If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен наистина би трябвало да има корекция до неизвестно ниво и после пак да продължи с аптренда,но какво е на ММ в главите не се знае ......а и данните след 15,30 ще повлияят доста ....ще има май пак ускорения нагоре,надолу,важно е накъде ще се ускори първо,което ще е индикация за движение в противоположната посока.
Добро утро!
Не е изключено очакванията за дефицита вече да са калкулирани в текущите курсове. От тази гледна точка само много кофти цифра - около -60 млрд, може да засили еврото още нагоре. Рейндж 1.3390-1.3450/60 е съвсем възможен.
След като от вчера насам и през ноща през цялото време е консолидирало, сега го очаквам да тръгне нанякъде. Или нагоре за опит за пробив на 1,3457. Или надолу за засилка от неизвестно ниво и след това отново нагоре за опит за пробив. При всички случаи играта е занагоре освен ако не се обърне тренда. Което го виждам да стане стотина пипса по-надолу към 1,3330.
Първият ми включване мисля да е ако пробие 1,3435 с първа таргет на 3457 и преместване на стопа.
-Ако наистина очакванията са такива ще пада , особено и ако ИП-тата се изплашат и си затворят дългите , да не се заблуждаваме ,че ще има смелчаци , само едно яко затваряне трябва , но пък се иска кураж , а ще видиш че дългите евра са били големи куражлии , защото как ще пада! Аз съм за прападане с 3-4 фигури от раз за да вляза с къси много и да хвана само 1/5 от цялото движение.Но по-вечето сега много вероятно са като мен , чакат да тръгне .И да отиде към 1.35 също не е лошо , лошо е да стои !
Петък - пазарен ден.
Поради очакваното голямо струпване на клиенти в хипермаркет FX днес следобед, може би ще е добра идея пазаруването в края на деня, или с малки торбички в кварталните магазинчета...
Има вероятност да докарат малко "евтини" евра, които може би ще свършат бързо...
Пазете се от джебчии и стопаджии...
Успех.
Ако очакването на повечето трейдъри е за падане на еврото дори и след 1,3480,то най- вероятно няма да стане така,което разбира се ще е и в мой минус също ...
pi4owe imame mnogo kofti izprawqne na walnata , $ preprodaden towa me nawejda na misalta 4e ni o4akwa spuskane , dori i pri kofti deficiti, nqkoi namira li drugi argumenti za nadolu
-Добро утро! Преди или след дефицита да се купуват далари , как мислите , това е въпроса днес.Дали ще избързат да скъсят или нивото за къси ще е 1.3460 .А паунда се чувства по свободен днес , няма новини от UK , дали ще пада и той? Изобщо петък .
Падение нефтяных цен продолжается
Цены на нефть вчера резко упали в ожидании сокращения импорта сырья в Китай, который является вторым крупнейшим потребителем топлива в мире. Аналитики полагают, что рост экономики Китая определял увеличение мирового спроса на нефть в последние два года. Правительство страны сообщило о планах снижения темпов экономического роста в 2005 году относительно 2004 года с 9.5% до 8%. Импорт нефти в Китай в январе-феврале текущего года упал на 13%. Цена фьючерсов на апрель на нефть WTI на NYMEX 10 марта снизилась на 2.3% (на $1.23) - до $53.54 за баррель. Это наибольшее суточное падение котировок с 7 февраля. Сегодня утром нефть упала еще на $0.45 по сравнению с итоговой котировкой четверга и составила $53.09 за баррель.
Коментар