IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е/Д

baia e iznerven pazara vsi4ki BUY SELL iako i ne mojge da tragne na nikade
    az sam SELL 6e ima matirani dano az da ne sam ot tix

Коментар

• Е/Д Кавалер

По принцип информацията е най-ценният ресурс, една от характерните неща е че тя се отразява на пазара преди да е излязла, независимо дали на база на слухове или на база на обективни предпоставки. Та лихвите ще бъдат калкулирани предварително, даже вече са калкулирани до голяма степен, ако има движение при излизане то ще е по-скоро психологически ефект и пазара ще се върне на "старите вече калкулирали инфото" места. За мен по-интересен е референдума във Франция за евро конституция, Французите са едни от най-големите националисти и тъй като изпуснаха конците в ЕС където Германия коли беси че и парите държи, не им остава друг шанс освен да правят мръсно за да спечелят някой дивидент, Англия примерно доста прагматично направи с-ка на САЩ и стана пръв и най-верен неин съюзник но дето се вика при тях "но фрии лънч". Та франция вярно хвана Румъния след като по времето на Желев не успя да ни направи франкофони, е поне направи всичко възможно да не станем енергиен център на балканите и да затворим някой и друг блок на АЕЦ...........Но хайде стига мисля че към 29 ще има изненади а също така мисля че лихвите вече са калкулирани от пазара.
      Успех

Коментар

• trader.bg

най-елементарна преоценка на цели две страници ...

Коментар

• trader.bg

Примерно ако клиента има отворена позиция 10 000 EUR/USD на 1.3000 и един пипс е = на 1$
          през 1-ва вечер ако цената е 1.2950, след ролването на позицията ще е реализирана загуба от 50$
          през 2-ра вечер ако цената е 1.2980, след ролването на позицията ще е реализирана печалба от 30$
          през 3-та вечер ако цената е 1.3010, след ролването на позицията ще е реализирана печалба от30$.
          На четвъртия ден клиента затваря позицията си на 1.3050 и реализира печалба от 40$

Ефекта от ролването е следния: -50$ + 30$ + 30$ + 40$ = 50$
          Ако няма ролване на позициите клиента купува на 1.3000 и след 4 дни затваря позицията си на 1.3050 и реализира печалба от 50$

Суаповите числа и при двата вида са еднакви.

Крайния ефект и от двете операции е +50$

Коментар

• Е/Д

на мене ми се вижда по вероиатен 1,28

Коментар

• Е/Д

КОКО ?
              По рано ли?
              Решението за лихвите доколкото знам ще се вземе на 3 май - това е точно другият вторник - аз не виждам много време до тогава без днс са 4 дни - малко невероятно ми звучи този тест преди 3 май - но пак ще говорим - ти какво смяташ ще тласне пазара така силно?
              А и не е сигурно че ще се вдигнат лихвите - допускам и обратна възможност да останат без промяна - което би трябвало да удари силно рамо за еврото нагоре

Коментар

• Е/Д

Няма да чакаме до ФЕД за тест на 1.2730 по-рано ще е иначе не се връзва времето, ще се получи доста сложно с, другият вариант е да ходим нагоре 1.3350 и да се върнем за ФЕД, аз това исках да кажа 1.312 и 1.2900 са нивата които ще решат накъде ще ходим май но някое от тях ще падне тая седмица.
                Успех

Коментар

• trader.bg

JB,
                  Разбрах,че грешно съм смятал.Съжалявам.
                  Астор33-извинявай.
                  Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Е/Д

KOKO Истината е че сега не е момент за влизане на пазара - освен за дребни скалпирания или за търговци с дебели сметки фенове на усредняване и добавки - аз се постарах да изкарам всички сметки - и ми остана само дълга в долар/йена но не голяма и мога да я държа поне до 2010 -та година)
                    Мен ми е интересно какво ще се случи на 3 май и по скоро преди решението на ФЕД на какви нива ще сме - мисля че там ще бъде средносрочната развръзка и евентуалният пробив на 1.273 .
                    Тспех на всички и моля пишете по смислени неща , за да не се смеят учениците ...

Коментар

• trader.bg

Марио,
                      значи примерно имаш отворена позиция на 1.30 и еин пипс е = на 1$
                      1-ва вечер = 1.2990 = -10$
                      2-ра вечер = 1.2980 = - 10$
                      3-та вечер = 1.2970 = - 10$

на 4-тата вечер си на 1.3020 - 1.2970 = 50$

в другия случай от първоначалната ти позиция 1.30 до 1.3020 за пак 20$

Коментар

• shmeker.bg

Голямото цакане на нашенските брокери явно тече с пълна сила, суапа на Варчев, гимнастиките на СТС, сега и сюреализмите на Евърците........Интересно че Делтата още кротуват.......интересно каква изненадка ни готвят и те.........
                        Гледам тука голяма главоблъсканица се заформи около trader.bg.....според мен няма смисъл, като не можете да търпите номерцата на брокера, действайте като рационални потребители - СМЕНЕТЕ ГО!Брокери бол, с най-разнообразни условия за търговия!

Успех на всички!

Коментар

• Е/Д

Марио съвсем скоро ще избягаме от този рейндж-още тази седмица, направих отново изчисления и за да тръгнем надолу ни трябва пробив на 1.2903 което ще изключи вероятността да сме във втората вълна на Д и въобще да сме във Д и в такъв случай ще гоним ретест на 1.2730 и евентуално пробив който да ни закара макс до 1.2450, от друга страна без пробив на 1.2950-00 винаги има вероятност да тръгнем да правим 3 вълна от Д до към 1.3350 и после отново надолу за Е.
                          Успех, аз все още си мисля че ще пробием надолу но да видим.

Коментар

• trader.bg

JB,
                            Ако всяка вечер ми взимат по 10=30
                            Тази сума я изваждам от профита 50=20 за мен.
                            Ако не ми затваряха всяка вечер сметката профита ми ще е 50-само за мен.
                            Когато затварят,действията са за една и съща позиция и не виждам как ще си остане за мен 50 профит.

Това не мой проблем!само си сметнах какво бих изгубил.
                            Поздрави и успех
                            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• trader.bg

Марио ти ме разби !!!
                              Как можа да изрусиш това?
                              Ти наистина ли си вярваш че по новата система те прьцакват?
                              Ако пурвите три дни си губил тзи пари то те са се върнали четвъртият - няма никаква логика в това което казваш - а аз по принцип следя с интерес постингите и графиките ти - поработи малко - вярно че сме в Бг и всичко се очаква но такива фрапиращи дивотии никои брокер не би си позволил да краде явно клиентите си ... - но наистина ми се струва че напоследук нивото на форума е много слабо и едва ли не се говори само за глупости но не и за добри идеи , позиции и входове - да не говоря от кога не съм виждал свестен анализ - и аз - човек с има няма 4 месеца опит направо съм потресен от глупсотите коти пишат опитни уж търговци с години стаж ...

Коментар

• trader.bg

проблемите основно пак казвам са два. по този начин много по-трудно се играе за дълъг период и в случая че никои не си направи труда да отдели 1 кв.см. за да напише че ще има промяна....това е което даже повече ме издразни!!!

Коментар

Working...
                                X