само да се губи.
Остани си със здраве и радоста ;-)
Успех на всички Спекуланти, дори и на теб докторче
goliam да падна ми СТОПА и ? Нали ти не ми плащаш загубите ? Къде е проблема невиждам ?
Токъ що отново влязох дълъг на 1.2056 за твое сведение със СТОП на 1.1920 и ордер за нова покупка
на 1.1960 . А ти си злорадсвай не ми пречиш. От загубата която акумулирах и печалбата от преи това
съм с 200 евра напред за днес.
Успех на всички Спекуланти
f1, не чети чужди прогнози.
с тях евентуално можеш да коригираш собствените си, но не и да са основа за търговия. тъпо е.
който и да е опитен трейдър може да загуби 30-40 от 100 позиции, защо трябва да попадаш на някоя от неговите?
Коментар