If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Петърчо, момко,
спри да се дуеш като балона на бичия пазар в САЩ през 2000-та, че да не вземе някой див селър де те бодне изненадващо. )
Коментар
eur/$
Светлине отново малко неподготвен се изказваш. Знаеш ли какви са лихвите в САЩ и в Европа в момента?
И как си представяш ФЕДа да вдигне от раз лихвите толкова, че лихвения диференциал да стане в полза
на долара.Та нали ако това се случи ще има такъв селоф на индексите че после и до 0 да кътнат лихвите
ще трябват години за да се възстанови икономиката на САЩ
selloff, az mislaj 4e za malki igra4i kato nas tazi strategiaj e trudno prilojima. Naj-dobre e da si prilagame short term strategii. Az li4no imam 2. Ednata e za normalen pazar, a drugata za nenormalen.
Коментар
eur/$
selloff мисля че миналата седмица ти отговорих, но може и да греша.Това с аритметиката е лесна работа
калкулатори бол. Номерът обаче е да го отиграеш.Това обаче не го правят соло играчите а банките,
хеджфондовете, пенсионите дружества и всички институционални инвеститори притежаващи ресурс и
време.А що се отнася за края на тренда че приключва - не съм съгласен с теб.Той е някъде в зоната
1.50-1.60 eur/$ - ВЕРВАЙ МИ
soros, mnogo dobre si napravil. Pri tozi pazar i po tova vreme na denono6tieto tova ti e igrata. Az vzeh samo 10 pipa.
Kakvo vi e vijdaneto v malko po-dylgosro4en plan? Az li4no mislja, 4e v kraja na 1-to ili 2-to trimese4ie FED 6te se syobrazi s findamenta i 6te vdigne lihvite. Tova 6te napravi lihvenija diferencial polojitelen za usd i 6te obyrne trenda. Ako sledva6tite 2-3 meseca vidim GDP da raste s 5-6% moje da ima i vnezapno vdigane na lihvite. Predi tova e mnogo verojatno mo6tno rally na eur, kato zavyr6ek na uptrenda i dori formirane na V top.
Vsi4ko tova e vyzmojno samo ako njama njakoja neprijatna teroristi4na ataka.
bi li spodelil koi ti e posrednika, 4e towa za rollovera me zaintriguwa.....
a za trenda oste mu e rano da swar6wa ..... wij sled koleda nova godina moje pak da se pomisli.....
nai mnogo korekciika za sega..... pone az taka mislq....
Коментар
selloff
eur/$
Zdraveite,priqteli!Kakto ve4e vi pisah,skysih euroto min sedmica s cel da go stiskam pone do
paritet.Sbyrkah momenta,no sled edna dylga poredica ot vlez-izlez si dokarah kursa do 1.1960.
Ubedih se,4e intraday tradinga e gubi vreme.Osnovnoto spored men e da se "hvane" edin trend
okolo na4alnata mu to4ka i da mu se dade vreme da se razvie.Hubavo...Qsno e 4e sym iztyrval vlakovete za buy-
0.83 ;1.00.Kysno e.Nikoi nqma da mi zvynne i da mi kage:"Tuk svyr6i up-trenda, sega po4va obratniq cikyl".
Na400000 prodadenu eur/usd 20 figuri nosqt 80000$ ! Za takava suma si zaslugava 4ovek da po4aka dori
nqkolko godini.V BG takava po 4esren pyt ne moge da se izkara.6te vmetna samo,4e nqmam roll-over
koeto mi dava 6ansa da ne si pla6tam za 4akaneto.Mnogo bih se radval da 4uq mneniata vi,znam,4e i
drugi mislqt po tozi na4in.Trend,trend,no i toi ima na4alo,razvitie...i KRAI. KRAQT e blizo. Gdluck!
Коментар
монтьора
eur/$
На тренда започват да му пушат карбураторите.
Коментар
SOROSBG
eur/$
Pribiram 12 pipsa ot kysite eur/usd.Ne mi se rita s/u trenda.V gbp/usd kysite 6te gi dyrga po-dylgo
Коментар