IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Здравейте спекуланти.
    Виждам сте в добра кондиция днес което означава че повечето са лапнали по малко от вчерашната
    баница. Внимавайте обаче да не го изтървете.Трендът е нагоре и само нагоре тъй като в момента се
    намираме в 3-та вълна от 3-та импулсна в 4ч. графика, което е най-очакваният момент за всеки
    наричащ себе си СПЕКУЛАНТ. Да не говорим какъв карсив булфлаг имаме точно в момента.Красота.
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• club

Ne e losha idejata za kafeto, znaete mnogo dobre, che sled zdrav action i pri zaguba i pri profiti ima nujda ot njakolko pitieta :-)

Коментар

• usd/jpy

Svetline i az sum zalojil na BoJ )
        Uspeh na vsichki!

Коментар

• club

az darja edno malko kafe v lozenetz! ako iskate moje da se praviat niakakvi reguliarni sre6ti tam!

Коментар

• eur/usd

Znam che korekcijkite sa ti slabost, taka che mersi za redlamp, a i si prav, che momenta na hour ne e v tazi posoka.

Коментар

• магазин

RedBull i na men mi se vyrtjat podobni idei, no po-skoro bih igral long usd sre6tu jpy. Tam pone BoJ ili njakoja ot bankite ot anturaja i udrjat po edno ramo. Kato gledam tickovete pri priblijavane na 108.50 usd/jpy vednaga vry6ta.

Коментар

• eur/usd

redbull, нощес бързо бързо се върна оттам, но беше неактивен пазара, днес ако пробие може да отлепи по-нагоре.
                по-добре ако ще скъсяваш изчакай да видиш какво ще се случи там, и после скъсявай, дори и да загубиш 4-5 пипса...
                така бих постъпил аз (евентуално) де..

Коментар

• forum

Normalno e da napravish i njakolko neuspe6ni sdelki, no kato ti gledam money managemnt-a, ne vijdam pri4ini za pritesnenie. Syvetvam vsi4ki da pravjat kato tebe, a ne kato njakoi drugi hora.

Коментар

• магазин

Da, idejata za klub nikak ne e losha, no bez shtandove i gnezda :-)

Mislja da skysj eurodol na 2110

Коментар

• forum

Наистина Куки, не му обръщай внимание.
                      Явно на човека толкова му е умствения багаж....
                      Не си заслужава

Коментар

• магазин

но идеята за магазина ми хареса ще взема да се замисля дали да не отворя един...
                        или по-добре кафене да се събираме в него
                        ама много лицензи много чудесии бре мама му стара

Коментар

• forum

определено ми е неприятно хора на които не съм навредил пряко да ме заяждат така, но нейсе.
                          относно липсващите неуспешни сделки напоследък - ами да хвана да направя няколко та белким се успокои....

Коментар

• forum

kuks, prodyljavaj v sy6tija duh. Ne se zanimavaj s hora, koito si tyrsjat zanimanie. V posledno vreme se spravjash prekrasno i ve4e ima6 misleneto na trader, kojto moje da pe4eli.

Коментар

• gnezdo

Kucetata si lajat, kervanat si varvi! Kuki, daje moje da ti e zabavno kak njakoj se kysa ot jad, a kompleksi bol. Uspeh na vsichki i ot men.

Коментар

• forum

За мен този форум е по-полезен, ако чета само мнения за търговия. В този смисъл благодаря на Кукито.
                                Тук няма място за злобни забележки. Завистливците не могат да бъдат добри играчи а само мрънкачи.

Коментар

Working...
                                X