IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В последния брой на Forex Magazine има добра статия - "Трендовьiе и диапазонньiе валютьi".
    http://www.alpari-idc.ru/ru/textbook...exmagazine.php

Коментар

• nass, там е ако се познаваш с доган, наистина.

Коментар

• http://investor.bg/article.php?id=27293

тук е далаверата не във Форекса

Коментар

• GANN

moje li nqkoi da mi kaje ot kade moga da namerq info za wd gann, no ne knigite mu, a nqkakav vid resume za cycles(time&price) metodite mu

Коментар

• Първоначално изпратено от atleta
            Пуснато на: 21 Авг 2005 20:27 Заглави

-Здравейте колеги,аз лично ще си купя 10000 EUR/USD с buy 20000 на 1.2112 .Успех на всички.
            .................................................. .................................................. .......
            Затварям нощната позиция +60$ и влизам Sell 10000 EUR/USD
            с добавка 20000 на 1.2285
            Сигурно си прав. Играта в момента , според мен е нагоре, като нивото 1.2264 е първа цел. Предполагам, че движението нагоре ще продължи поне до фибо 50 - 1.23.
            Е, това е предположение и нищо друго. Успех!

Коментар

• Стопа е с ривърс за 1.2259.RR = 3.

Коментар

• Пуснато на: 21 Авг 2005 20:27 Заглави

-Здравейте колеги,аз лично ще си купя 10000 EUR/USD с buy 20000 на 1.2112 .Успех на всички.
                .................................................. .................................................. .......
                Затварям нощната позиция +60$ и влизам Sell 10000 EUR/USD
                с добавка 20000 на 1.2285
                Успех на всички спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pino
                  Първоначално изпратено от Пореден
                  Много ме съмнява,че ще успея,но продадох на 1.2235 стоп 1.2241...
                  Толкова близък стоп е безсмислено, според мен. Най-малкия шум би го ударил.
                  И аз съм на това мнение, още повече, че движението нагоре може да продължи до 1.2260-65 - фибо 38 на пада от 1.2484.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пореден
                    Много ме съмнява,че ще успея,но продадох на 1.2235 стоп 1.2241...
                    Толкова близък стоп е безсмислено, според мен. Най-малкия шум би го ударил.
                    Buy high, sell higher!

Коментар

• Много ме съмнява,че ще успея,но продадох на 1.2235 стоп 1.2241 целта е ясна-1.2080.Пробив на 1.2240 е много силен бай сигнал по Н4 за мен.
                      Успех.

Коментар

• селнах и кабел 8040 стоп 8055 тп 7980

Коментар

• Първоначално изпратено от Пореден
                          Koko,поглеждайки Н4 ако правилно сме преценили ситуацията 1.2240 е перфектно локално връхче,което ти може да познаеш до пипс.
                          Аз все още чакам,защото опасността за продължаване на движението нагоре все още е голяма.Все още 20 часа е далеч и може да отиде и по-нависоко,но затварянето да е мечо.
                          Успех.
                          Пореден надявам се да сме прави, проблемът е че все още немога да изчисля къде да сложа ревърс защото ако 2260 падне ми се вижда несигурно много нагоре все още и даже ще си остана само със стоп май и ще гледам ако това стане

Коментар

• PPP, благодаря за споделената гледна точка, но рядко играя за цели след повече от 2-3 дни напред.
                            Успех и на теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                              Koko, може и по-нагоре да идем, но генералната посока според мен е надолу.
                              VGC, мисля че логичното ниво е 1.22-1.25, при EUR/USD на 1.25-1.26

Успех
                              Съгласен но за 1.26 при еврото ни трябва дъно 1.2080, това имам в предвид

Коментар

• Koko,поглеждайки Н4 ако правилно сме преценили ситуацията 1.2240 е перфектно локално връхче,което ти може да познаеш до пипс.
                                Аз все още чакам,защото опасността за продължаване на движението нагоре все още е голяма.Все още 20 часа е далеч и може да отиде и по-нависоко,но затварянето да е мечо.
                                Успех.

Коментар

Working...
                                X