Айде успех, на мен на демото не ми е нужен, жалко че не каза на къде ше ходи да си цъкна на демото, пък ти да покажеш умения и да привлечеш повече хора които да ти плащат за съветите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
Сега ти осъзнах брътвежите.Братчед ,ти си толкова тъп и необразован ,че даже не знаеш и какво съм начегЪркал.
Тея прави линии за които говориш ти,ги рисуват Левел 1 ахмаците да им ги чупят и после "Ми удариха ми стопа.Добре че съм на демо "
И тръгнал тоя шматарок некви критики да ми вкарваLast edited by intint; 21.09.2018, 22:50.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеедна права черта да дръпнеш,
Тея прави линии за които говориш ти,ги рисуват Левел 1 ахмаците да им ги чупят и после "Ми удариха ми стопа.Добре че съм на демо "
И тръгнал тоя шматарок некви критики да ми вкарва
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Направо надясно тръгна като го гледам, толкова ли можа да научиш за 20год по финансовите пазари една права черта да дръпнеш, още по зле ако професионално се занимаваш с тва. И тук удари на камък както в атерата.
Кво ше кажеш да купувам ли сега или да чакам или вече не смееш да дадеш прогноза.Имаш ли идея изобщо къде се намираш ?
Прогнози давам само срещу прилично заплащане,но нямаш пари да си го позволиш.
Пък и не ти трябва,щото си демо игралец
Коментар
-
Не г-н Дебилов.Ще ходи надясно
Кво ше кажеш да купувам ли сега или да чакам или вече не смееш да дадеш прогноза.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениекакво искаш да кажеш с тази права черта че или нагоре или надолу ли.Last edited by kurta007; 20.09.2018, 23:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
тва са 16г може да не е спечелил нищо а някой друг да е спечелил
Коментар
-
Браво Айнщайн.
Ако обаче удвоим периода,човека ще е направил над +300%
Коментар
-
Браво Айнщайн.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеКойто си е купил физическо злато последните 8 години нищо не е спечелил.
у муцуната го е замязал на тия от клипа на крембърис 'зомби'Last edited by ratten; 20.09.2018, 21:34.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеКойто си е купил физическо злато последните 8 години нищо не е спечелил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеАлооо златарите, скоро не сте давали прогнози.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
Коментар