IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/jpy

Скъсих 10к от 137,82

Коментар

• Varna 2: EUR/USD

Австралиеца го закрих преди малко, но ще се въздържа от скъсяване. Ще опитам с къса при еврото.

Коментар

• Varna 2: EUR/USD

Varna, надявам се да си вземеш своето от австралиеца - тази седмица и двамата го направихме макар и в различни посоки..., но можеше и по-добре.
        Нареждам 3 кордона бойци до 1,3300 (може да има съвсем леки отклонения от позициите).
        1-ви на 1,2990 х2 - вече са готови за бой.
        2-ри на 1,3190 х4 - малко вероятно да се наложи.
        3-ти на 1,3290 х8 - това са еничарите тия и мен биха ме резнали ако им падна...
        Засега бяло знаме не се предвижда, а само лека кавалерия в промеждутъците, с дълъг кабел, къс д/лев и други знайни и незнайни войни (твърдо без гейшата). Целта е някъде по посока на 1,26 но няма да ги водя всички до там...
        В близките 4-5 месеца суапа ще ми е положителен, така че не бързам....
        Това е засега - айде че отново май ще пускат от евтините кабели.....

Коментар

• $

Да Варна прав си това копеле ще повтаря думите на Буш но не забравяйте един много важен факт Буш тръгва по европа и то основно с цел здобряване и подкрепа, защото утре от грандомания ще му скимне да думне и Иран, лошо няма но ако реши да пробва и Корея ще яде дървото, но за всичката тая Американска грандомания трябва да се сдобри с Европа да пусне някоя троха от баницата Ирак и тнт, Ширак е пътник и явно бившият му фин министър ще го наследи а Буш е на ти с него тоест ако спечели Франция единствено Германия ще е на нож но пък по евтиното евро като че ли ще омилостиви Шрьодер още повече на него му е ясно как ще протече визитата в Белгия. Жертвата на Колин Пауър беше навременна защото той нямаше как да не устоява позициите си, абе това е дълга тема но равновесната точка евродолар е 1.2550 и ще я наближим преди Буш отново да започне да ебава европа за да си реши проблема с дефицита.
          Успех

Коментар

• $

ako tva e taka zna4i trqbva da o4akvame dove4era dolara otnovo da vzeme pozicii....az kopuvam samo dolari v momenta

Коментар

• $

Преди малко прочетох интересна интерпретация на сегашното положение на долара и снощната реч на Грийспан.
              Значи снощи, нашия човек е дал ясна подкрепа за долара, но пазарът не го е разбрал. Ядосан от това, тази вечер в речта си Грийспан ще бъде по-рязък и ясен в подкрепата си.
              Не знам дали ще стане така, ама ми хареса като интрига.

Коментар

• EUR/USD

Варна и аз мисля така имам къса от 1.3055 със стоп на 1.3130 но се вбесявам защото дори за моят мм имам свободни средства и нямам никаква идея къде да ги вкарам, за ауд и аз мисля така въпреки че се оказа триъгълните истории там са финито и може да видим нива от 0.795 преди надолу но ще видим. Честно сложих в еврото флага но нямам и идея накъде и какво най-мразя реиндж от по 20п, поне да ми удари а и това неще

Коментар

• do KOKO

Картинката е от Metatrader

Коментар

• EUR/USD

Тя че работата е бича в момента е ясно. Не знам защо обаче нещо ме кара да си мисля, че до броени часове ще започне сериозно поскъпване на долара. Затова и държа една куца къса в автралиеца от 0,7850 сцел поне 0,77. Обявете ме за луд и некадърен, но това е мноето мнение и смятам да си държа позицията здраво, докато не получа сериозно потвърждение на обратното. Ще ми се да продам и еврото, но ще прецакам ММ си. Моята идея е: продажба от 1,3060-70 със стоп 1,3120-30 и дългосрочна цел 1,2520. Струва си рискът, въпреки че това не е моят стил на игра.
                    Работа и заплата?

Коментар

• do KOKO

Нищо не разбрах, каква моя програма но наистина мисля че краткосрочно трябва да се купуват долари а средносрочно се целя в 1.4 а иначе очаквам нива наистина около 1.26 ако обаче минем 1.2550 значи сме обърнали тренда, краткосрочно ноиистино съм за нива около 1.28+ засега
                      Успех

Коментар

• e/jpy

ами в това е красотата на двоиката , че се движи бавно

Коментар

• do KOKO

koq e tvoqta programa i ot kude moga da q izteglq????dokolkoto razbiram spored teb sega trqbva da se kopuvat dolari,taka li????

Коментар

• Нов трейдър

"Препоръчвам на всички да играят средносрочно и по тренда." - Нов трейдър
                            чудесно казано, там са големите пари!
                            висчко под 1 час за мен е бутане между шамарите!

Коментар

• gbp/jpy

Това ми е любимата двойка. :-)

Вход на 201.22 на 21.12.2004 за надолу.
                              Излязох като почнаха консолидациите на 195.95. После ме хвана шубето да влизам пак.

После я изчаках да завие и влязох доста след теб (след КОКО) на 191.50. Тази позиция е на 760 пипса в момента.

По същото време влязох и в EUR/JPY. Само, че то се движи доста по-бавно. Само 300 пипса до момента и има потенциал за още 300.

Имам още 2-3 сделки, едната от който неуспешно скъсяване на EUR/CHF при предния опит за завой.

Ако още малко се задържат нещата в правилната посока, ще имам удвояване на мижавата си сметката за 3 месеца с 6 сделки.

Препоръчвам на всички да играят средносрочно и по тренда. На ден се заделят по 30 мин да се зяпат графиките и около час два за четене на новини.

Коментар

• za Borislav Kostov

Nagledal sam se na komentari za pazara .....tuk kupi .......... .stop tam reversal edi kade si vseki prognozira ..............a na elementarni vaprosi dori ne blagovoliava da ti drasne dva reda e zatova go uvagavam PETAR pi6e si 4oveka prosto i iasno

Коментар

Working...
                                X