IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• MINET+TEK: eдин приятелски съвет

Естествено че имаш стопове, само че вместо ти да ги сложиш ги е сложил брокера ти на 80%...

Коментар

kolko pyti da ti kazwam az stopove nqmam !!!!!

Коментар

• gbp/chf

MIK - зависи от това дали Е/$ ще спре падането си. Ако продължи да пада ще ти излязат дългите gbp/chf , но ако започне покачване ( по малко вероятният вариант) ще тестнем 2.2270
        Успех на всички Спекуланти (прогнозата е с валидност за следващите 24ч)

Коментар

• gbp/chf

Въпрос към Петър и всички,които следят gbp/chf.Играл съм дълга ср.цена 2.2345 и се чудя дали
          тренда е вече на юг или е само корекция.Благодаря на всички изказали мнение по въпроса предварително.

Коментар

• GBP/JPY

Затворих на 200п печалба и влязох лонг на паунда от 1,8968 - цел - 1,899, както и поставих лимитирана за шорт спрямо йената на 199,50.
            На слука, колеги.

Коментар

• GBP/JPY Петър Караиванов

Харесвам чувството ти за хумор

Коментар

• http://www.finalforex.com/

Kakvo vi e mnenieto za tova ....http://www.finalforex.com/ , mislya da opitam i da se registriram ....
                Pozdravi na vsi4ki vi !

Коментар

• GBP/JPY

КОКО2 - напълно съм съгласен с теб,че GBP/JPY скоро ще стане за покупка - до края на следващата седмица от нива 191.50 или още по-добре от 187.50

Коментар

• GBP/JPY

Чудя се колко време ще му отнеме да слезе до дъното. Някакви предположения.

Коментар

• GBP/JPY

Тя скоро ще стане за покупка.
                      Днес не ми е ден 1000стопа ми удари останаха ми само едни дълги ауд

Коментар

• GBP/JPY

takiva dvijeniq obi4am

Коментар

• GBP/JPY

GBP/JPY-проби

Коментар

• KOKO

10х
                            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

отговор
                              az ste begam ama tvoeto 2.25 neshto ne mi se wryzva a po nachina mai mi napomqnash na KIKI deto 4aka6e i toi 2.55 i 2.5 sega otide na 2.25 az predlagam da svalish celta na 2 4e e po lesno
                              do moderatora sorry ama takiva elementi mi vdigat kryvnoto !!!!

davai stopovete glupakooo, ako ne stiskai dupetooo

Коментар

• РРР

Не имам регистрирана фирма в САЩ

Коментар

Working...
                                X