IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Замислете се!

Във форум като този, човек очаква че ще има някакво минимално уважение на база общи интереси.
    Очаква се, хората тук да са със интелигентност над минималната.
    Няма, брате!
    Завист, идиощина, простотия.
    Щях да кажа - от най ниско ниво.
    Не. Типично българско поведение.
    Да пази господ!

Коментар

• КОКО

Добър вечер на всички !1Здраве и успех !!

Някой да ме ориентира какво е станало днес следобяд???
      И на къде сме ??

Коментар

• кабела

а за е/и се радвам да те поставя в моята ситуация от преди 7 месеца - "на се плаши"

Коментар

• ххх

Трите хикса ,сигурно ме бъркаш ама няма значение.

Ивчо макар че определено не си ми симпатичен това с гълъбарника не е мой пост.
          А че си наивчо това е факт.
          Като искаш да покажеш как ги разбираш нещата постни няколко пъти :тук влизам със стоп там после там излизам и толкова.
          Мизухо-Мамухо кой ти гледа.
          Ама така когато пазара стигне някъде и ти да обясняваш как вчера си влязъл и сега си вече аут......
          малкое някак си...

Коментар

• кабела

кабелчо виждам в теб се е появило желание да ти обясня какво е супа - аз курсове не давам - просто нямам време

Коментар

• КОКО

Коко , паунд/йена върви като по разписание

Коментар

• Ивчо-Суполивчо XXL

Tuk e palno s negramotnitci

Коментар

• Prestanete ga se xranite

tokova li isprostiax4e 4e niama edna smislena duma i tolkova li golemi razbira4i ste
                  aide da se stegnete i da porasnete stava vapros za pari a ne za putki a mai pove4eto deto drankat gluposti sa takiva
                  koito ima jelanie da xrania niakoi da xodi v niakoi 4at
                  a pak na dr. kvo obra6ate vnimanie na tapaci
                  "nakaji glupaka s mal4anie"

Коментар

• кабела

абе ти и печалба искаш ама не и през този живот

Коментар

• медната пичка

наи добрата комбинация : тъп и опорит

Коментар

• ПаундЙена

След малко ще местя стопове на 0

Коментар

• ххх

Кабелджията, аз съм на 22 години и се с форекс от около година. Определно имам време.
                          Нямам нужда толкова от лекции, колкото от лек коментар на пазара с 1-2 основания за прогнозата. Не за да спечеля от прогнозата, а за да схвана постепенно как се прави анализа.
                          Впрочем, мисля че си ми давал мейл в този форум преди около 7-8 месеца.
                          Ако те бъркам с друг човек, моля да ме извиниш.

Успех.

Коментар

• Ивчо-Суполивчо

Купил си ама когато тати ти купи колело а то ще е някой друг път!

Коментар

• сел-ко -е/д и кабел

сорри ама които ме нападне ша си сменя ника - пръв не нападам но на тарикатчетата им го ...-за сметката и 10 лева ... друга игричка не можем ли да измислим за акциите ... ами в бг са доста тъпи та да играят с американски акции там се иска професионализъм , познаване на бизнеса и какво ли не още , а ние сме свикнали да играем на тука има тука нема

Коментар

• ????????

17:50
                                Затворих дългите Е/$ на 1.3436 и оставам само с къси паунд/$ - ср.цена 1.9252 с готовност за нови продажби от 1.9315/25 и Стоп на 1.9388
                                Успех на всички Спекуланти.

17:59
                                ? - имам още 8 отворени позиции - за всички ли да пиша, но да ти отговоря за късите Е/йена - стискам си ги със средна цена 139.48 и пласиран ордер за нова продажба от 140.46 ако стигне до там и Таргет 138.10 за 1/3 от цялата позиция

Коментар

Working...
                                X