If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз имам къса 1.5531 хеджирана от1.5460, но вече почнах да губя търпение и затова те питам.
Коментар
към Петър
Elena - къс съм в EUR/CHF от 1.5548 Предупреждавам за това, защото може и да съм малко пристрастрастен но се опитвам да ссъм обективен. В краткосрочен период ( до 10 дни) смятам че сме надолу до към 1.5485 поне. В дългосрочен период обаче не веднъж съм писал, че на първо време очаквам да видим нива 1.6150/1.62
Успех на всички Спекуланти
Коментар
novichyk
Англофон
За мен пазара е фундамент + вербална + реална интервенция . Останалото е за вълнобройците , Елиот , Фибоначи и Петър . Успех ти желая!
Добреде няма да те четкам щом искаш да бъдеш скромен. Кажи ми молятисе нещо. Как виждаш EUR/CHF
на седмична графика къса или дълга. До преди да премине 1.5500 мислех че е къс но ето че преминава и 1.5600 и почвам да се замислям дали няма да стигне 1.6800
Коментар
Anglofon
е/д
Novichyk,
povqrvaj mi Greeny po-chesto shte te precaka s prikazkite si, otkolkoto da ti pomaga.
Prechi na pazarnite sili samo tozi dqdka
Коментар
е/д
Hari Potar - 1.4++ до края на тази година , а за 1.50-1.55 е все още рано да се каже. Но пък ако се опитаме да търсим повторения и цикличност може да ги "открием" в декадата например. Исторически максимум- 1.4676 на евро/$ (тогава екю/$) бе преди точно 10г - '95г. Кой знае, може пък тази година да видим и 1.56++ колкото и еретично да звучи сега на много хора. То и преди 2г. когато пишех за цели от 1.35 на много хора им беше смешно и им се струваше невъзможно това да се случи, но то се случи.Сега обаче тези хора не забелязвам да пишат тук, или ако го правят то е под друг псевдоним.
За последен път лека вечер и приятен уикенд от мен на всички Спекуланти
Elena - благодаря за комплимента , но не е необходимо да се вярва на мен, а на г-н Елиът и по-специално на неговите вълни, както и на г-н Фибоначи.
Явно двамата добре биха се разбирали, ако не бяха живели в две различни епохи с 4 века разлика.
Техните прозрения ми помагат да си правя анализите за което съм им безкрайно благодарен,въпреки че немога (за жалост ) да им благодаря линчо по понятни причини :-)
Коментар
NYSE Boom
е/д
MNogo gubeshti useshtam che ima tuk !
Shtoto slushat "Eksperti"
AZ sum 218% Shtoto slusham SNBC Europe
Малко уточнение 1,40.. до кога и 1,50++ до кога разбира се + - някой месец.
Благодаря предварително.
Коментар
е/д
10 пипса - в момента водя курс и не ми остава време да пиша.А за прогноза - ето ти една
Продай $/канадец от 1.2480/1.2530 Стоп на 1.2590 - цели 1.2270 , 1.2020 , 1.1710 и при пробив 1.12- - и 1.09
Коментар
е/д
Hari Potar - естествено че подържам мнението си за 1.40 Е/$ дългосрочно.Дори не е 1.40, а е 1.50-1.55
но то е малко по-дългосрочно.Фундаментално няма никви причини които да са променили настроенията на инвеститорите и спекулантите, а напротив.Дори големият Ал Грийнспан днес заяви едва ли не в прав текст, че слабият $ влияе благопричтно на САЩ икономика, особенно в по-дългосрочен план.
Коментар
Нов трейдър
е/д
Една графика, за тези дето се интересуват.
На МетаТрейдъра си пуснете графиката на Е/Д на седмична. После пуснете една хоризонтална линия на 1.1850 (40-50). После още една такава линия на днешното ниво 1.2880 (70-80). После вижте през къде минават линиите. Изглежда много интересно.
Как може да се тълкува това?
Само да допълня, че не играя Е/Д, защото е малко непредвидим. :-)
Коментар