IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• към tarikatite

Koko Zdravei , vnimavau s dylgite Evra . Az lichno zatvorih vsichki kysi pozicii zashtoto mislia che moje da otvorim v ponedelnik s gap sreshtu dolara , no sym nastroen da kupuvam dolari pri vsiaka korekcia . Uspeh

Коментар

• Koko

Сигурен ли си , че нивото е за дълга, а не е обратното ??
      D.Y.F-091066

Коментар

• към tarikatite

Мен ме няма но страхотно стигнали сме добри нива за покупка- ЕвроДолар купува от текущи нива стоп 12800 цел за половината 1300 добавка след 13100 цел 13250
        Успех ще пиша в понеделник

Коментар

• към tarikatite

Преди няколко дена писах че съМ ПРОЧел как се е развивал пазара преди 1 год.ако някой е обърнал внимание значи е изкарал некой лев.
          сори ако има правописни или некакви др. грешки почти съм на МелмаК след толкова ракиийца и бира благодарение на GBP/CHF i dr. поздрави на Бараков,Караиванов и Кукувицата.
          Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• към JEFF

Kak e Jeff? Varvi li smetkata nagore? Pojelavam na vsi4ki uspe6na targoviq.
            Jeff: da se naspi6 tazi ve4er ei....

Коментар

• Наблюдаващ

И на тебе!

Коментар

• Дон Карлос

Аз направих някой долар от връщането при "подскоците" към 0.7150-70, сега последно пак затворих на плюс преди уикенда и ще скъсявам в началото на седмицата пак. Успех и приятна почивка!

Коментар

• Наблюдаващ

Здравей! Абе наистина странно се държи кивито, още съм няколко пипса на минус. А и
                  австралиецът му приглася, те са си дружки. Но не ме притесняват особено, вече нищо не
                  може да се опъне на долара. Особено след скечовете, които наблюдавахме днес, но
                  смятам, не изненадаха никого. Та "дружките" ще се сгромолясат доста шумно.

Коментар

• Дон Карлос

Здрасти, Доне, какво ще кажеш за NZD/USD - аз не я бях наблюдавал по-постоянно, но ти ми обърна внимание върху тая двойка. Но изглежда се държи малко странно, поне напоследък, доста се опъва на долара?

Коментар

• EUR/CHF

"И аз имам къса 1.5531 хеджирана от1.5460, но вече почнах да губя търпение и затова те питам."

Ленче, извинявай ама това не го разбрах, какво означава да си ги хеджирала?
                      Щом си ги "хеджирала" защо ще губиш търпение?

Коментар

• към Петър

Здравей Петър целите,които си посочил за USD/CAD 1.2020,до колко време я виждаш.Според мен няма да е по рано от края на месеца.

Коментар

• към Петър

Ще го имам в предвид. Чао. Приятни събота и неделя.

Коментар

• към Петър

Elena - евро/суиси е най-ниско рисковата валутна двойка.В нея се влиза винаги със съзнанието за един по-дълъг период защото динамиката на кроса е такава.При кризи,войни и политическа нестабилност посоката е надолу, при липса на такива или поне при намаляване на тези страховае - посоката е нагоре.
                            За момента лично аз не смятам че светът е станал по-спокойно място или че точките на напрежение в света за 1 -2 месеца са изчезнали.Така , че за момента рейнджа в тази двойка се запазва в границите 1.51 - 1.57 поне за мен.
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Опит за интерпретация

Ще направя опит за неангажираща (любителска) интерпретация на днешното движение в EUR/USD. Не особено добрите данни първоначално дадоха импулс на евро-оптимистите и задействаха техните ордери. Както се вижда от движението обаче, оптимистите не бяха прекалено оптимистично настроени и явно take profit-ите задействаха скоро, което върна двойката под нивата от преди 15:30, където се задействаха ордерите на продавачите на евро - явно тяхната група към настоящия момент е по-внушителна и това натисна EUR/USD към настоящите нива. Това ми дава основание да мисля и за психологическа подкрепа на прогнозите за низходящо движение в краткосрочен план.

Коментар

• l m

тои крокодила изяде петела , ама петлио е жив и здрав и на концерта се е заканил на козата да и изправи рогата - лека

Коментар

Working...
                                X