IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

priatelu tedpl,moeto mnenie otnosno tova koeto diskutirash e che ako Petar e takav za kakavto go smiatash tova e zashtoto niakolko glupaka ne spirat da se zaiajdat i zavijdat.v nashata mila rodina e taka .na znaeshtite i mojeshtite triabva da im se prechi.da badat opetneni i t.n.

Коментар

• EUR/USD

otgovor - що така бе хора, как разбра че се засягам.Просто предупредих,напомних, подсетих и каквото
      се сетиш още, че не е зле да си слага човек СТОПОВЕ.Нито съм се засегнал, нито искам да засягам
      когото и да било.На мен ми паднаха и 3-те СТОПА , хубаво че бяха лимит, а не загуба но какво от това.
      Просто поизпуснах някои и друг пипс в повече, но не ме яд изобщо, особенно за кабела където бях
      дълъг от 1.7232 и ми падна СТОП - лимита на 1.7252, а само за 6 пипса неможа да ми удари лимита на
      1.7292 но за това са СТОПОВЕТЕ
      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• forex

ne moga da si obiasnia obratno proporcionalnata vrazka mejdu eur/$ i gbp/chf

Коментар

• EUR/USD

Karaivanov - ochevidno e,po-skoro e ochevadno,che 1.214 e super za sell,shto se zaqjdash?

Коментар

• EUR/USD

imashe njakakyv sriv v neta, Pepi za pariteta bjah slojil goljama usmivka :-) yavno Saxo e klasika

Коментар

• usd/jpy

klasika e dnes GBP/CHF, USD/CHF, EUR/USD )
              GL

Коментар

• usd/jpy

Svetlin - ти така и не ми отговори какво означава цитирам те : bankite-lakei ?
                Наистина ще ми е многооооо интересно да науча от теб какво означава това.Предварително ти
                благодаря за точният и изчерпателен отговор който ще ми дадеш ;-0

Коментар

• usd/jpy

tedpl, ne sa BoJ, a bankite-lakei - Sumitomo, Mizuho i t.n. 6tom ne napravi pone 1/2 figura zna4i ne e BoJ. Onezi maj 6te se vklu4at ako padne nivoto 108. Blagodarja im vse pak 4e se vklu4iha 1 pip predi stopa mi i dobutaha ne6tata do entry-to mi. Daje za 1 tick mi napraviha 10 pipa pe4alba, ama az izbyrzah.

Коментар

• EUR/USD

иначе имам ентри-та още на 1.2156 и 1.2159

но пък колко ме е яд за това дето току-що канцелирах - на 1.2055 не е истина (курса на екрана ми беше 1.2052/56)

Коментар

• EUR/USD

Don Pero sell sam usd/jpy ot 108.90 i samo tazi ot vsi4ki 7 pozicii mi e gube6ta (za sega) target 111.44
                      GL

Коментар

• EUR/USD

otgovor - и кой сложил СТОП на 1.2140 сложил, кой не е да е иначе ще духа супата.........;-)

Коментар

• EUR/USD

ами 1.2125/29 беше котировката и ми я изпълни
                          аз не разбирам защо има да се хваля ако съм купил на връх, можеше да напиша 1.2120, нещо такова...
                          някои просто не ги разбирам

Коментар

• usd/jpy

BOJ again on the market

Коментар

• EUR/USD

koi prodal na 1.214 -prodal,koi ne e - da e!

Коментар

• EUR/USD

franklin радвам се че си играл по прогнозата ми ;-)
                                На ред е на sell USD/JPY до 107.60
                                Успех на теб и всички Спекуланти

Коментар

X