IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ММ

Супертрейдър икогато скалпираш, незнам защо начинаещите се хвъргат да скалпират като това е най трудното нещо, ти пак трябва да прецениш къдъ да си сложиш стопа или как да хеджираш ако нямаш стоп и с колко да влезеш и кога да излезеш а това си е ММ

Коментар

• ММ

Не ти се налага да се занимаваш с него , ако търгуваш много краткосрочно-скалпираш или обратното много дългосрочно- държиш позиция с години.Най-приятно е да си нямаш работа с ММ .
      D.Y.F-091066

Коментар

• идеята на СТС

Наистина демото е по различно от психологична гледна точка и няма как да стане .И не е интересно от опит знам , опитвах скоро да си отворя едно , за да не се занимавам с реална в момента , но за час губя интерес , така че и да убивам време не се получи.
        D.Y.F-091066

Коментар

• а Честит Еи 3-ти март

Добър ден, българи. Честит празник!
          И аз мисля, че Money Management-а е най-важен. Благодарение на него си отидох от Лас Вегас малко на плюс Направо ми излезе почти без пари.
          Гледам, че яко се плюете и това не е на добре. Много му се кефя на форума и съм доста благодарен на всички. Съединението прави силата! Аз лично си мисля, че имаме една цел и затова сме тук. Специално аз съм доста зле но имам желанието да се уча и загубата на всеки един участник малко или много рефлектира и върху мен. Смятам, че това важи и за другите начинаещи. Никой не е длъжен да седи тук пряко волята си и аз го разбирам това. Просто в главата ми изплува онова време на килийните училища. Аз ако е рекъл Господ някой ден също ще стана добър и на драго сърце бих предал знанията си на заинтересованите. В интерес на истината и сега го правя доколкото мога. Някои хора искат да им се плаща за това. Тяхно право си е. Не съм аз този, който ще ги съди.
          Винаги съм вярвал, че ние българите сме способни и да създаваме...не само да рушим
          Приятен ден на всички и успешна търговия!
          Keep walking ...

Коментар

• Петър Караиванов

Кавгите са много неприятно нещо и май наистина вица за казана дето само при българският няма пазачи че като тръгне някой да изкача другите го дърпат...
            Аз лично се познавам с Петър и дълбоко го уважавам най-малкото защото е от доста време в тоя бизнес и тнт, той си има разбира се недостатъц но кой няма, мен например в него ме дразни това че никога не казва аз загубих ако е сгрешил абе пак е излязал на някакъв профит а 100% е невъзможно да се печели, но това няма значение той е отворил тоя форум и трябва да бъде уважаван за това. ППП е доказал себе си в една чужда страна, мислите ли че му е лесно и не изпитва носталгия по БГ, а и търговиите му са доста добри и тнт всички които пишат тук са пичове които се опитват да правят нещо полезно, така че нека несе караме
            Успех

Коментар

• GBP/JPY

ako pak se sprev 200.7 raztovarvam dylgite sredna cena 200.11 neshto tova nivo veche za 5 -ti pyt spira trenda nqkoi moje li da mi obqsni kak da postna ot metatrader-a grafikata

Коментар

• СТС

Идеята на СТС неструва защото никой не играе на демо като хората ще започне едно самодоказване и прочие което не само няма да помогне а ще и навреди. Истината е че най важното нещо във форекса е ММ и това е проблема и на повечето млади хора те искат да станат милионери и ако е възможно до 17ч днес най-добре. Ако искате да направите нещо полезно то трябва да е с реална сметка.
                Успехи

Коментар

• Празник

Ха здравейте и от мен! Поздрави на всички българи! Да се уважаваме за да ни уважават!
                  За кавгите: Продължавайте да се карате и да си ги мерите! Това сплотява форума и това задържа всички тук. И точно заради интригата ще ви прасна една дългосрочна прогноза, колкото и да не я разбирам. Тези дето са накупили кабела са я закъсали, свърши катеренето. Тези дето са продали еврото - също. Но ... може и да не съм прав!
                  Успешен ден!

Коментар

• Петър Караиванов

Marti аз съм бил на курс при Петър.Добър е - има какво да се научи от него.Най - хубавото е това че търгува заедно с теб в рамките на две седмици и смесвате теорията и практиката.На други курсове се води основно теория.И от тях съм доволен.Но промяната е трудна. Ние българите започваме да четем повече обикновенно когато объркаме нещата - или казано на друг език когато занулим акаунта.Повечето хора очакват чудеса за две седмици - но това не става и почват да плюят този или онзи курс.Психиката не се променя за 2 седмици - градил си я 20 - 30 години.
                    Пазара е най - добрия учител , най - голямата битка която водиш е със самия себе си !

Честит празник ! Живи и здрави ! Късмет !

Коментар

• Нафтекс

Доколкото знам институциите не уволняват трейдърите си като са в губеща серия (моят опит е такъв), в институцията ти дават винаги втора възможност )
                      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Meteev

идеята ти е супер, само че има една малка подробност-защо печелившите играчи да играят на демо?
                        печелившите играчи просто играят с много пари на инвестоторски акаунти и през останалото време си правят каквото искат. Никой не е принуден да прави каквото и да е, освен това което иска )). Пазара дава свобода-за това го обичам трейдинга
                        А който иска да си дърви пишката, нека се самодоказва с анализи, Егото е най-голямото зло за дисциплинирания трейдър. Бъъъъър.

Късмет и успехи !!!
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• 3-ТИ МАРТ

Петре, като си толкова отворен и велик, каже накратко защо те изхвърлиха от банката на Нафтекс навремето? Защото си НЕКАДЪРНИК и ИЗДЪНКА или ми е грешна информацията?

Коментар

• 3-ТИ МАРТ

Честит празник на всички българи !
                            Здраве и късмет !

Коментар

• 3-ТИ МАРТ

Честит празник на всички българи !
                              Здраве и късмет !

Коментар

• 3-ТИ МАРТ

Честит празник ! И вземете спрете кавгите , защото не е възможно , човек да следи всичко и повече хора повече виждат , чуват и научават , а общувайки тук точно това правиме и пререканията са в ущърб на всеки , който иска да стои по-добре на пазара и не притежава някакви феноменални способности.Така , че пишете. Понеже не сме и в някаква реална зала и ни липсва среда , поне да си поддържаме виртуална такава , а това да е на ниво зависи от това дали и РРР и Петър , ще пишат включително е И други де да пишеха , но това пусто словесно елиминиране на опонента с всички сили и средства , ни води до опразване на виртуалното пространство - вразумете се!
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X