IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от $tambeto
    seсorito кой ти е брокера?Скоро някой питаше за такъв и не можахме да се сетим.
    ...
    Izpratix ti li4no saob6tenie ...ok
    Trade the News

Коментар

• Мнение

Ето и обещаното мнение.
      Гледам, напоследък доста колеги се заиграват с EUR/JPY. Не мога да не
      предупредя, особено по-неопитните колеги, че този крос е доста коварен и
      непредвидим, тъй като курсът му се получава от умножението на курсовете на
      два мейджъра. И ако при евро/долар ниво около и под 1.20 не е никакво чудо,
      то нива около и над 120 могат да се отнесат към сравнително по-редките събития.
      За последен път при долар/йена ниво около 121 имаше през декември м.г. Само
      за сравнение, тогава евродолара беше 1.17 - 1.18.
      Имаше разбира се и нива над 130 /133/ при доларйена в началото на 2002 г., но
      пак за сравнение евродолара тогава беше около 0.86. А евройена беше около...
      1.14 - 1.15. То не може да бъде и друго - във всеки момент можете да изчислите
      текущия курс на евройена като умножите текущите курсове на евродолар по
      доларйена. Тази информация е предназначена за неопитните колеги, заедно с
      предупреждението по никакъв начин да не вярват, ако някой им предлага други
      формули.
      Що се отнася до текущите нива на евройена следва да се третират като пикови
      и е твърде възможно /не задължително!/ рязко да се отдалечим от тях и после да не
      ги видим месеци, че и години.

ЗА dep-j:
      От няколко месеца екзотиките не са в репертоара ми и не ги следя.
      Съвсем логично е щом предвиждам покачване на долара, да следва и падане на
      двойките, които те интересуват. Съжалявам, че не мога да ти бъда полезен. Успех!

Коментар

• seсorito кой ти е брокера?Скоро някой питаше за такъв и не можахме да се сетим.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          А аз приключих но на 2830 просто се вбесих и продадох, не ме котира, мислих да отворя при такъв но разликите през уйкенда са доста дървени, но поне отваря рано в неделя
          ...
          moq ЁkotiraЁ no e kato obmeno buro ЁSangeЁ spreda ?/$ e samo nqkakvi si 10pipa ni6to rabota.....e za smetka na tova izpalnqvame vsi4ko s dosta golqma korectnost pone do momenta....sega go probvam i 6te go vidq kak se dargi s malko pove4e pari....Koko po4ini dobre ta da si sveg za drugata sedmica...4e givota ni e samo edin ponqkoga trqbva da zaradvame tqloto i du6ata kade s xubava gena ili xubava napitka ili neznam koi na kvoto mu xaresva...:9
          Trade the News

Коментар

• Опс обърках графиките

http://forexmasters.hit.bg/eurusd07.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
              Първоначално изпратено от koko
              Много обирджииско го направиха според мен, харесаха ми стопа и отидоха да си го вземат а аз от мързел бях сложил стоп вместо обратна защото ми беше хартисал един бай.......
              Коко, ако затвори така както казваш, ще е много очебийно че ще падне, не е ли по вероятно да се вдигне до 1,2890 за да се набалбукат цаците с дълги , и чак тогава да поеме на долу. Какво мислиш
              Може днес обсъждахме точно такъв обирджииски сценарии но мине ли 2885 може да ходи и до върхът 2970 дори

http://forexmasters.hit.bg/eurusd08.gif

Коментар

• Neznam tuka mi davat ?/$ negno nagore....
                Trade the News

Коментар

• Don Karlos

Done zdravei.Radvam se 4e otnovo si sred nas.Bih iskal da te popitam za kratko mnenie otnosno srednosro4nite ti vizhdaniq za NZD i AUD kam USD.Blagodarq ti in advance .

Коментар

• А аз приключих но на 2830 просто се вбесих и продадох, не ме котира, мислих да отворя при такъв но разликите през уйкенда са доста дървени, но поне отваря рано в неделя

Коментар

• Ударен стоп на 1,2850.Класика за петък - обир на стопове и навярно следва шорт с поне 200п.А така широко се развявяше информацията за многото работни места.Все пак лонг от 1,8512 - цел - 1,8557 и чак после- шорт ....ако видим това ниво в понеделник при отваряне на пазара.
                      Продължавам да очаквам рейдж- 1,2850 - до 1,2650.

