IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/usd,usd/chf

Адаш, що ли си мисля, че си Тех?
    Ако е така - честито. Някой ден слънцето огрява и кучия гъз. Това беше твоят ден.
    А сега затваряй доларовите позиции.

Коментар

• gbp/usd,usd/chf

Закрих втората 1/4 на 1,9017 +106п
      Закрих втората 1/5 на 1,1757 +75п

Коментар

• NZD/USD and crosses - Голяма радост за момента

Momchil - виждаш ли колко е лошо да не приемеш Облог за който си сигурен че ще спечелиш ?????
        Следващият път бъди по-смел и приеми облога ;-)

Коментар

• Българските Инвестиционни посредници

pri deltata nad 500 lv 8%komissionna

Коментар

При СТС няма проблеми при теглене, два пъти съм теглил, на 10к искат предупреждение

Коментар

ei kade mi sa 100 eur neshto mai 1.37 mnogo daleko na 500 pipsa do koleda dano stane sega 1.32
              neshto da kajete che ne razbrah

Коментар

не че съм теглил пари ама при Делта Сток ме предупредих че ако сумата е по-голяма от 1000лв да се обадя 1 ден предварително. това беше преди една година кат си отварях сметка при тях.

Коментар

• GBP/USD

pokupka na oshte 2k ot tekushti niva. sredna cena 1.9019 4k. stop 1.8990.
                  Keep walking ...

Коментар

Темата е интересна обаче явно все още никой не е теглил пари от български ИП. Евентуално Коко май се беше споменал нещо за СТС при теглене на печалбата, но не съм много сигурен.

Коментар

• MINET+TEK: eдин приятелски съвет

koga e tova sled malko sled kolko den sedmica mesec godina vek nali pomnish kvo ti pisah v pyrviq post deto mi go iztriha tam ti e silata !!!!!

Коментар

az ste begam ama tvoeto 2.25 neshto ne mi se wryzva a po nachina mai mi napomqnash na KIKI deto 4aka6e i toi 2.55 i 2.5 sega otide na 2.25 az predlagam da svalish celta na 2 4e e po lesno
                        do moderatora sorry ama takiva elementi mi vdigat kryvnoto !!!!

Коментар

• GBP/USD

LOOSER: Внимавай с удьлжаване - отиграват се слухове за лихви.може и 300п. да направи.За дьлги изчакай утре вечер.
                          УСПЕХ.

Коментар

shte ima korekciq do srqda s cel2.61 i tam begai ako mojesh 4e posle dupeto

Коментар

kas sam ot 2.70 stop 2.75 target 2.25

Коментар

gbp nzd - и аз я очаквам там някъде да приключи - около 0.7130/50

Вече съм дълъг в $/КАД от 1.2100 и в паунд/КАД от 2.3034 - цели където ми се сторят подходящи за прибиране на печалби ;-)

Успех на всички Спекуланти

Коментар

X