IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

стопа ми е вече на 1.2100

Коментар

• покупки

сори, аз гледам само евро/долар
      мисля, oбаче че още не е момент да се залага на долара и не знам кога скоро ще е момент и си е голям риск да търгуваш в негова полза в момента

все пак ти прецени и на никой не се доверявай!

Коментар

• usd/jpy

da razbiram li ce i ti si za pokupka,az tocno dnevnata grafika gledam i misla ce ste testva 107.9/razbira se tova e absoluttno moe vizdane i nadavam se da ne povliae na nakoj/

Коментар

• stani

или това беше въпрос?

сори че го изтълкувах повече като упрек, но понеже тука стана традиция днес

Коментар

• usd/jpy

stani, опъни си една дневна графика и ми кажи къде виждаш точно низходящия тренд, индикация за пробив надолу и от кое точно ниво...

Коментар

• EUR/USD-shooting star

id2, ти си се появил днес браво браво )

като гледам стила на писане, явно напоследък си ни изоставил и се подвизаваш из Global View?

обясни че не трябва да се търгуват корекции ти даже си по-nasty от мен в това отношение

Коментар

• usd/jpy

I NA KAVO OSNOVANIE, IMAM V PREDVID TEHNICESKI ANALIZ....KAK VIZDAS GRAFIKITE ZA KUPUVANE

Коментар

• usd/jpy

имам само един приятелски въпрос
                  защо 90% от форума пазарува само на корекция?

наистина не мисля да поучавам никого, просто съм изумен от този факт

Коментар

• usd/jpy

sega nai udachno e mislq da se kupuvat usd/jpy na 108 sas stop na 107.6
                    uspehiii

Коментар

• EUR/USD

първо купих на 1.2063, после добавих на 1.2088
                      след jumpa до 1.2117 си преместих стопа на 1.2092.
                      на 1.2140 имам още ордери за покупка...
                      ще гоня 1.2290
                      късмет на всички

Коментар

• EUR/USD

La Salle, dano da si prav. Dnes si kupih sept. eurodollar put.

Коментар

• EUR/USD

Буш премахна тарифите върху стоманата!!!!!!

Коментар

• EUR/USD

Napylno podkrepqm poslednoto mnenie ...... dai boje wseki den da e tak ))

Коментар

• EUR/USD

Pri tolkova blagodaten pazar,tolkova drazgi v efira...
                              Da si pojelaem vseki den da e taka - shte ima i za kupona na 8-mi i za Koledna dobavka na pensionerite!
                              Ima li nedovolni?Drugi predlojeniq?Podlagam vaprosa na glasuvane v plenarna zala!Rezultatite-sled malko...

Коментар

• EUR/USD

Недейте да отписвате еврото, защото за долара тепърва предстоят гадни моменти. ))
                                Сега когато чуждестранните за САЩ инвеститори започнат да ликвидират дългите си позиции в щатските облигации гледайте какво шоу ще настане. ))
                                GL!

Коментар

Working...
                                X