IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• fx

eurjpy !

Коментар

• Usmivka ne burzai da zloradstva6

USMIVKA nqmam pretencii za Soros, ako ne si vidql gore v lqvo pi6e "Prosto mnenie"
      kazah ti da ne burza6 da zloradstva6, za6toto kakto nqkoi v4era pisa, pri vseki spad vinagi se namira nqkoi da obqvi kraq na up-trenda. Vuprosa ne e dali mi stiska, za6toto celta na foruma e obmen na mneniq, a ne slovesen boi, taka 4e samo vremeto 6te pokaje koi e prav.

Uspeh na vsi4ki

Коментар

• Bulls

Usmivka, bicite vse ne sme v chas, no zashto li vse bicite zarabotvat po neshto, a kogato mu dojde vreme na $ shte stanem bici na dolar, az lichno njamam chuvstva nito kym euro nito kam dolar ili suis, a vsichki tezi pisania sys sbogom euro i t.n. mi zvuchat smeshno. I az njamam namerenie da postvam dnes, che ste e goresh US sesion.

Коментар

neizvesten,mi ti si zql Soros.Ne, Soros - rqpa da qde!
          Kam 17h vlez vav foruma.Ako ti stiska)

Коментар

• usd/chf

Usmivka, koito se smee posleden se smee nai-dobre

Коментар

Prosto mnenie:Докато еврото се търгува над 1.2017 не можем да говорим за каквито и да е временни ралита. Последния ден то отби атаката на ниво 1.2020. Не се ли пробие 1.2017, на долара предстои срив под 1.2782(това е енигматичната и най-важна цифра в момента) и нагоре към 1.24 при еврото. Относно това 1.24 настъпиха колебания. Първия сериозен ритрейсмънт предстои, но къде? Два са вариантите:1.2350-1.2450 е едната зона, 1.25-1.26 е другата. От която и зона да започне ритрейсмънта той ще е от няколко фигури и ще ни доведе до нива малко над сегашните(тоест до 1.21-1.22). Ритрейсмънтите ще са необходими елементи по пътя към 1.30, където ще започне огромния ритрейсмънт(както последния лятото от 1.1930 до 1.0780). За да се определи точно къде точно около 1.24 е полезно прибиране на печалбите преди ново включване по-късно в дълги европозиции на по-ниски нива май най-добре ще е да се следи долар-йена. Приближаване към 105.50 и нива при еврото около 1.24 ще индикират, че е време за ритрейсмънт.
              И последно, но най-важно! Цяла седмица търговията беше подчинена на утрешния ден и данните за ноовоткритите работни места. Ако има и най-малка изненада под очакванията(130К) горко на долара! Аз си мисля, че утре е the judgement day! Довода? Ами днес при данните за седмичната безработица за пръв път от много време насам американски индикатор подведе и не бе на ниво. Причината да не падне долара под 1.2782 е че дау джоунс беше силен. И логично! Той също като валутите си има тренд(нагоре) и не се обръща лесно от една новина. Та той запази долара, но Дау приближава 10 000. Крайно време е да започне теглене на печалбите на акциите листвани на него и той да спадне. Понеже утре е ден определящ търговията за доста време напред е много вероятно утре да сме свидетели на огромно движение, което ще доведе или до пробив на 1.2782 и съответните стоиности на еврото над 1.2150 или при обратния вариант ще видим пробив на 1.2017 и пробив на стоиности на франка около 1.30. Единственото, което би спряло тези пробиви отдалечени в момента на 100 пипса разстояние погледнато при франка(в момента е 1.2876) е че утре е петък и не е ден за откриване на много нови позиции. Ако не станат тези пробиви утре то от понеделник вече ще има големи и резки движения.
              !!!Очакванията ми, които не се базират на данни, а на моите размисли-отрицателна за долара новина утре следобед, падане на Дау Джоунс, скок на еврото и още по-голям на франка през 1.2782(евро-франк е 1.5570 в момента-вижте утре ако скочат двете валути, че еврото ще е паднало спрямо франка под 1.5570) с вероятност от затваряне в близост до това предвид, че е петък, йената нов рекорд под 107.56, лира-франк най-вероятно под 2.20(сега е 2.2175)

Коментар

• usd/chf

Az li4no do 15:30 ne bih pravil ni6to. V 15:29, ako ne se promeni kartinkata, 6te sloja slednite pory4ki:
                s nzd/usd @ 0.6410
                s gbp/usd @ 1.7154

Коментар

• usd/chf

Bici nqma,izparihte li se? Alo,Vraza,nqma li nqkoi da kupuva evra?
                  Sigurno chakate 1.19 ili po-dolu?)I tam boi shte qdete)Beshe kvoto beshe s evroto...

Коментар

• usd/chf

mislq,che e dobre da si kupi chovek pri poevtinqvane do okolo 1.2840/45 i stop na 1.28 ili 1.2775(koi kakto moje da si go pozvoli).
                    Gledam - bullish divergence i oversold istoriq...
                    Kakvo shte kajete?

Коментар

• 5dec2003

uvereno sell za 1.20,nqkoi bull da postne neshto drugo?

Коментар

• 5dec2003

Dobro utro traderi! Kuki, ne mislja, che dori e nujno da objasnjavash na njakoj tvoite prognozi, prosto tuk e forum i njamash otgovornost za tova, koeto pishesh. A duha na debata vav vsichki sluchai e polojitelen, vse pak njama intrigata na forumite za shares na BSE kadeto vseki iska da obyrne pazara, tuk sme v edna lodka v mnogo burno more.
                        Za vchera igrata beshe mnogo dobra. Ako njamashe golemi profiti pone imashe dosta adrenalin i njamashe losses.
                        Dnes moje da ima polojitelni reshenija otnosno amerikanskata mitnicheska politika i smjatam, che US mogat da go izpolzvat za drop i buy on dips v posoka 1.22 - sell 1.21 s/l 1.2135 t/p 1.2025 i reversion aim 1.22.
                        Uspeh jelaja na vsichki.

Коментар

• TradingSoftware

MIP, то хубаво ще си намериш такива програми, но как ще решиш проблема с data feed?

Коментар

• TradingSoftware

Интересува ме дали някой предлага дискове с програми като Omega Trade Station, MetaStock и др. ?
                            Знам, че от Русия мога да си намеря, но малко се притеснявам дали всичко ще работи ОК, затова предпочитам да изпробвам преди да си купя дисковете.
                            Ако някой може да ми помогне, моля да ме контактува на e-maila.

Коментар

• 5dec2003

Dobrutro.....

Коментар

• eurusd

Koito e prodal ot 1.2120/30 e dobre da dobavi pod 1.2030 za 1.1980/60 i s profit stop da izchaka testa na 1.1957(38.2% ot 1.1754 do 1.2160)
                                Estestveno,samo edno mnenie,no mislq,che ot nego glava ne boli...
                                Uspeshen den na vsichki!

Коментар

Working...
                                X