IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$

mai tova mu be6e varza imame si klin na 5 min

Коментар

• е/д и кабел

Пичове, нека да спрем с нападките. В общи линии през последните 2-3 дни всяка от прогнозите на всеки един от Вас се сбъдна. Кой на демо, кой на риъл, какво значение има .... Аз например съм на риъл, ама с толкова малко пари в сметката, че все едно че търгувам на демо важното е че търговията ми доставя удоволствие. А и сметката си расте тихо и напоително. Дай боже всекиму!!! Но действително няма смисъл да се разводнява темата с мерене на Виртуалните пишки. Една от най-готините теми е това. Обаче не зная дали помните, че имаше и по-посещавана тема от нея. Тя беше за търговия с американски акции. След една камара глупави спорове, сериозните хора се изнесоха от нея и темата западна отвсякъде. Имам едно предложение)) Дайте ако искате да продължим с нападките, ама за всяка нападка да слагаме по 10 кинта в някой account. Мамка му, след година ще си имаме сметка с поне 10 000 в нея, ще си направим Joint account и ще пада здраво търгуване)))

Коментар

• Petar

Blagodarja Petre!

Коментар

• на кабелчето в медната жичка

за разлика от теб , когато давам прогноза вече съм купил

Коментар

• ххх

Трите хикса ти нямаш нужда от това което ще ти кажа.Въпрос на време е да стигнеш там.
            След като разбираш нещата които казвам значи си ОК.
            А 399 е любимото число на Петър.Аз няма нищо за продаване.Просто нямам лекторски умения.

Коментар

• е/д

Много е странно това.
              След като новините са минали американците да стоят на едно място
              вместо да се движат нанякъде и да правят пари.
              Това не им е в стила.

Коментар

• Petar

? - имам още 8 отворени позиции - за всички ли да пиша, но да ти отговоря за късите Е/йена - стискам си ги със средна цена 139.48 и пласиран ордер за нова продажба от 140.46 ако стигне до там и Таргет 138.10 за 1/3 от цялата позиция

Коментар

• Ивчо-наивчо

Добре продаде ама кога купи бе пич та никой не разбра?

Коментар

• Petar

A kade sa kasite EUR/JPY. Kvo praim s tjah?

Коментар

• NZD

Някой може ли да ми даде новини за новозеландеца?

Коментар

• е/д и кабел

Кабелджията, ценя ти прогнозите, определено имаш визия за пазара.
                        Но сам разбираш, че не мога да отигравам други прогнози, освен своите собствени.
                        Щом имаш желание да помогнеш - кажи как правиш анализа.
                        Ако цената е 399 евра - нямаш проблеми

Коментар

• е/д и кабел ПЕТЪР

Ясно

Коментар

• е/д и кабел ПЕТЪР

А какво стана с късия кабел

Коментар

• е/д и кабел

Затворих дългите Е/$ на 1.3436 и оставам само с къси паунд/$ - ср.цена 1.9252 с готовност за нови продажби от 1.9315/25 и Стоп на 1.9388
                              Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• е/д и кабел

Кабелджията, направо ми скри топката, евалла на прогнозите ти!!!

Коментар

Working...
                                X