IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eurusd

kuks, na pravpyt si. Po moi nabludenija tova e modernata vylna v strategiite na tyrguvane za malki i sredni trader-i. Nabljaga se na mnogo zdrav money management - kysi stopove i zatvarjane na poziciite ako pazaryt ne pokaje 4e si prav v razumen period ot vreme. Ima si i mnogo logi4no objasnenie za tova, no e dylgi4ko. S tezi malki smetki ne moje da se systezavame s fondovete.
    selloff, az sy6to ne haresvam tazi politi4eska valuta - eur. Oba4e znam, 4e "tops are for birds and bottoms are for fish". Iz4akaj da ima po-seriozen signal za reversal i togava zaemaj outright pozicija. Ina4e mojesh da se probvash kato men s opcija.

Коментар

• eurusd

Пореден, не знам защо когато си бичи настроен към еврото се смята че трябва постоянно да си на дълги позиции..
      (това не е към тебе, а просто изразявам разбиранията си)...
      Аз съм бичи настроен от Великден, имало е периоди, когато не съм влизал хич на къси позиции. Но има и периоди, когато те ти се набиват на очи за 30-100 пипса... Защо да ги изпускам? Само заради някой във форума?

Аз просто се уморих да си обяснявам мнението, но ме изкараха че ги лъжа дори когато отварям допълнителни позиции на 1.2129.
      Че аз допълних вчера и на 1.2156... И избягах на средната 1.2111 на нула след това... Грешно ли е? Според мен - не

За момента ще поствам очакванията си за пазара във "Анализи" и няма да влизам в диалози тук...
      Просто се УМОРИХ.... Не ми стига динамиката на пазара, ами и тука да спорим....

Коментар

• eurusd

Hej Sagi, kak si druje! Pozdravi! Otdavna ne se bjahme zasichali!

Коментар

• eurusd

Otdavna ne bqh pisal tuka.
          Za lubitelite na "qponskite sveshti"- sravnete daily "klechkata" ot 4.12.03 s tazi ot 9.10.03..
          Eto vi i entry strategia-buy @ 1.217/ sell @ 1.2017../koeto e + ili - 2 ticks,pri men metatrader-a pokazva ticks ot po 5 pips/.
          S/L @ 50 pips each..Za kusata poziciqbih slojil target ot 70 pips.Za dalgata-ne...
          Kolkoto do "po-malko likvidniq pazar"/stocks/ -ami zasega sme nastrani...
          Chudim se ili nad 2000 ili pod 1900...
          Aide leka vecher na vsichki!
          http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• market

Dnes gledah pak novinite, ne znam koj e "Evrobik", ama po moe mnenie mnogo jako se luje - spravka Germany (France po tradizia sa si p..ki)
            Amerika raste otnovo i tozi rastej ste se zasili. Naistina niva nad 1,25 mi e sruvat nerealistichni, Selloff i az zalagam na dulgi vulni!
            Dokazano e, che kojto igrae na daytrading gubi v 80% ot sluchajte (Kuki ti si izkljuchenie!)
            Zatova pak sustia vupros, da chistim li evroto i da tovarim li dolari?
            Izkajete mnenia, ama fundamentalen analiz me interesuva, ne tehnicheski, kazah veche zasto.

Коментар

• market

Estestveno,4e tova 6te te karam.Nali si SOROS -TI znae6 kak da butne6 cable-to.
              Tova na 6ega,razbira se ))

Коментар

• market

selloff,priatelu,toku-6to se vry6tam i popadnah na spora.Ne iskam da ti zvu4a pou4itelno
                no nikoi ne moge da mi kage dali da sym pozicionen spekulant-kato teb ili drug nqkakyv-
                kato men.Ve4e ti pisah,4e si mi simpati4en s tvoqta uporitost da pipne6 reversa i posle
                pariteta-ni6to protiv.Samo ne se opitvai da go nalaga6 kato stil na igra na koito i da e-
                vseki si znae sebe si-ti si vzemi tvoite 20 figuri,na men i na kuki ni ostavi na6ite 20-50 pipsa na den:}}
                Kuki,o6te stiskam cables,izpusnal sym dobri niva za zavarqne.Ako pitam selloff toi 6te me kara da 4akam do 1.30GBP/USD:}}

