IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/usd

novichyk ,kak taka kara6 drugite da vzemat re6eniq sami,a ti gi vzema6 ot postingite na Petyr??

Коментар

• e/d

Добър ден !!!
      Извинявам се за въпроса , но сега сядам пред компютъра ..ако някой има време да ме просветли, какво става ??Към 1.33 ли сме или към очакваната от мен посока 1.27..Като отсъства човек цял ден е така ..в затъмнение ..
      И какво каза Алън ? нещо по въпроса ?
      На всички пожелавам успех !!!

Коментар

• gbp/usd

Plamene , edin syvet , resheniata vzimai vinagi sam , Uspeh ti jelaia!

Коментар

• gbp/usd

Е, може би е време да се купува пауда.
          А относно авторитета на Петър - отскоро съм във форума, а и вчера ме подведе, но никой не е безгрешен.Личи му, че има сериозен фундамент и би могъл да бъде полезен на всеки от нас.

Коментар

• gbp/usd

Скромно мнение-кабела точно сега не е за покупка.И 100 пипса да върне нагоре днес(а не вярвам),пак се очертава сериозно движение надолу в близките дни.
            Късмет.

Коментар

• gbp/usd

Затворих втората 1/3 на 1,8760 от 1,8879 (ср. цена) + 119п.
              Към момента ми останаха следните позиции:
              къса евро/долар от 1,2978 10к
              къса паунд/долар от 1,8879 10к

Коментар

• Бау

Izchakai s dysgia kabel , v momenta zadavat vyprosi na Alan . Moje tova da e samo nachaloto ......

Коментар

• Бау

Почвам да пускам дългия кабел....ако трябва до 1,86...

Коментар

• e/d

Dokato ne si prese4e trenda. sled tova ima potencial do 1,2620

Коментар

• Бау

Az syshto ot izvestno vreme ako Petyr napishe neshto igraia obratnoto , s malki sumi no pyk pechalbata e garantirana))

Коментар

• Бау

Петре, това твойто куче е златно, ще знаеш. Вчера като каза мяу да се качваме на влака от 1.3010 аз продадох и затворих на 1.2975 за +35 пипса. Преди няколко часа като каза за голямото бау пак продадох от 1.3055. Току що затворих на 1.2980 за +75 пипса.
                        Та бау-бау ми докара 110 пипса без грам усилие.
                        Междувременно добавих в $/Франк от 1.1840 и продължавам да държа позициите от вчера.
                        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• ZaYo

Az toku sto izleznah na 77. Se chakam pak da skusq

Коментар

• изводи

добавка на 105.51

Коментар

• e/d

do kude 6te produlji nadolu nqkoi da znae??

Коментар

• изводи

гринспен ми създаде впечатление за заложени в американската икономика бомби със закъснител по няколко пункта (умение за сдържане на разходите , малък кредитен спред и т,н - резултата ми - бързи 20 пипса по къс вход и изход по е/и , какти и отворена къса по д/и от 105.25

Коментар

Working...
                                X