IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е/д

Aз питам НОВИЧЪК,на коя графика видя обръщане на тренда ? Има нещо такова на дневна графика,но само там и дали е обръщане,е още рано да се каже ...... аз реших все пак да спазвам собствената си линия и след като днес се отървах щастливо от дълги евра на 1,2979,то сега смело открих нова дълга позиция на 1,2872 все още обаче не се ориентирам къде да пласирам s/l i t/p ,така че бих чул някое компетентно мнение

Коментар

• cable

прав си Анти , лоша печалба няма , радвам се че успя да хванеш падащия нож)

Коментар

• cable

всичко е добре, когато завършва на плюс приятна вечер и весел уикенд

Коментар

• cable

айде и един бай от мен 10к на 1,8749 стоп под дъното на 1,8725 да речем и цел нагоре поне 80-100 пипса. Лека вечер и успех!

Коментар

• cabel

Аз купих умерено и с неудоволствие евтини кабели на 8740 и ще чакам китайците да дойдат...

Коментар

• Шоуто трябва да продължи ...

Иво как върви продажбата, брат? Или ти още доиш козата и чакаш да потече нафта))

Доне, айде бе човек, ела, не ме оставяй сам да обирам овациите, на всички тези прекрасни люде)))))
              Или ти чакаш 1.25? А Чики ако се мотае още малко и ще стигнем и до 1.19 без да сме дояли мекиците на баба Геца)))))))))))

Майтапа на страна, бъдете внимателни, понеже совите вече не са това, което бяха!

Коментар

На gbp/chf който е къс дано да успее да излезе, аз скъсих на 2.2740 с удесеторена позиция и сега ги махам. Ще вляза дълъг. И ще добавям. И ще си пея)) Ама с 0.5% от сметката да знайте!
                Поне суапа ще взема. И нагоре нагоре))

Коментар

• Доне

Честито от все сърце , май само двамата с теб сме в вярната посока!

Коментар

• е/д

Мисля,че 1.287 ще издържи,поне се надявам.И аз не съм сигурен за посоката може и да сте прави,че се е обърнал тренда,но аз не смятам така.Дори и 1.287 да не издържи нека да видим,какво ще стане на следващата подкрепа за еврото и тогава пак на север.Иначе е/д нямам открити позиции .Мъчи ме USD/CAD но каквото и да стане поне корекция ще има))

Коментар

• cabel

Успех и на теб анти! Аз мисля че ще затворим под 1.87 и 1.2850 , но ще закрия позициите в 22.55 защото може да има гап в понеделник!

Коментар

• --:

Благодаря ти! Ти май единствен оценяваш това, за което предупреждавах още в началото
                        на декември, далеч преди да приключи възходящият тренд.
                        Всъщност още много неща мога да кажа на колегите, но щом някои не желаят присъствието ми
                        във форума, трая си, както виждаш. Аз не губя от това.
                        Желая ти успех!

Коментар

• бог дал бог взел

В дни като този се става милионер. Аз и днес не успях. Който днес е имал късмет и е спечелил - със здраве да си ги харчи. А аз оставам за понеделник да се мъча за 50 пипса.

Коментар

Ла ла ла ла ла ла ла ла
                            Да да да да да да да да
                            Хайде iwo почвай да събираш пари за билети)) След малко започваме концерта))))))))))))))))
                            Ленче, надявам се да си доволна, а? Доне, ади бе човек, появи се и кажи до къде ще пеем))
                            1.19 ли? 1.23 ли? 1.25 ли?
                            iwo и не пускай аванти, че тез 33000 дето си назад на демо само с една коза и един крокодил, няма да ги избиеш))))))

Aaaaa, а швейцареца аз какво ви казах, че ще яде, а? Бой, бой, бой, бой, бой, бой ...
                            Ма кажете сега не ви ли пада аванта, а? А плачехте за Ройтерс)) Бах маа му скъпчии, айде купете си поне билет за концерта, щото ше спра и аванта и шоу и КРАЙ, веч нема да ма помиришете даже))))))

Коментар

• cabel

успех на 1.8767 имаме едно важно фибо /hi 1.953-low 1.853/+едно каналче на дневна/тест на долната му част/..+още няколко неща..натиска е надолу и е против тренда покупката, но мисля че ще затворим малко под или над 1.88...ако пък удари стопа на 1.869 ще отиде голяма чат от профита за цялата седмица, но загубите са част от разходите

Коментар

• aud

мисля, че му е ред и на кенгурото да отнесе 30-40 пипса

Коментар

Working...
                                X