IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Koko, може и по-нагоре да идем, но генералната посока според мен е надолу.
    VGC, мисля че логичното ниво е 1.22-1.25, при EUR/USD на 1.25-1.26

Успех
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Re: USD/CHF

Първоначално изпратено от PPP
      Първоначално изпратено от vgc
      USD/CHF не се справи с ЕМА89 на 1H и обърна, но нещо не ми харесва ситуацията. Надявам се със скорошно преодоляване на 1.2710/20 нива, опасенията ми да се разсеят.
      Някой следи ли днес въобще тази двойка?
      Да, и посоката е надолу според мен.
      ППП на бас на Хайнекен че 2750 е преди 2650 в швейцареца

Коментар

Първоначално изпратено от PPP
        До къде я очакваш?

Коментар

• USD/CHF

мисля че usd/chf има задължителен тест на1.2770

Коментар

Първоначално изпратено от vgc
            USD/CHF не се справи с ЕМА89 на 1H и обърна, но нещо не ми харесва ситуацията. Надявам се със скорошно преодоляване на 1.2710/20 нива, опасенията ми да се разсеят.
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• форум

Незнам но преди форума си беше ОК. Сега е малко объркан с 100 теми и 2 отговора
              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• USD/CHF

Коментар

• Здравейте и успешна седмица!
                  Много станахме късаците ,да не ни избият зъбите .
                  успех на всички къси и дълги ,което е невъзможно но така се казва.

Коментар

• е/$

аз като го гледам на дневна е надолу, само заради една сутрешна звезда (евентуално) не си заслужава да се купува.

А дъна и върхове гоним, понеже риск/печалба на сделка там e най-изгоден. Друго спасение не ми е известно (засега).
                    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur/usd

nqma da se pla6ite mom4eta, eur trxgna kxm 1.27. Az ne igraq na dnevna i zativa 6te po4akam da stigne tam

Коментар

• Re: e/$

Първоначално изпратено от id2
                        и според мен е вече за продажба...със стоп 1.2243. Късмет !
                        ИД2 за да сме коректни правилното селл ниво е 2190 със твоя стоп , преди това е риск, но нали обичаме да ловим дъна и върхове и не можем да се отучим какво да се прави

Коментар

• e/$

и според мен е вече за продажба...със стоп 1.2243. Късмет !
                          Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Благодаря Коко.

Коментар

• Първоначално изпратено от deo
                              GBP/JPY. Мислите ли, че е добре за продажба на 197,60-65 ?
                              Не изпълни си целта 197 сега му трябва малко мотане да оформи нова цел

Коментар

• GBP/JPY. Мислите ли, че е добре за продажба на 197,60-65 ?

Коментар

Working...
                                X