If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес бях на ски и като се връщам,гледам че са ми ударили много щастливо Т/п на евро на 1.3025 .А сега се тества подкрепата на 1,2870 да видим .............
Технические аналитики Merrill Lynch наблюдают за тем, как закроется евро в пятницу для понимания дальнейшего направления движения валюты в ближайшее время. Закрытие ниже $ 1.2940, уровня восстановления в 38.2 % роста с апреля по декабрь 2004, укрепило бы их взгляд, что евро/доллар будет снижаться не только в первом квартале, но потенциально также и во втором. "Пробитие поддержки одобрило бы дальнейшее снижение в феврале к 50 % на $ 1.2715 и потенциально к уровню 61.8 % на $1.25 - в первом квартале", - сказали аналитики.
prawqt mi se gluposti za kraq na sedmicata..wmnesto stop na 37 dobawka...
Коментар
novichyk
е/д
Солар извини ме но днес писах в форума на делтата , прочети там какво съм писал . Накратко скъсих кабела от 1.8910 , на 1.8830 ми удари стопа , на 1.8850 пак го скъсих , новия ми стоп е на 1.8790 . Имам къс АУД от 1.7730 , стоп на 1.7709 . А иначе мисля че до средата на другата седмица сме на 1.25 и 1.83 . Успех ти желая!
Ти пък като си толкова открехнат,пиши за сделките,които препоръчваш,от какви нива да станат/а не просто -след корекция/и тоя път и аз се обзалагам на 100$,че тая работа няма да стане,преди да видим 1,32 за EUR/USD
Ти пък като си толкова открехнат,пиши за сделките,които препоръчваш,от какви нива да станат/а не просто -след корекция/и тоя път и аз се обзалагам на 100$,че тая работа няма да стане,преди да видим 1,32 за EUR/USD
Коментар
novichyk
е/д
Анти , опитваш се да ловиш падаш нож , внимавай!
Коментар
--
е/д
поздравления на DON KARLOS. Тои беше от малкото в тоя форум които бяха в правилна посока.
Добър вечер и от мен . Най накрая излизаме от рейнджа и то в правилната посока! Кабела нешо се пъне , на тези нива в еврото мислех че ще е около 1.86 но има време до 23.00 часа. Успех на всички!
100% сигурния -сложи си стопове-съвсем приятелски съвет..иначе си влизай със 100% от акаунта, но си сложи стоп хубава седмица мина..аз лично искам да си останем в рейджа, но май тръгваме на юг...да видим все пак на колко ще затворим
Коментар