If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове, нека да спрем с нападките. В общи линии през последните 2-3 дни всяка от прогнозите на всеки един от Вас се сбъдна. Кой на демо, кой на риъл, какво значение има .... Аз например съм на риъл, ама с толкова малко пари в сметката, че все едно че търгувам на демо важното е че търговията ми доставя удоволствие. А и сметката си расте тихо и напоително. Дай боже всекиму!!! Но действително няма смисъл да се разводнява темата с мерене на Виртуалните пишки. Една от най-готините теми е това. Обаче не зная дали помните, че имаше и по-посещавана тема от нея. Тя беше за търговия с американски акции. След една камара глупави спорове, сериозните хора се изнесоха от нея и темата западна отвсякъде. Имам едно предложение)) Дайте ако искате да продължим с нападките, ама за всяка нападка да слагаме по 10 кинта в някой account. Мамка му, след година ще си имаме сметка с поне 10 000 в нея, ще си направим Joint account и ще пада здраво търгуване)))
за разлика от теб , когато давам прогноза вече съм купил
Коментар
кабелджията.
ххх
Трите хикса ти нямаш нужда от това което ще ти кажа.Въпрос на време е да стигнеш там.
След като разбираш нещата които казвам значи си ОК.
А 399 е любимото число на Петър.Аз няма нищо за продаване.Просто нямам лекторски умения.
Много е странно това.
След като новините са минали американците да стоят на едно място
вместо да се движат нанякъде и да правят пари.
Това не им е в стила.
Коментар
Petar
? - имам още 8 отворени позиции - за всички ли да пиша, но да ти отговоря за късите Е/йена - стискам си ги със средна цена 139.48 и пласиран ордер за нова продажба от 140.46 ако стигне до там и Таргет 138.10 за 1/3 от цялата позиция
Коментар
кабелджията.
Ивчо-наивчо
Добре продаде ама кога купи бе пич та никой не разбра?
Кабелджията, ценя ти прогнозите, определено имаш визия за пазара.
Но сам разбираш, че не мога да отигравам други прогнози, освен своите собствени.
Щом имаш желание да помогнеш - кажи как правиш анализа.
Ако цената е 399 евра - нямаш проблеми
Затворих дългите Е/$ на 1.3436 и оставам само с къси паунд/$ - ср.цена 1.9252 с готовност за нови продажби от 1.9315/25 и Стоп на 1.9388
Успех на всички Спекуланти.
Коментар