IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur doll

xxx, заради тези неща, които си писал, бих искал да видя 4Н над 3070.
    според мен за да запази движението от последните няколко дни не би трябвало да пада под 3010.
    и това (3050-40) бе първият по-солиден съпорт (за мен), на който да се включа.
    по отношение на 38.2 от 3660, за dollchf това е 1886 (сега е res), за usd index 8351.

Коментар

• eur doll

XXx аз бих добавлил и това че долара е силен спрямо франк-а . Камене браво за него. Късмет на всички.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur doll

the fan*, виждам, че днес сме пробили долната стена на възходящия канал от 1,2730, ПарСар е обрърнал на 4часа, освен това сме коригирали точно 38,2% от спада на еврото от началото на годината. Стохастиката и МАКД дават сел сигнал на 4Н. РСИ също е по-скоро сел.

Оптимист съм за еврото, но точно в момента не бих открил дълги.

Успех.

Коментар

• eur doll

за добрия тон на форума ще се опитам да обясня защо го купих
          1Н МА 55, 50% от 3012-3089 канал, stoch neutral, daily и weekly ми говорят за тест на 3115-25 /stoch daily overb, weekly-buy/. Това, което би ми донесло повече сигурност в позицията е затваряне на 4Н над 3070.
          На 3115 бих продал половината и на 3135 бих си ги върнал.И тогава би дошло времето за стоп на цялата позиция на 3085. Естествено за да се случи това, би трябвало курса да не пада под 3040 (61.8 от вчерашното рали) и 3012(low).

Коментар

• КОКО:Нов FOREX анализ

Надявам се да се ориентира към седмично затваряне между розите... 3000
            За предпочитане 2999 - пак ще е кяр.

Коментар

• Кабел

Всъщност за да си пробие триъгалничето трябва пробив на 1.8920

Коментар

• Нов FOREX анализ

Dear Forex Guide reader, We stand by our long-term forecast of general USD weakness. However, we have adjusted our 3-month forecasts. The USD is in a recovery phase, but we think the extent of the rally will be limited. It is very difficult to say when it will actually come to an end. With our new forecasts, which are for USD spots to be weaker against all currencies than the corresponding forward rates, we are signalling that, as before, investors holding strategic USD positions should sell into dollar strength. Sincerely, Hans-Ulich Mayer FX Analyst +41 1 234 46 22 Thomas Flury
                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• eur doll

купих на 55 стоп на 3005 за момента цел 3180 успех на всички

Коментар

• Нов FOREX анализ

Еврото е за покупка около 1.2950 и за продажба около 1.3120 но незнам къде ще затвори, аз ще излеза малко над 1.2950 а на кабела пръв изход на 1.8925
                    Успех

Коментар

• Нов FOREX анализ

Здравейте,скоро не бях писал.Гледам,че днес сте много активни срещу Петър Караиванов.Не е зле всеки сам да решава към кого да се обърне за съвети и обучение.....

За пазара:
                      Очаквам EUR/USD да отиде до 1.32ХХ и после надолу;USD/CHF покупка от 1.16 дългосрочно;USD/JPY нива под 105.00-104.50 - за покупка,а за паунда в кабела,смятам че го очаква обезценка.....

Пожелавам успех на всички!
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Нов FOREX анализ

Здравейта маскари, стига с плюенето и джафкането. Не мога да разбера какво перверзно удоволствие ви доставя да се обиждате и заяждате един с друг.

По същество: изказването за покачване на лихвите в Австралия не е било точно това, което се очакваше и ме навежда на мисълта, че дългите позиции ще понамалеят. Аз все още съм къс от 0,7850, без стоп и цел мин. 0,77. За евро и кабел смятам, че нагоре имат още малко работа и следва южния вятър с дългосрочни цели 1,25 и 1,82.

Успех на всички!!!
                        Работа и заплата?

Коментар

• Нов FOREX анализ

Здравей, Коко, според теб каква е вероятността днес да затворим над 3130?
                          За кабела и аз имам някакви опасения днес.

Коментар

• Опции

ne vijdam ni6to lo6o vav kasi evra .spokoino moje da se probvat.az sam kas ot 1.3075 i sam sas stop na 1.31.25

Коментар

• Нов FOREX анализ

KOKO късо от и 50 някаде или ? Щото и аз го държа моито
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Опции

Интересно ми е дали и при валутите, курсовете биват манипулирани в деня на падежа на опциите .

Коментар

Working...
                                X