IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Daylight
    Idejata dnes e da sledvam Evropejcite.
    Order na 1.2250 BUY cel 1.23.
    Ввъв всеки случай ни трябва 1.2150 за да можем да пробием 1.2265 ако ще ходим нагоре, пробив на 1.2150 ще прецели 1.2080, пробив нагоре над 2265 също е възможен но само ако 2150 издържи

Коментар

• Idejata dnes e da sledvam Evropejcite.
      Order na 1.2250 BUY cel 1.23.
      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Добавка късо евро 2218

Коментар

• Данните за БВП на Германия показват колко е добре положението в ЕЗ. Износът пада и ако еврото започне да расте ще падне още. Единственото което се оправя са правителствените разходи, което не е много добра индикация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сашо 1977
            а и пътя надолу е по-труден.в момента е на 23.6 фибо(1.2200-05)на спада от 1.2485 до 1.2123,после още една съпротива на 1.2175-80.а ако сложим и че е на долната граница на възходящия мини тренд от петък(1.2130)бая зор ще види $.а мисля и че си загуби голяма част от силата докато се опитваше да пробие 1.2130.
            С поред моето броене посоката е надоло към1.2080 след което мисля 4е ще върне за последно към 1.2250 това до края на тази седмица , като не о4аквам резки и големи движения по скоро ще сме в реиндж.УСПЕХ !

Коментар

• а и пътя надолу е по-труден.в момента е на 23.6 фибо(1.2200-05)на спада от 1.2485 до 1.2123,после още една съпротива на 1.2175-80.а ако сложим и че е на долната граница на възходящия мини тренд от петък(1.2130)бая зор ще види $.а мисля и че си загуби голяма част от силата докато се опитваше да пробие 1.2130.

Коментар

• EUR/USD:КОКО

цял ден го гледам това евро,какви ли не анализи му правих,с всякакви индикатори го пробвах,даже включих и прогнозите за утрешните новини и мисля,че е по-вероятно утре да е нагоре(даже цяла седмица).лично за мене риска си го определям като 70:30 за нагоре,но за всеки случай играя с по-малко лотове от обикновено,че нищо не е сигурно,а и забелязах че доста народ си държи още късите.

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от Сашо 1977
                  отварям дълго евро от 1.2204 със стоп на 1.2160 и тп на 1.2265
                  Сашо мисля че еврото ако стигне 2204 ще ходи още надолу, заформи си препядствие 2207 и от тук може да пробваш дълга но 2204 е риск

Коментар

• EUR/USD

отварям дълго евро от 1.2204 със стоп на 1.2160 и тп на 1.2265

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      селнах и кабел 8040 стоп 8055 тп 7980
                      Затварям кабел 7990 при пробив на 7980 отворям нова къса

Затварям евро 2218 на 2208 слагам 0 стоп на евро от 2233 добавям при пробив на 2190

Коментар

• Интересни двойки за утре

eur/cad - продължавам да съм къс след един ударен стоп -142п и сега е на +124 удвоената, ама още не стигат. Дано имам късмет утре, ако не ще го влачим
                        eur/aud - дава ми buy сигнал, но за влизане става чак над МА100 - 1.6236 -- buy stop 1.6256, но на 1.63-1.6320 има здрава съпротива и не знам дали да рискувам. Някой с мнение в тази двойка? chicago я играе май понякога...

gbp/jpy - и тук продължавам да съм къс, като ако ви опиша как съм ги играл ще ви се замае главата. Резултат за сега +80п. А по едно време днес беше към +160, ама не затворих и сега ще чакам. Имам вяра в хиената, ама преди месец здраво ме потопи и...

Иначе очаквам средносрочно много силен долар срещу всичко без йената. Това е от мен. Успехи! За утре най-сигурна ми се вижда eur/cad, ама я няма в анкетата. След нея gbp/jpy.
                        Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
                        Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• GBP/USD

при азиатците е по-вероятен пробив нагоре към 1.8060-80

Коментар

• Първоначално изпратено от pepino1708
                            Първоначално изпратено от koko
                            koko cial den go 4akam toia kabel da sleze kak go vigda6 sytrinta go misleh do 7930 ama sega ne6to mi e mugla ti kak misli6
                            Извинявай нямаше ме

Кабела при пробив на 7980 цели 1.7960<>1.7920<>1.7900

Коментар

• EUR/USD

Като времеви фактор днес пазара при мен трябва да отбележи връх до час или два ! Пустите числа обаче не винаги излизат
                              Още съм на къси с един лот . Единствено при над 1.2266 може да закрия позицията си .

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                koko cial den go 4akam toia kabel da sleze kak go vigda6 sytrinta go misleh do 7930 ama sega ne6to mi e mugla ti kak misli6

Коментар

Working...
                                X