IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• trader.bg

Марио, в случая сметката не е така....ако ти вземат 3 х 10$, то и позицията ти е с аналога на тези 30$ надолу примерно..значи на 4-тата вечер правиш 50$,именно защото стартираш от по-ниска позиция...т.е. и в двата случая си 20$ профит.

Коментар

• trader.bg

Астор33
      3 вечери подред ми вземат по 10$
      На ч вечер затварям на +50$ 50-30=20$
      А ако не ми бяха затваряли всяка вечер?????????????????????
      Суапа не го смятам.
      Хайде ти смятай

Успех
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• trader.bg

KavalerA, то е ясно че като ти затворят и отворят позиция няма да имаш загуба в това отношение...проблема от една страна е именно това което казваш и ти...стана много по трудно при по-дълъг период и с повече позиции да се смята усредняване и т.н. Другото което мен лично много повече ме издразни, че като до сега системата е по един начин...толкова ли е трудно да се пусне едно предупреждение няколко дни по-рано да може всички да са информирани и да си преценят какво да правят? от 2 седници сигурно на сайта има информация че от 01.05 временно няма да се работи с CDF, но за този роловер никой няма да ни информира...все едно те не печелят от това че сме им клиенти!!!

Коментар

• trader.bg

За кавалера и никой
          Ако си изкарам позицията на + без тези затваряния всяка вечер и
          ако си затворя на + с тези затварияна акаунта ми с еднаква сума ли ще се повиши???????
          Отговорере си

Коментар

• Марио Д

Я тоя се изказа.
            Абе Петре къде си на тези деца да и врътнеш по едно курсче че те горките елементарни неща незнаят.
            МНОГО отдавна ви казах че тук 95% е сбирщина некомпетентни аматьори ама вие не та не.

Коментар

• JB

Абе като не са ти ясни нещата що не ходиш да си лющиш J&B-то ами се пениш тук.
              То некомпетентност бива ама тази тъпотия твойта минава всички граници.

Коментар

• trader.bg

Ами ако играейки дългосрочно се получи така,че затвориш на + позициите си??на които преди това са им взели лошите резултати?? КЪДЕ ТИ Е ПЕЧАЛБАТА??
                НЕ ПРИ ТЕБ!!А В ДРУГ ДЖОБ!!??
                Когато се играе дългосрочно имаш някаква цел и ниво на стоп.
                Всекидневно затваряне си е кражба от крайния резултата бил той и положителен.

Това е мое мнение!!

Коментар

• trader.bg

Да ви кажа честно не ми е ясно за какво говорите?Вие имате ли представа за какво става дума?
                  Няма никакво обръщане на позиции от къси на дулги или каквото било там просто позицията ви се прнася с отразен резултат - проблема е единствено ако играет по дългосрочно с усредняване - че цената която виждате не е реалната жи покупка или продажба ами цена при псоледно затваряне - и трябва да правите повече справки и изчисления
                  Тук изписахте куп глупости на които ви се чудя - чак и мен ме накарахте да се замисля ...
                  Аз ползвам Варчев - те затварят позицията в 12.55 и я отварят пак в 1.00 естествено в същата посока и без да съм ощетен по какъвто и да е начин - скоро четох една интересна книга - курс в която се твърдеше че математиката е ключ към успешната търговия - но ми се струва как може тук да се говорят подобни глупости и безсмислици от уж опитни търговци ...

Коментар

• trader.bg

не виждам проблем.
                    затворили позицията и после я отворили на същата цена.
                    значи клиента не губи нищо от това.
                    за какво се оплаквате.
                    ами всички големи брокери навън го правят това.
                    някои му викат Rollover други Mark to Market.
                    просто счетоводни методи.

Коментар

• trader.bg

И при варчев е така и няма проблеми.

Коментар

• trader.bg

Уважаеми приятели,

TRADER.BG ви уведомява, че от 25 април 2005г. въвежда ролване на валутните позиции!

Ако Вие имате отворена позиция в някоя валутна двойка, тази позиция се затваря автоматично в 23:59:59 на пазарната цена в момента. В 00:00:01 автоматично ви отваряме същата позиция на цената, на която е затворена позицията 2 секунди по-рано. Потенциалния резултат от позицията ви към 23:59:59 става реализирана печалба/загуба.

Така предприетото ролване на позициите не ви ощетява по никакъв начин. Тези операции се правят единствено със счетоводни цели. Ролването е познато в цял сват и се прилага от почти всички чуждестранни брокери.

Ако желаете да получите повече информация по въпроса или нещо не ви е ясно можете да

Коментар

• trader.bg

става много интересно...явно искат да ни направят перфектните трейдъри да може да отваряме само позиции които да се затварят на профит всеки ден ей, като се замисля...ако успеем да го постигнем това...може да се появят няколко нови милионера на хоризонта

Коментар

• DO MODERATORA

a razlikata mevdu novata i starata porychka vliqeli na smetkata. sorry no kirilicata mi iz4ezna???????

PORAZITELNO TAPO E DA SE DOPUSKAT TAKIVA VAPROSI, VSE PAK ZASQGAT INTELEKTA NA U4ASTNICITE V TOZI FORUM, MOLQ VI

Коментар

• trader.bg

davidbg6@yahoo.com, тук е най-интересното...значи ако имаш отворени позиции и в един момент отиваш под 50% от сметката...примерно до 40%, това няма значение (поне по техни изказвания) защото те отново ти отварят позициите както са ти били, независимо че имаш недостиг на средства...

другото интересно е че ако сметката ти е примерно 5000, имаш отворени позиции за 2000, можеш да използваш свободни средства от 3000 лв т.е. все едно цялата сметка...

Коментар

• trader.bg

)) то май точно така се получава вечерта прибирам сергията...и на сутринта на ново...

Коментар

Working...
                                X