IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$ Хари Потър

Ами ако утре не вдигнат лихвите,този вариант не си ли го мислил?

Коментар

• EUR/USD

Закрих ги на 1,3154 минус 37п

Коментар

• EUR/$

Започва да ми минава мисълта че предварително ще се отиграе вдигането на лихвите в САЩ и след като стане реалност няма да има отражение на пазара, или ако има ще е много мижаво в полза на долара.Това е мое мнение и не ангажирам никого. Желая успех на всички.

Коментар

• EUR/USD

to 4e 6e si stigne tvoite niva 6e gi stigne a i spored mene i tam 6e si na + ama utre ili v dr. den

Коментар

• EUR/USD

Към момента имам само една позиция 50к със ср. цена 1,3117, която я дебна да я затворя на нула или на малък минус. ZIPPER, трейдовете ми не бяха от най-добрите ( някои позиции са от 3 седмици),
            но е вярно, че днес направих доста парички.
            Надявам се, че повече трейдъри да са доволни от деня. Според мен движението не е завършило, но избързах , защото ще правя някои реорганизации на сметките си и затова затворих всичко (почти).
            Пожелавам успех на всички !

Коментар

• EUR/$

da am amu i svar6i silata za padane
              korekciika max do 1.325 i otnovo nadolo za 5 valna
              i vse taka nadolo do kam 1.285

Коментар

• USD/CHF

Pozdravlenija Kamene, zaslujavashe si chakaneto!

Коментар

• E/$

EUR/USD: Buy 1.3183, stop 1.3160, target open

GPB/USD: None

USD/JPY: Sell 105.10 (wait for a bounce), stop 105.60, target open

На еврото вече му издрънча стопа

Коментар

• Momchil: EUR/$

ti si goliam sme6nik be ne misli6 li 4e na niakoi sega vop6e ne im e do veselba
                    i az sam kas ama si traia
                    ne predizvikvai sadbata
                    ti si sedi kas i sled 1.275 pak pak 6e si govorime
                    ne znam koi e sme6nika

Коментар

• USD/CHF

Закрих последните 3/5 от 50к със ср. цена 1,1682 на 1,1802 +120п

Коментар

• gbp/usd

Закрих последната 1/4 от късите 80к ср. цена 1,9123 на 1,8952 +171п

Коментар

• gbp/chf

otiwame kam 1.3099 dano ot 04.03 .05 a kadeeeeeeeeee 1.37 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          smeshnici )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• aud/usd

Закрих късите 20к със ср. цена 0,7902 на 0,7848 +54п

Коментар

• GBP/JPY

ei kade sa mi 100 eur ne che se zaqdam ama 1.37 shte ima da wzemash moli se da ne testwa 1.3098 posle otiwame na 1.2750 da ne kazwam golqma duma ama padali petrola do lqtoto 1.2200 haide leka wecher i uspeshna targowiq

Коментар

• E/$

Тралалалла-ла-ла-ла. Еххххххх защо не слушах когато ми говореха хората?

Коментар

X