If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОКО - тези тето ги отворих от 200.60 , ги затворих на 200.05. Но не това е важното - по-важното е че имам още 7 такива сделки с продажби над 200.60 и затваряне под 200.20 В момента каруцата е отново натоварена и в тази двойка и очаквам добри печалби.
Успех на всички Спекуланти
Уффф! Караиванов, пак ще искаш да печелиш от другите. Предполагам ще навиваш СТС твоите прогнози да се виждат срещу заплащане. Е, няма да стане, т.е. никой няма да ти дава пари за това. Те го предлагат с цел да няма напразни спорове и хвалби кой колко е велик. Всичко ще се вижда реално. А ти във всеки втори пост ни обясняваш как трябва да ти плащаме всеки път щом си отвориш устата. И щом се появи някой, който публикува сравнително успешни сделки и стратегии почваш да се заяждаш и т.н. Все пак целта на форума е чрез мненията си да помагаме на всички да печелят, а не да търсим наивници. Защо не питаш seafoam колко хора са дали по $20. Предполагам нула. Най-добрата стратегия е самообучението и опита. Не мисля че с 2 седмици курс може да се промени начина на мислене на човек и да стане успешен трейдър.
Аз имам една от високо 200.78 и основно няколко от 200.19 и последна добавка от 200.39, целя 202, това беше бъзик за 204 заради Петър, защото той отвори на 200.6 и го радва окото 10п, притесняват ме двата кендъла на дневна от оня ден за това гледам да хеджирам, преди го правих с къс кабел сега ще опитам с йена отнякъде, според мен може да направи двоен връх на дневна около 202 и да обърне или при лихви другата седмица да стигне наистина 204 и от там да се обърне, но може и сега да го направи ако пробие 200, рискована търговия
Успех
Коментар
�
салага
GBP/JPY
"Банк Японии вливает в банковскую систему 500 млрд. йен, чтобы
обеспечить необходимую ликвидность
ТОКИО - сегодня с утра со стороны Банк Японии осуществлял операции
по покупке долговых обязательств, что привело к вливанию в
банковскую систему 500 млрд. йен. Эти действия были направлены на
то, чтобы предотвратить сокращение баланса текущего счета в
коммерческих банках ниже 30 трлн. Йен. Это минимальный предел
целевого диапазона, установленного Центробанком.
По словам членов руководства, Банк принял меры, чтобы обеспечить
поддержание баланса на уровне 30 трлн. Йен."
Не съм професионалист, но май йените недостигат.
Коментар
�
GBP JPY
GBP/JPY
Sell 200.50 s/l 200.90
нива на съпротива:
199.34
198.94
198.70 цел
198.30 извънредна
успех
Коментар