If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за набутването - днес се набутах с 20% от акаунта си за 35 пипса по е/и в момента отворих дълги по долар спрямо поунд, евро, кад,франк - наи много да се набутам с още 20 %
Коментар
�
Дуу Манго
$ trugna
Yez, не бе френд, не стискам твоя а на жена ти кикиридката, много е сочна `шЪ знаиш)
Коментар
�
$ trugna
Na 1.19 gi otvrazva samo CHICAGO!
Kvo stana s tuy momche?
Коментар
�
Yez
$ trugna
Ако е моя стига си го лигавил,че и други го искат.
КУКУРУКУ, КИКИ ако това си ти френд още веднъж ще ти дам реалният си тел 0886164852 и ако си така добър дай си твоят.
Що се отнася до сегашните нива зависи от кога е фхода и с колко се играе, има различни стилове на игра, Примерно тончо играес макс сума за малко, Вил играе обратно с малко за повече но зависи от мм навсеки, аз съм играл и двата варианта играл съм с много голяма сума и цел само 2п но това е тема която ще разискваме в уроците от другата седмица.
БНИГХТ ще се запозная подробно с мейла ти и ще ти пиша утре
Успех
Коментар
�
Дуу Манго
$ trugna
Аз пък стискам едни евра, купени на 25.06.2001 на 0.8408 и се чудя да ги продавам ли?
Коментар
�
kukuruku
$ trugna
kat za teb na 1.19, a moje i po-nadolu ako izchakash den dva))
otvorko))
Коментар
�
doomangel
$ trugna
vzeh go na 1.3075 v momenta e na 1.3030 koi 6te mi kaje na kolko da go prodam
Коментар
�
doomangel
za foruma
tozi forum e tipi4no"bulgarski",tuk vseki se hvali za pobedite si i mnogo rqdko nqkoi govori za zagubite si...4udq se kato sme tolova "dobri" za6to nikoi ne napusne rabotata si i da po4ne da se zanimava samo s tova...
KOKO сутринта нямах време да гледам графики за това исползвах твоя анализ вход-а ми е 1,3058 преместих стоп-а наплус десет пипса вече цел 1,2958 Между другото имаш майл. Успех на всички.
Коментар