If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Започва да ми минава мисълта че предварително ще се отиграе вдигането на лихвите в САЩ и след като стане реалност няма да има отражение на пазара, или ако има ще е много мижаво в полза на долара.Това е мое мнение и не ангажирам никого. Желая успех на всички.
Към момента имам само една позиция 50к със ср. цена 1,3117, която я дебна да я затворя на нула или на малък минус. ZIPPER, трейдовете ми не бяха от най-добрите ( някои позиции са от 3 седмици),
но е вярно, че днес направих доста парички.
Надявам се, че повече трейдъри да са доволни от деня. Според мен движението не е завършило, но избързах , защото ще правя някои реорганизации на сметките си и затова затворих всичко (почти).
Пожелавам успех на всички !
ti si goliam sme6nik be ne misli6 li 4e na niakoi sega vop6e ne im e do veselba
i az sam kas ama si traia
ne predizvikvai sadbata
ti si sedi kas i sled 1.275 pak pak 6e si govorime
ne znam koi e sme6nika
otiwame kam 1.3099 dano ot 04.03 .05 a kadeeeeeeeeee 1.37 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
smeshnici )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ei kade sa mi 100 eur ne che se zaqdam ama 1.37 shte ima da wzemash moli se da ne testwa 1.3098 posle otiwame na 1.2750 da ne kazwam golqma duma ama padali petrola do lqtoto 1.2200 haide leka wecher i uspeshna targowiq
Коментар
�
Гошко Хубавеца
E/$
Тралалалла-ла-ла-ла. Еххххххх защо не слушах когато ми говореха хората?
Коментар