IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това-онова

Скъпи съфорумци,
    Понеже от малък са ме учили, че при спор по-умният отстъпва, след днешният ми спор с универсалният г-н Караиванов реших че е време по-умният да си свърши работата. Смятам да последвам примерът на Дон Карлос и да спра да поствам тук. Нямам нито време, нито желание да споря с неуспели търгаши, чиято единствена цел е да си пробутат преоценената стока в този форум. Смятам, че е под достойнството ми да си губя времето с хора, които не могат да ми се качат на малкият пръст нито на образованието, нито на опита, нито на парите.
    Знам че Петър тук няма да спре да пише, дори когато пусне неговият сайт, понеже винаги таи надежда че някое шаранче ще му се върже на стръвта и ще купи я книжка, я на курсче ще се запише. Явно целта на някои хора тук е да прогонят печелещите хора, за да могат да продават разни екстрички. А за всички възхищаващи се на "анализаторските умения" на г-н Караиванов мога да предложа система за трейдинг, която ползвах през последният месец и досега ми е донесла допълнителна печалба от 3к. Системата е следната: Играйте срещу на Петър прогнозите. Проследете ми ордерите от последните 20-на дни, ако не ви мързи, сравнете ги с прогнозите на Петър и ще видите че празно нЕма.
    Това ще ми е и последната позиция, която поствам тук:

Нашето момче преди два дни предрече че USD/CHF ще отиде на 1.1420, след като разбра че съм дълъг, и ми пожела закриване на акаунта. Аз пък като чух, удвоих дългата и днес я затворих с около 150 пипса печалба. В момента удължавам пак от 1.1735

А на тебе, Петре, ще ти кажа че не си нищо повече от един looser и тук има много по-успели хора от теб, така че се вземи в ръце и си промени малко държането. Аз съм с около десет години по-млад от теб, откакто съм навършил 17 години се издържам абсолютно сам. На никой не съм пренасял куфарите с "милярдите", никой не съм лъгал с долнопробни курсове, и за ничия сметка не съм търгувал освен за моя. Издържам се само от Форекс и стандарта ми на живот е на светлинни години от твоя, така че сигурно знам какво правя. За КОКО и Дон Карлос предполагам това важи също, може би и за някой други хора тук, така че не ставай смешен. Спри с "прогнозите" и "анализите". Ако трейдваш нещо, поствай ордера - количество, цена и т.н. Ако не, запази си прогнозите, защото заблуждаваш хора, някои от които ти имат доверие, по някаква необяснима за мен причина.
    Знам че ще се опиташ пак да се подиграеш по-някакъв начин, предупреждавам те че няма да ти отговоря, така че не се хаби.
    Пожелавам много късмет в търговията на всички и честит 3ти Март
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Trenda

Na vsichki chestit 3 mart!
      Dano ot utre stanem po-dobri mejdu nas si!

Pojelavam na vsichki poveche profiti!

Коментар

• Trenda

Честит да ви е 3 МАРТ

Коментар

• Trenda

Ето с какво можем да допринесем на европата Иначе скоро нема да го дигнат тоя гущер )

Коментар

• Trenda

Bertram,

оценявам готиното ти чувство за хумор - Колкото и да сме големи говеда българите, че дори и с румънците като съпорт, все ми се струва, че сме много малки за да повлияем на глобалните валутни курсове ...... -
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Trenda

zdraveite,
              golqma 'veselba' e bilo dnes ne mi se misli v petuk kak shte se veselqt nekoi na golemite nervi...
              v posledno vreme si treniram psihikata kato sleda pazara, ne vlizam v pozicii i se opitvam da izoliram sobstveno vizdane, koeto sravnqvam s nqkolko prognozi na golemi kushti ... polezno e
              tia dni o4akvam seriozni dvizenia v crosovete na JPY , no nqma da sa ednoposo4ni nadolu.
              eur/usd sum reshil da go skusq ot 1.35 ne po-rano sus dobavka na 1.40(ako vidim)

A za prestrukturiraneto na valutnite rezervi na vodeshti ikonomiki deto 4i4i Alan ne go vizda oshte
              mi kak shte go vidi kato nikoi ne e lud da obrushta $ - > EUR na tezi i po-visoki niva.
              obrushtaneto shte stane kato se zasili dolara... i posle ve4e ( sled vreme) ne znam kude shte ide 1.60

edinstvenoto spasenie za slabia usd e 2007 kato ni priemat (+ rumuncite) v EU

pozdravi i uspeh na vsi4ki
              i priqtna po4ivka
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Trenda

И аз съм къс от 1.3116, само че стоповете си ги слагам по-късички- 20-30 пипса. Сега пак се базика с стопа ми обаче двойното връхче е с РСИ дивергенция в 2-3 графики така че се надявам да се разкара оттам.

Коментар

• Trenda

http://www.fxstreet.com/nou/graph/4spotfx/spotfx.asp

Коментар

• Trenda

Днеска ми попадна тази страничка- хората ти изчисляват тренда с компютър на базата на стохастик, бьолингер и още 2-3 индикатора дето не им разбирам. Изглежда ми надеждно, мисля засега да се водя по него, поне докато не се науча сам да си определям тренда.

Коментар

• я какъв ден

Верно е много шантав пазара днес..... Ей , не'ам нерви вече...

Коментар

• я какъв ден

днес са изкристализирали много емоции на тоя шантав пазар.
                        рекох и аз да се включа ауууууууууууууууу ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ !!!

това да не бяха тренировки за петък Денят на Майстора и Non-farm Payrolls ???

Коментар

• Гриинспан

Мислиш ли, че тренда е натам? Ще ми се и на мен, щото съм къс от 1.3117 и вече съм много нервен ...... А иначе моя стоп е на 1.3147 та не съм брал чак такива нерви като теб... -

Коментар

• Varna 2

Varna 2
                            обърни внимание не съм го казала аз, но много точно май се е изразил.
                            http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Гриинспан

Не. Размина му се с 3 пипса. Пускам позицията по тренда до утре с таргет 1,3070

Коментар

• gbp/chf

sell gbp/chf 2.2475 stop 2.2515

Коментар

Working...
                                X