Коментар

Много обирджииско го направиха според мен, харесаха ми стопа и отидоха да си го вземат а аз от мързел бях сложил стоп вместо обратна защото ми беше хартисал един бай.......
                        Коко, ако затвори така както казваш, ще е много очебийно че ще падне, не е ли по вероятно да се вдигне до 1,2890 за да се набалбукат цаците с дълги , и чак тогава да поеме на долу. Какво мислиш
                        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

Много обирджииско го направиха според мен, харесаха ми стопа и отидоха да си го вземат а аз от мързел бях сложил стоп вместо обратна защото ми беше хартисал един бай от оня ден който затворих на плюс, но той беше доста по-малък от села ми, после се кумих половин час да продавам ли но с тъпата си картуна сложих отложен селл на 1.2871 - 78.6% фибото на целият спад. който разбира се не беше достигнат, и сега какво ем оставихме работа за вършене някакви тъпи 11п ем сега ако не иска да затвори под 2780 риска да ходим да вършим тази работа си стои. Както и да е, и аз мисля като дона че следващата цел е долу и то бая - средносрочно но от къде ще тръгнем един бог знае
                          ..
                          Koko znae6 li sled novinata koi ql ql i koi pil pi ..trqbva6e da se zagasqt PCta i na biri4ka brat..ama az i na Xoskata mu kazax MANQCI za Boga ...tvoq broker kotira li te prez weekenda
                          Trade the News

Коментар

• Don Carlos ...buenas noches .....ta az spodelqm tova koeto kazva6 no tezi (v evropa) nikoga ne im e sgodno 1.30 precakva exporta ot druga strana kakto comentiraxme s Supertrader mislq tezi gospoda iskat da ima potreblenie ..taka scenariq e mnogo qsen petrola up i ? up vsi4ko drugo pazi cena i scapoto ? ni pazi s perdon gaza sux....6tom scenariq se naru6i zapo4va edno leko pa6kane .....izlizat novi statisti4eski ko6nici bez goriva s goriva , preraboteni i tn. 6to tova strannoto(?) 4udo e na gore vednaga se po4va razmaxvaneto na flaga ....Ёdo tozi moment inflacionnoto vliqnie na petroa nqma negativno vliqnie varxu ikonomikata ....Ё i taka i posle kato v BG a we kvo stava predi 6 meseca parite ne mi svar6vaxa tolkova barzo a sega .....tova e moeto scromno mnenie s dve dumi GIVOTA E EDIN TEATAR I NIE VSI4KI IGRAEM V NEGO......nelepo nali...
                            Trade the News

Коментар

• Много обирджииско го направиха според мен, харесаха ми стопа и отидоха да си го вземат а аз от мързел бях сложил стоп вместо обратна защото ми беше хартисал един бай от оня ден който затворих на плюс, но той беше доста по-малък от села ми, после се кумих половин час да продавам ли но с тъпата си картуна сложих отложен селл на 1.2871 - 78.6% фибото на целият спад. който разбира се не беше достигнат, и сега какво ем оставихме работа за вършене някакви тъпи 11п ем сега ако не иска да затвори под 2780 риска да ходим да вършим тази работа си стои. Както и да е, и аз мисля като дона че следващата цел е долу и то бая - средносрочно но от къде ще тръгнем един бог знае

Коментар

• EUR/USD

Колеги, ако съвсем случайно някой се интересува от мнението ми, то е че от тук
                                нататък трудно ще се намери нещо, което да спре долара, респ. да помогне на
                                еврото. Особено след като щ. долар постепенно "изземва" функциите на шв. франк.
                                Доларът е новата убежищна валута. Разбира се и в бъдеще еврото ще има
                                временни покачвания, но това ще бъдат корекции или импулси, породени от
                                разни спекулативни слухове. Но за мене няма никакво съмнение, че в средносрочен
                                план курсът ще бъде под 1.20. Това е и курсът-мечта за европейския бизнес. Нищо,
                                че официалните кръгове правят изявления, че нива 1.27 -1.30 не могат да попречат
                                на европейската икономика, това малко или много е димна завеса.
                                В този смисъл изразът, който употребих по-горе "да помогне на еврото" е условен
                                и има обратно значение. Просто битката за по-евтина национална валута е жестока,
                                но според неписаните закони трябва да бъде елегантна и без непозволени удари.
                                Така че Европа елегантно си го връща на САЩ за лъжите и манипулациите. Искате
                                пример? Да речем, три месеца лъжи за истинските стойности на пейролз. А в същото
                                време безработицата им в % е два пъти по-ниска, отколкото в Европа.
                                То бива, бива, ама...
                                След малко ще постна още едно мнение.

Коментар

Working...
                                X