IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

KOKO имаш ли мнение за репатрирането в Япония.
    Мисля че вече трябва на пазара да започне да се усеща неговото влияние.
    Поне като подготвителни действия от страна на BOJ

Коментар

• refco pi40ve li sa?

Рефко са класа във форекса. Парите ще си получиш, за това не се грижи. Замисли се дали ти се занимава с международни преводи, дали ти се плащат комисионните за тези преводи + малко повечето време, което отнема транзакцията.

Коментар

• refco pi40ve li sa?

Abe mom4eta, kanq se da si otkriq account pri refco. Oba4e malko me sxmnqvat kato ne sxm gi vijdal. Moje li nqkoi da kaje, 4e ako pratq parite 6te gi vidq nqkoga pak? Ili na6encite (elana i drugite finansowi posrednici) sx6to ne sa lo6i? Vie kak txrguvate. Spodelete molq s fx-amateura

Коментар

• GBP/USD

Обикновено съм със стопове недалеко от входа.След като коригирах стопа на 1,8840, сега "държа фронта", но се чудя дали ще видим днес отново нива над 1,8925?Предложения?

Коментар

• Петър Караиванов: $ trugna

Тук вече грешиш. Винаги се интересувай какви са целите на отсрещната страна - всъщност ти го правиш като ти гледам входовете, но не ми е ясно защо не за първи път декларираш обратното.
            Някак си не е много джентълменски.
            Успех.

Коментар

• ????? ??????????: $ trugna

bat petio, 4eta komentarite i vijdam 4e taq rabota q razbira6. Oba4e i az si mislq, 4e evroto 6te sleze kxm 1.25 i togava ve4e 5te stane mnogo slojno za dolara

Коментар

l0 - не ме интересува кой какво мисли.Дали съм прав или не времето ще покаже.
                Аз за полседният час съм на доста добър профит, Стоповете вече са ми с 10 над входовете и дори да бъдат ударени няма да съм капо.
                Успех на всички Спекуланти

Коментар

Петър, според мен си прав за посоката, но за да се спазят правилата на играта и на доброто поведение все пак трябва да минем поне през 2860.... на път към... в момента е... 2593...и обратно....
                  Доста народ ще има какво да разтоварва там.
                  Успех.

Коментар

• KOKO

КОКО - дъното е ФАКТ на 1.2725 имаме точно 61.8% корекция на движението от 1.2220 до 1.3660
                    Това е една класическа 2-ра вълна от 3-та в седмична и в момента сме едва в началото на 3-та от 3-та в седмична, а тя е най-дългата,най-мощната и най-опустошаващата за тези които са срещу нея. Нещо като цунамито от 26.12.2004г. само че в областа на валутните пазари.
                    Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• KOKO

Не сега ще го правим всички заедно постепенно.

Фене шансът Пепи да е прав е голям защото той слага стоп близо 100п, не мисля че ще е прав но и дори да е нали затова имаме мм, аз и предполагам и вие не играете с повече от 1% от сметката си, но за да е ясна картината трябва дъно а и макд на 4ч говори за обрат
                      Успехи

Коментар

• KOKO

Всичко това за уроците е много полезно за повечето от нас. Но има ли ги тези работи някъде на български - сайтове, книги и др.

Коментар

• $ trugna

КОКО - ако греша,ще ми удари Стопа в най-лошият случай.Но мисля,че анализът ми е правилен както технически,така и политически и икономически.
                          Пък ако искаш мога да ти дам се реваншиташ за изгубения бас за канадеца и да направим нов облог.
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• $ trugna

страх и алчност това е !!!!

Коментар

• $ trugna

ами ако се окаже прав???

Коментар

• $ trugna

Пепи Грешиш

Коментар

X