If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
kuki, znaes li ce na razlicnite saitove, stohastikite drasticno se razlicavat....na www.fxstreet.com e edna a na al-pari.ru/ili nesto takova/ kadeto ima demo platforma sa razlicni za edno i sasto cesovo vreme i koeficenti,ti na kakvi cisla gi sledis..na stohstikata
Коментар
club
Аман от този клонинг - постинга от 12.23 имам в предвид опа и този от 12.25
kaloian, то по принцип е офис
сложили са компютри, ако няма откъде да търгуваш да ползваш през деня...
минавал съм няколко пъти оттам да уреждам взаимоотношения с делтасток защото са ми по-удобни от този в слатина, обикновено виждам едни и същи лица по компютрите...
което е похвално - не ги изхвърля лесно пазара
stani,
знам че не питаш мен, но приеми един приятелски съвет - или направи анализ, или разчитай на интервенции.
и двете заедно нямат смисъл - ти тогава ще виждаш само посока нагоре...
ако все пак ще правиш анализ - тръгни от дневната графика, погледни примерно stoch, прецени по него дали има дори и зародиш на uptrend в usd/yen.
не влизай само защото двойката е направила 200-250 надолу и би трябвало да тръгне поне за 30 пипса нагоре...
после навлизай в подробностите...
Успех
като оставим шегата настрани - стопа ми е толкова близо, защото не съм толкова уверен в силен спайк нагоре
и затова...
Коментар
eur/usd
stani както и вчера писах във форума срещу запла
ане ще ти правя анализи и коментари на всичко което поискаш но за едното мерси, ти казвам МЕРСИ.
Успех на всички Спекуланти
Коментар