If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vlado, www.pk95.com .Petre,mersi za uto4nenieto.Ako si prav me 4akat trudni 2 god.,no
6te gonq kursa dokrai
Коментар
eur/$
Svetlin - хубавото е че си написал последният ред от предишният си постинг. Дали трябва аз да чета
или не , определено не си ти човекът който може да ме поучава.А да занимавам целия форум и да ти
изнасям лекция при това безплатна по макроикономика, просто няма как да стане.
Важното е че ти си вярваш , нали ?
selloff, moit ebrokeri mi vzemat ili davat za rollover, v zavisimost ot lihvenija diferencial. Napr. za long gbp/usd davat po $0.97.
Коментар
stani
eur/$
ot druga stran smetnete kolko bi struvala na evropejskia investitor edna akcia na MSFT, pri 1.50...v eur, zasto togava da ne si investira skapite eur v USA..
selloff, i az se probvam da pi6a s argumenti, kakto i pove4eto tuk. Drugite njama da gi komentiram.
V momenta dohodnostta na 10 yr. T-notes e 4.38%, a na 10 yr. Bunds e 4.46% (www.bloomberg.com). Golemite money market funds, koito opredeljat osnovnija trend, se vylnuvat ot tezi lihvi. Parite, koito se investirat o/n, mogat da dovedat samo do kratkosro4ni dvijenija. Petre ako i tova ne ti e izjasnilo kakvo iskam da kaja, vzemi pro4eti malko nakraja.
Iskam da uto4nja, 4e tova si e samo moe mnenie i njama nikakva garancija, 4e e vjarno ili gre6no.
Коментар
stani
eur/$
oste po zle za eur,tova imam v predvid no cisto tehniceski moze da se iscisli za po dalak period na baza DEM...
Коментар
eur/$
selloff за таргет 1.50/1.60 съм НАПЪЛНО СЕРИОЗЕН и УБЕДЕН че ще стане до 2години
Успех на всички Спекуланти
Selloff na koia platforma targuvach che ne ti nachisliavat rollover?I az bix iskal da go izbegna.
Коментар
selloff
eur/$
Stani,spored men euroto i dem sa razli4ni raboti.Germany sama po sebe si mnogo po-lesno bi se opravila
v ikon. otno6enie,otkolkoto EU kato cqlo. A sega s na6estvieto na east Europa ne6tata stavat o6te po-zle.
Svetlio,ne 4e se vyrzah,no molq za argumenti.Moite izlizat s vseki nov ikon. pokazatel vseki den-vse po dobre
i po-dobre.Taka izkustveno nadutiq balon 6te grymne mnogo skoro...
selloff, nemu obry6taj vnimanie. Toj obiknoveno ili se hvali ili pi6e obratnoto na njakoj drug.
Коментар
stani
eur/$
poglednato realno, kolko e apsolutnia min na usd kam dem....i tova preiscisleno v eur kolko pravi...ce az nesto ne sam tolkova star no si spomnam voinata v zaliva, togava usd/dem maj bese 1.34
Коментар
selloff
eur/$
Petre,pak te pitam tova1.50/60 kato podigravka s men li da go shva6tam ili e
istinskoto ti mnenie?I ako e taka bi li dal pone edin argument v podkrepa na tova?
Pazarite,4e 6te obyrnat nqkoga vnimanie i na fundamenta sym siguren.
T.k. ne si pozvolqvam podigravki s nikogo pri vseki edin vhod i izhod s cel optimizirane na sredniq
mi kurs 6te pi6a vyv foruma
Petre, ti da si 4uval, 4e pazarite otrazjavat o4akvanijata i da si zabeljazal za koga govorja? Sega 6te ti potyrsja to4no kolko e dohodnostta v momenta.
Коментар
Pitar pan
eur/$
eur/doll posoka nadolu cel 1.2 next 1.195
Коментар
eur/$
монтьора или по-точно $ , ако нещо не ти харесва не го чети, а ако имаш да кажеш нещо по същество,
то просто го сподели.Виждам че новият ти ник напълно отговаря на твоето амплоа.Ако имаш
затруднения с последната думичка,попитай и ще ти отговорят.
Коментар