If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Евро. Спекулятивные счета готовят ралли. Валютный рынок
18:22 17.02.2005
Евро был подкреплен в течение второго дня подряд сильным спросом на евро/иену, пару, которая стала драйвером для всего рынка сегодня. Модельные и другие спекулятивные счета поспешили присоединиться к толпе и бросились покупать кросс и готовы сделать то же самое с евро, если будет пробит уровень $ 1.3125. Технические аналитики предполагают, что закрытие выше $ 1.3125 укажет на возможность повторного тестирования максимумов евро 12 января около $ 1.3292. Спекулятивные игроки вступят в позиции по отложенным ордерам потенциально даже перед уровнем $ 1.3100, поскольку посчитают это отправной точкой для нового апдвижения. Эти автоматические приказы на открытие стоят уже выше $ 1.3090 даже при том, что предложения на продажу остаются в области $1.3090/$1.3100, говорят дилеры. Продажи йены против евро объясняются переоценкой ожиданий ревальвации юаня, отмечают специалисты, а также из-за изменений ожиданий в отношение японской репатриации перед окончанием бюджетного года. Офера по евро/йене были замечены на Y138.20-30, прорыв этого уровня выводит нас на максимумы 2005 около Y139.32.
dokolkoto znam 100-150 evro na edin prewod (izvxn BG)
Коментар
refco pi40ve li sa?
doomangel - първо ИЗКАРАЙ/СПЕЧЕЛИ 1000лв. от внесени 1000лв и тогава мисли дали и кога ще можеш да ги изтеглиш.Мога да ти кажа само, че ако продължаваш с мислите в този ред, едва ли някога ще чакаш на касата на брокерът си да теглиш, а по вероятно е да си там за да внасяш.
Коментар
doomangel
refco pi40ve li sa?
az su6to sum na demo smetka,iskam da popitam ako si otkriq realna smetka i vkaram v neq primerno 1000lv,da kajem 4e gi napravq 2000lv i iskam da si gi izteglq za kolko vreme 6te si polu4a parite i kolko 6te ostanat ot tqh kato se mahnat komisionnite....
Коментар
Петър Караиванов: Е/$
l0 - няма за какво да ми се извиняваш.
Чуждото мнение не ме интересува при взимането на тешенията ми за дадена сделка/позиция.
Анализите си ги правя сам - научил съм се
А форумът е наистина за обяна на мнения.Това че аз не взимам чуждото мнение под внимание си е мой проблем,но както вече казах предпочитам да не се влияя от чуждо мнение и сам да си правя анализите.
Успех на всички Спекуланти
рефко наистина са велики но аз препоръчвам фхсм които пак са собственост на рефко но са доста по добри като услуги които предлагат, разбира се ако играеш над 10к иначе по добре играй в бг, в елана ако се познаваш с тях или ако играеш често в стс защото имат добри условия
Петър, грешно си ме разбрал за входовете - по вероятно е да става обратното.
Каква е целта на форума който си направил след като не те интересува какво мислят хората, които го посещават?...
И още, за вълните и за цунамито(3-та от 3-та):
Мога да се хвана на бас, че близките три седмици ще прескачаме като на прескочи кобила МА100 на дневна....
Извинявай, не бих искал да те засегна.
Коментар
монтьора
Петър Караиванов: Е/$
".......но явно 90% от хората тук си търсят причина да ме "захапват" като по този начин декларират единствено и само , че имат желание да си ги мерим.........сещаш се кое..."
Петърчоо, не бе Брат, никой не те яде, просто доста често те гони манията да величие и така разлайваш "кучетата" във форума. А за меренето, ще си ги мерим, стига ти да има какво да извадиш :-)
mnogo pove4e li sa tezi komisionni ot obiknoveniq swift?
Коментар
Е/$
l0 - определено грешиш.Никога не ме интересува мнението на когото и да било.Никога не чета чужди мнения и коментари.Новините в 80% от случаите са само катализатор на причината за покупка или продажба от страна на големите "риби" , но не и основна причина.Основната причина е ПОЛИТИКАТА която дадена страна провежда и от това колко дългосрочно (за какъв период) я провежда.
Така , че съм напълно искрен, но явно 90% от хората тук си търсят причина да ме "захапват" като по този начин декларират единствено и само , че имат желание да си ги мерим.........сещаш се кое.
Успех на всички Спекуланти
Коментар