IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До Коко и Петар

валутната тема се посещава от 1 595 уникални посетители в работен ден според bgcounter.com, като ръста само за последните 2 седмици е 25%

Коментар

• До Коко и Петар

Губите си времето с други форуми които се посещават от 3% от тук четящите. Всеки си знае мотиващията заради която пише но, мотивацията на четящите е малка да обиколят 30 саита и да издирват апокрифни постинги. Честно казано няма време за толкова много саитове. Аз лично отделям по голямата си част от времето на анализ и събиране на информация от достоверни източници, и много малка част на дискусии колкото да си сверя прогнозите. В интернет е пълно със умряли форуми в които се вяства от дъжд на вятар по някои заблуден. Тук има аудитория и това му е хубавото на тоя саит. Успехи на всички.

Коментар

• губещ

- Това искам да кажа , че е желателно комуникацията да продължи докато един като каже рибата в тигана другите разберат че еврото ще пада , защото иниче виж какво става местят се теми , форуми и тем подобни.

Коментар

• fx

http://www.finance.sts.bg/forum/view...11a71344e#1998

Коментар

• fx

Ей, реклама, да пукна ако разбрах какво имаше предвид
            Keep walking ...

Коментар

• Аз го виждам като mahras другата седмица

Естествено, ако не пробие канала си.
              А това значи - дълъг в eur/usd, къс в usd/chf.
              Графиките са показателни, но...

http://www.moneytec.com/forums/showt...138#post108138

Коментар

• форума тук

Руския сайта с литература е супер. Има логика в това че никой няма интерес добри трейдъри да пишат в този форум. Като му изтриеш 1-2 поста на човека които си е играл 10 минути да пише и той сам ще се откаже. За какво му е да ни обяснява тука безплатно и на всичко отгоре да му трият постовете, като може да си търгува и да си печели пари и да не се занимава с глупости.

За днеска ако скучаете си прочетете логовете на Гременаш, Бъни и Сноу от мънитека

http://www.moneytec.com/forums/forumdisplay.php?f=159

Особено този Гременаш е ебахти пича. Скочил в форекс надолу с главата. Само след 6 месеца вече бил печеливш трейдър.

Джеймс дано да познае този месец с сигналите че акаунта ми нещо взе да не ми харесва

Коментар

• форума тук

ако СТС направят нещата така че, взаимоотношенията във техния форум бъдат нормални,
                  то очаквайте същите правила да се въведат и ТУК ....
                  т.е. стига вече простотия, обиди и прочие.... надявам се да стане така

Коментар

• fx

Е и ?

Коментар

• fx

deca vijte :
                      http://www.filis.moyserver.com/

Коментар

• fx

Тези Форуми са с цел да се набират рекламодатели -брокери , когато се появят успешните спекуланти , те пък пречат на собственика на форума и отношенията му с рекламодателя , рекламодателя - брокер няма интерес да му се обучат спекулантите защото той губи от това , той има интерес да се зарибят нови клиенти и само толкова.В случая става въпрос за преместване на рекламодателите на друго място как няма да са против?Когато във този Форум се пишат добри входове и се види , че пишещите са на ниво той се чете и мераклиите да си отворят сметки се увеличават , но пък тези които го четат и търгуват почват да печелят и става една .Имам една молба , всички които са успешни и чуват посоката на пазара да си пишат трейдовете наобратно , така че да изглеждат губещи и да се научим да се разбираме кодирано.Защото иначе с тези наглава не се излиза!!!

Коментар

• fx

Какво против имате че Петър си е отворил тема в СТС, и аз току що си отворих.

Коментар

• fx

E kakво да бъде?Събота е все пак

Коментар

• fx

mnogo e pusto neshto?

Коментар

• Вашия любим Петър Караиванов

Вчера Вашия любим Петър Караиванов създаде нова тема за форум и при СТС.Това за мен може би значи:
                                1) Идеята му за нов форум е била всъщност там и хората,създали наскоро темата там са го изпреварили за малко.Възниква въпроса обаче как би могъл да уговори СТС да направят регистрацията по някакъв начин платена,защото всички знаем,че при него нищо не е безплатно.Аз лично не виждам как би реализирал там и останалите си бръщолевения (конкурс с награден фонд 3000$ и т.н. ).
                                2) Видял е,че темата там набира скорост и докато е още нова той би могъл да се възползва от ситуацията и да влезе на бял кон там.
                                3) Все пак идеята му за нов форум е пред завършване и прави отчаян опит (какъвто съм сигурен,че прави тук и като гледам доста успешен) да развали добрия тон на форума,при което лесно би могъл да привлече народ за идеята си.
                                Може би има четвърти вариант,но каквото и да е , Петър Караиванов определено пада доста ниско и позволява на доскоро прикритите си личностни недостатъци да лъснат наяве.

Коментар

Working...
                                X