IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

доста наблюдатели има тука - падна стопа на този, падна стопа на онзи
    е и на мен ми падна стопа - на 1.2111... днеска на няколко пъти пропуснах да направя пари. радвам се че поне не ги загубих, защото такива възможности имаше колкото иска човек.
    сега пак може да кажете че си измислям, но за момента справки за финансови операции не мисля да давам

аз лично не мисля, че е дошъл края на еврото, както се изрази някой, напротив, купувам тук, добавям на 1.2140 и чакам 1.2203, с цел 1.2290

успех на всички, поздравления на тези които скъсиха от 1.2140 (както написаха във форума) - аз на тяхно място бих бил особено щаслив!

Коментар

• EUR/USD

Vednaj i az da se varja na glupostite na Petar i takova darvo iziqdoh che ne mi se misli.

Коментар

• EUR/USD

Тъпо е да се радваш на чуждото нещастие, било то дори и на Петърчо

Коментар

• EUR/USD

Na vseki moje da se sluchi tova Nedeite da zloradstvate

Коментар

• EUR/USD

padna mai stopa na Pesho

Коментар

• EUR/USD

mai za tazi vecher .........tova beshe kraia na evroto

Коментар

• EUR/USD

za H1: ako napravi close pod 1.2090 6te formira evening star, koeto po-nadejdna reversira6ta figura.
                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

Димо, всичко е О.К. но само не казваш най-важното - какъв е периода на анализираната от теб графика?
                  Успех на всички Спекуланти

Коментар

• EUR/USD

Sbogom typo euro.Kak me e qd,4e ne mogah da te sellna okolo 1.2140/50.Qzyk...

Коментар

• EUR/USD-shooting star

MetaStock dava shooting star na H1, i to v klasi4eski vid, no ne vijdam za6to da se vylnuvame-shootingite ne sa koi znae kolko zna4imi reversali.

GL+GT to all!!
                      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

Dimo Dimov - pozvolih si dnes da zitiram tvoq analiz vav foruma,v mnogo golqma stepen sam saglasen s nego.Pozdravleniq!

Коментар

• EUR/USD

tedpl, e щом според теб това е причината за срива да долар, действай!

Коментар

• EUR/USD

Po NBC saobshtavat che palestinskite grupirovki v Kairo sa se dogovorili za spirane
                            na atakite kam Izrael, sega ima zaiavlenie na Bush and kralia na Jirdan - Abdulah.
                            tova e veche povod da pochnem da mislim malko po malko za lond usd

Коментар

• EUR/USD

Вчера направих прегрупиране на вълните на завършващия триъгълник (ending diagonal) според седмичния ми анализ и на графиката е представено работното ми броене за него. Според мен подвълните му са както следва: вълна 1 – 1.1858 (9 Октомври), вълна 2 – 1.1374 (7 Ноември), вълна 3 – 1.1976 (18 Ноември), вълна 4 – 1.1752 (25 Ноември), вълна 5 или вече е приключила вчера при 1.2126 или ще приключи в близките няколко дни. От графиката е видно, че вълни 1, 3 и 5 са в ясно изразени канали което е типично за корективните движения (тези вълни трябва трябва да бъдат именно такива по характер при завършващ триъгълник). Вълна 3 е 54 % от вълна 1, а вълна 5 е 60 % от вълна 3 към момента което допълнително накланя везните в полза на сценария за завършващ триъгълник. Пробив под 1.20 (долна линия на възходящия канал във вълна 5 както и линия между края на вълни 1 и 3) ще е първи сигнал, че завършващия триъгълник вече е приключил, а спад под 1.1752 (началото на вълна 5) ще е потвърждение. Ако тази идея се реализира трябва да се очаква многомесечно поевтиняване на еврото първоначално към 1.0760 и впоследствие 0.9900 в края на следващата година

Коментар

• EUR/USD

Tasuki - много съжалявам че няма как да пейстна тук 1ч. графика за да покажа на всички че шутинг стар
                                точно в нея няма.Има такъв в 30мин. и 2ч. но последната още не е затворила, така че немога да го
                                приема.А що се отнася до 4ч. по която аз основно се ориентирам там има такъв прекрасен кендъл за
                                нагоре,че просто неможеш да си представиш как радва окото ми(4ч. също още не е затворила)
                                Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X