If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам вече почти два месеца златото удари някаква много сериозна подкрепа на средно на около 1195$. На какво се дължи това според вас ? Дали не настъпи някакво дълготрайно равновесие за момента в търсенето/предлагането(добива) ? От друга страна знаем, че Китай и Русия акумилират, което донякъде изключва равновесие, а напротие покачване на цената ако излизат от собствения добив. От друга страна си мисля, кой има изгода да стабилизира цената толкова и защо, но нямам отговор. Вие какво ислите по въпроса ?
В момента се наблюдава разпродажба на акциите,което технически води до покачване на долара.Покачването на доларът води до спад на
златото,докъде ще видим.
Гледам вече почти два месеца златото удари някаква много сериозна подкрепа на средно на около 1195$. На какво се дължи това според вас ? Дали не настъпи някакво дълготрайно равновесие за момента в търсенето/предлагането(добива) ? От друга страна знаем, че Китай и Русия акумилират, което донякъде изключва равновесие, а напротие покачване на цената ако излизат от собствения добив. От друга страна си мисля, кой има изгода да стабилизира цената толкова и защо, но нямам отговор. Вие какво ислите по въпроса ?
Не Ви ангажирам с мнението си, но собственика на сайта трябва да го закрива или поне форума, за да ни избави от мъките ни.Заради едните, които пишат, другите които четат и третите, които ще бъдат излъгани.
При форекс пазара всички са излъгани. Само брокерите печелят.
Не Ви ангажирам с мнението си, но собственика на сайта трябва да го закрива или поне форума, за да ни избави от мъките ни.Заради едните, които пишат, другите които четат и третите, които ще бъдат излъгани.
Хммм. аммм. изчетох някои неща, .....не знам кво да кажа.
Та по темата за златото.
Сега, ако излезем от тая зона ( по Баце), за нагоре до 1234 или там нейде, не е ли възможно от там новото дънце под 1160
То и аз не съм много адекватен.
Въпроса е вълновия модел дава ли вариант- корекция до 1234 и ново дънце или требва (т.е. по голяма вероятност) да стигне до около 1300 и от там импулс за под 1150,
Въпроса е към Баце или друг вълновик.
П.П. Нивото 1212 изглежда непробиваемо засега. та горния въпрос е хипотеза.
и сори за не адекватността ми, ама ...... ракииии
Дано се вдигне, ама в момента е в "зона на бифуркация". Вариант дънце си стои.
Чакаме.
Немой Чадо да използваш тез купешки термини чуКондорски!
отец Нафърфорий на два пъти го е нафърфорил ..в Дупница и в Устово. Затуй СА кажува бифуркация.
Баце, ти вече си го написал , чакаме дънце под 1160. Звучи логично, с оглед на последния импулс на 4 часовата графиката от 1210 д0 1190 и последвалата го вяла корекция до сега.
Няма да е изненада ако в четвъртък видим пробив под 1190, до къде? не знам.
Но лично аз се позиционирах дълъг вече, с не лош обем от 1204, както обикновено доста по рано като време.
Баце, ти вече си го написал , чакаме дънце под 1160.
Звучи логично, с оглед на последния импулс на 4 часовата графиката от 1210 д0 1190 и последвалата го вяла корекция до сега.
Няма да е изненада ако в четвъртък видим пробив под 1190, до къде? не знам.
Но лично аз се позиционирах дълъг вече, с не лош обем от 1204, както обикновено доста по рано като време.
Така ..........
Прибрани и продажбите ( сутринта ) ...... прибрани и покупките , които отворих сутринта ...........
Тук , вече се изчаква , защото е възлово място за реализиране на модела с още едно дънце под 1160 ....... Бях писал ,че има вероятност (малка ) за него.
Е......ако ще го прави оттук трябва да започне ........ Качване над 1212 ще е сигнал ., че няма да се състои ............
Такаааааа ............... това е последният ми пост в темата от 17 .09 - преди 8 дена ............ Намираме се на цена , точно както преди 8 дена ............ като Златю още не е избрал посоката ........... както предположих ...............
Тоест ...... както предположих ........... намираме се в зона на бифуркация ..............
Вече имам нагласа , накъде ще е '' пробива '' ............. но се притеснявам , че някое Моди ще ме изтрие .............. и няма смисъл да споделям ..........
пп. Мибова ........ ти накъде мислиш , че ще се '' юрне '' цената на метала в следващите 3 дни .....................
ппп. А тя ............... ще се '' юрне '' в следващите 3 дни ...............
Коментар