If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбира се така ще кажеш. А предположението идва на базата на досегашните ти "оферти" във форума. Ти сам каза, че безплатен обяд няма и търсиш далаверата. Както и да е - пожелавам ти успех, въпреки че се съмнявам. Досега не съм чул някой от твоите курсисти да се е изказал в подкрепа на курса ти, което е показателно. А негативни реакции доста има.
Добър ден,добър вечер , добро утро и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.
На скиорите честит нов сняг.
На печелившите-честито,на другите-успех!
Към всички-бъдете по-толерантни едни към други.Никой не е по-голям от ФОРЕКС-а,и никой няма да му стопи лагерите.Вместо да се карате, се обединете под някаква идея-струва ми се по разумно!
Ха-СТС-а сега да видим кой-кой е.Струва ми се обаче,че Демо-то не е Реал,-обратното също е верно,както е вярно ,че ще видим и 1,33 и 1.23 и 1.43 и 1.13 и 1.53 Е/$, а пък който знае ТОЧНО кога и в каква последователност да бега да пусне ТОТО-Джакпотът и Джак Даниелс Ви очакват.
Koko ot tova koeto vijdam az - srestu drugite valuti JPY ve4e si probi kanalite, mnogo veroqtno mi se struva tova da stane vseki moment i srestu paunda, pod 200 zapo4va stremglavato spuskane spored grafikite. 1 - 2 bara za potvyrjdenie mogat da se polzvat, no kato gledam na 30 min i 1 H kak sme pod vajnite EMA (100 i 200) mi se struva 4e e po-dobre da se debne za kysi otkolkoto da se 4aka povi6enie. logi4no e da se sledi i dvijenieto na eur/gbp i eur/jpy za dopylnitelni indikacii.
Коментар
Петър Караиванов
Martin - предположенията ти са много погрешни.За да може човек да предполага,трябва първо да може да мисли.
Коментар