If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Az si mislja. 4e kakto mahnaha mitata za stomanata, US 6te sprat da se pravjat na ludi i 6te ostavajt USD da psokypne. Po4nahme da stigame do niva, koito sa opasni za firmite i ikonomikite ot EC. V posledno vreme euro burokratite po4naha da myrmorjat pove4ko, a i te drugo ne mogat da pravjat. Ako i moja prijatel El Gefey kaje vyv vtornik 4e minava na tightening bias, selloff 6te ima povod da 4erpi. Az li4no njamam namerenie da gadaja trenda dali 6te prodylji ili reversne. Neka pazara sam si pokaje.
Moje da sam polezen sas slednata prosta logika:
Intraday traders ot niva 1.2050 i nagore shte kupuvat vse po-malko,nishto,che e po-trenda,stoinostite sa mnogo visoki -opasnichko e...
Igrachite,otkrili pozizii okolo 1.14 se oglejdat za zatvarqne,mislq che spora e izlishen...
Igrachite,koito sa long ot 1.07 ili po-dolu sa mnoooogo golemi i nqma da dobavqt ot niva 1.20,ami shte tarsqt po-niski niva,dosta po-niski...
Vse poveche igrachi ot vsqkakav kalibar se oglejdat za pokupki na $.
Tehnicheskata kartina e losha za evroto(daily),ne zabravqite,che mnogo hora gubqt ot skapoto evro,i to-golemi proizvoditeli...
Za nen e qsno,che $ e podzenen pri tezi niva.I tochno,kogato malkite ribki ne ochakvat,shte ima BIG SHOW.
Trenda,ta trenda - ami i po-trenda se gubi,pri tova boli povechko...Poziziite sa po-golemi...Ili gresha?
Shte se radvam na mneniq.Ne pretendiram za genialnost.
Uspeshen den na vsichki!
Коментар
selloff
neizvesten
qvno otgovora na vyprosa mi 6te ostane neizvesten))
Коментар
selloff
neizvesten
Neizvesten,prav si,4e tuk ne e mqsto za mahlenski razpravii,a za obmen na mneniq.
Imam edin vypros kym teb:bi li mi kazal tvoeto mnenie za6to kogato DJIA otide na
record-high ot dylgo vreme nasam ne si kupiha$, a eura? I za6to sega kogato e v reda na
ne6tata horata da si posyberat pe4albite,respektivno DJIA da padne pak 6te si kupqt eura
kakto izliza ot napisanoto ot teb.Zna4i kydeto i da e DJIA po-tvoemu krainiq
rezultat 6te e vse edin i sy6t- buy eur/usd ?! Ne razbiram,obqsni
Коментар
Neizvesten
neizvesten
selloff znam koga e petyk spokoino
Коментар
usmivkata
fx
neizvesten,pone pripisvai pravilno!Ili ne si v chas za denq?
A ne moje li da ne hodim do 1.30?Molim ti se?
Kakvo shte kajesh,a?Mi ti plachesh za nqkoq banka,be?Ami v BG tam rabotqt nai-golemite ohluFi!
Коментар
big carp
fx
И gbp/jpy
Коментар
selloff
neizvesten
petyk e dnes,a ne utre.Pri eur/usd ima klasi4eski na4ertana trend-reversal kartinka.GL
Коментар