Коментар

• market

Съжалявам,но мисля,че трябва да изразя и аз мнение.Форума тук според мен е най-якия в BG.
                  Той е точно копие на настроенията на Маркета.Острите приказки между Евробиковете (Петър,Kuks)
                  и Евромечките(доста са вече) още веднъж потвърждават нервността на пазара.Всъщност,става въпрос
                  че няма нужда да се сърдим помежду си,просто сме от двете страни на едно въже.
                  Куки,не се сърди,просто трябва да ти е ясно,че като си заел ясно дадена позиция (искрени похвали),
                  трябва да очакваш и противостоящи мнения . Не се сърди на по-острите нападки ,хората понякога
                  не могат да сдържат звяра в себе си.

Коментар

• market

forexboy,struva mi se,no ne go kazvam s predubedenost,sled 2-3 godini
                    pak 6te pi6a.Ne iskam da hranim amerikancite,ne go zaslugavat,vypreki,4e
                    o4ebodno tyrgyvat nai-dobre

Коментар

• market

аз не се сърдя, само казвам че се уморих от безсмислени спорове...
                      сам сметни колко пипса можеш да хванеш ако коригира от тук до 1.1950 и колко пипса съм хванал аз, когато го купих на 1.1950 и продадох на 1.2080
                      и след това няколко пъти купувах и продавах за по 20-50 пипса...
                      уморих се да чета за интервенции, корекции и т.н.
                      на никого лошо не искам да кажа, само че не виждам смисъл от постването....

не е лично спрямо теб или който и да било...

forexboy, мерси, знам че ме разбираш какво исках да кажа

Коментар

• market

Kuki,izob6to ne iskah da se zaqgdam s teb.Misylta mi e syvsem druga.Ot intraday 6te
                        vzeme6 ne6to malko i to s mnogo risk.Izpusna li 0.90?Da o4evidno. Situaciata tuk e sy6tata...
                        Imah kurs 1.1845 , dokarah go do 1.1960,dnes izpusnah da mine nad 1.20...Umrqh ot qd,no kakvo da se pravi
                        Ubeden sym,4e pologenieto e identi4no s tova ot 0.82.I togava vsi4ki pla4eha-0.78 , 0.75...
                        E ne bi.Ne znam tuk do kyde 6te e ,no e mnogo malko.Ne moge da hvanem trenda ot to4niq mu
                        vryh,no dai pone da se pomy4im da go hvanem...Tova 1.50/60 znam,4e i ti go znae6,4e e ...
                        me4ta na mnogo golemi optimisti.Ako tehn. analiz dava6e vsi4ko-nqma6e da ima pazar.Ne se syrdi!

Коментар

• market

Аз като ви чета всичките имам усещането ,че на някой хора профита днес им дойде малко в повече от очакваното, на други пък загубите им са повече отколкото може им носят нервите и в последните 1-2 масово започнаха да ви избиват бушоните.
                          По принцип съм забелязал че Кукито се товари рядко, ама сега явно положението е станало сериозно, така че СТИГА!!!! Започнахте да преигравате вече, не го ли усещате?!
                          selloff, не ти ли се струва неприложима и наивна идеята да накараш другите да игрят по твоята система?

Коментар

• market

Другарю с партизанзко име kukuvica(или както му казвате там NIK) не може така.Ние се нуждаем от теб.Без теб борбата е безмилостно жестока.Партията и правителството се нуждаят от теб.

Коментар

• market

Да не забравя - Весело посрещане на коледните празници на всички от форума

Коментар

• market

Selloff, от писането ти разбрах едно - няма никакъв смисъл да си губя времето във форума.
                                не искам да те поучавам, но явно стопове, такива неща нямат нищо общо със твоя начин на търгуване...

Писна ми някой да ме поучава тука. Естествено че когато пазара е на 1.2127 ще преместя стопа си на 1.2100, какво да чакам - да слезне там където съм влязъл ли? Защо?

Това беше от мен, ще ви чета какво си пишете, както и другите, с които обсъждахме пазара преди време и толкова.
                                Няма нужда от мен тук...

Няма да казвам какви позиции заемам, дано да сте доволни. Ако мислите че това ще смъкне пазара надолу - идеално... Обадете се да се включа и аз...

Коментар

Working...
                                X