IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/$

Petre,absurd. 1.50 v kakyv term?Kaloiane pk95

Коментар

• eur/$

Петърчо, момко,
      спри да се дуеш като балона на бичия пазар в САЩ през 2000-та, че да не вземе някой див селър де те бодне изненадващо. )

Коментар

• eur/$

Светлине отново малко неподготвен се изказваш. Знаеш ли какви са лихвите в САЩ и в Европа в момента?
        И как си представяш ФЕДа да вдигне от раз лихвите толкова, че лихвения диференциал да стане в полза
        на долара.Та нали ако това се случи ще има такъв селоф на индексите че после и до 0 да кътнат лихвите
        ще трябват години за да се възстанови икономиката на САЩ

Коментар

• eur/$

selloff, az mislaj 4e za malki igra4i kato nas tazi strategiaj e trudno prilojima. Naj-dobre e da si prilagame short term strategii. Az li4no imam 2. Ednata e za normalen pazar, a drugata za nenormalen.

Коментар

• eur/$

selloff мисля че миналата седмица ти отговорих, но може и да греша.Това с аритметиката е лесна работа
            калкулатори бол. Номерът обаче е да го отиграеш.Това обаче не го правят соло играчите а банките,
            хеджфондовете, пенсионите дружества и всички институционални инвеститори притежаващи ресурс и
            време.А що се отнася за края на тренда че приключва - не съм съгласен с теб.Той е някъде в зоната
            1.50-1.60 eur/$ - ВЕРВАЙ МИ

Коментар

• eur/$

soros, mnogo dobre si napravil. Pri tozi pazar i po tova vreme na denono6tieto tova ti e igrata. Az vzeh samo 10 pipa.
              Kakvo vi e vijdaneto v malko po-dylgosro4en plan? Az li4no mislja, 4e v kraja na 1-to ili 2-to trimese4ie FED 6te se syobrazi s findamenta i 6te vdigne lihvite. Tova 6te napravi lihvenija diferencial polojitelen za usd i 6te obyrne trenda. Ako sledva6tite 2-3 meseca vidim GDP da raste s 5-6% moje da ima i vnezapno vdigane na lihvite. Predi tova e mnogo verojatno mo6tno rally na eur, kato zavyr6ek na uptrenda i dori formirane na V top.
              Vsi4ko tova e vyzmojno samo ako njama njakoja neprijatna teroristi4na ataka.

Коментар

• eur/$

bi li spodelil koi ti e posrednika, 4e towa za rollovera me zaintriguwa.....
                a za trenda oste mu e rano da swar6wa ..... wij sled koleda nova godina moje pak da se pomisli.....
                nai mnogo korekciika za sega..... pone az taka mislq....

Коментар

• eur/$

Zdraveite,priqteli!Kakto ve4e vi pisah,skysih euroto min sedmica s cel da go stiskam pone do
                  paritet.Sbyrkah momenta,no sled edna dylga poredica ot vlez-izlez si dokarah kursa do 1.1960.
                  Ubedih se,4e intraday tradinga e gubi vreme.Osnovnoto spored men e da se "hvane" edin trend
                  okolo na4alnata mu to4ka i da mu se dade vreme da se razvie.Hubavo...Qsno e 4e sym iztyrval vlakovete za buy-
                  0.83 ;1.00.Kysno e.Nikoi nqma da mi zvynne i da mi kage:"Tuk svyr6i up-trenda, sega po4va obratniq cikyl".
                  Na400000 prodadenu eur/usd 20 figuri nosqt 80000$ ! Za takava suma si zaslugava 4ovek da po4aka dori
                  nqkolko godini.V BG takava po 4esren pyt ne moge da se izkara.6te vmetna samo,4e nqmam roll-over
                  koeto mi dava 6ansa da ne si pla6tam za 4akaneto.Mnogo bih se radval da 4uq mneniata vi,znam,4e i
                  drugi mislqt po tozi na4in.Trend,trend,no i toi ima na4alo,razvitie...i KRAI. KRAQT e blizo. Gdluck!

Коментар

• eur/$

На тренда започват да му пушат карбураторите.

Коментар

• eur/$

Pribiram 12 pipsa ot kysite eur/usd.Ne mi se rita s/u trenda.V gbp/usd kysite 6te gi dyrga po-dylgo

Коментар

• forex

Kolegi,
                        zabeliazah che eur/$ sledva s izvesno zakasnenie eur/jpy.niakoi moje li da obiasni tova

Коментар

• eur/usd

Не продавайте под 1.2140/50
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• gbp/jpy

buy gbp/jpy 187.2 t.p. 188.6 stop 186.8

Коментар

• stoch

Sell at 1.2126.

Коментар

• stoch

pri fast samo 5 i 3. Vtorata trojak pravi ot fast - slow stoch.

Коментар

Working...
                                X