Първоначално изпратено от BojidarKT
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Платината не отнема толкова място. Платина, Паладий.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнениеНе е ли време да се купува сребро?!
Години купувам злато, стига толкоз
Коментар
-
Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнениеНе е ли време да се купува сребро?!
Години купувам злато, стига толкоз
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Значи е време за продажба!
След като вече и последните от стадото са се набълбукали......препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеНарода купува злато като обезумял!
Тавекса са го оставили с празни рафтове:-)))
От унциите само кругеранди са останали
кенгуро, филхармонии, кленове се чака доставка след 1-2-3-4 седмици:-)
След като вече и последните от стадото са се набълбукали......
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеНарода купува злато като обезумял!
Тавекса са го оставили с празни рафтове:-)))
От унциите само кругеранди са останали
кенгуро, филхармонии, кленове се чака доставка след 1-2-3-4 седмици:-)
Трябваше през 2018 г. да си накупя Наполеони (20 франка) и от другите 20 франкови монети, както съветваше Бертрам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Качи бележките, защото на сайта на БНБ няма данни колко са стрували монетите навремето.
Преди 1990 г. имаше дефицит на хубавите стоки, предполагам и на златните монети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ей сега ще качвам лични данни.
Информацията я има и на сайта на БНБ, ако не вярваш-провери сам:-)
Преди 1990 г. имаше дефицит на хубавите стоки, предполагам и на златните монети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
До средата на 1989 година монетите се продаваха по номинал. Колкото пишеше на монетата-толкова струваше в БНБ. Последната такава монета бе 20 лева 120 г БАН. Следващата монета бе мечка с мечета и вместо 25 лева струваше 1100. Ал Невски струваше точно 11000лв. И дядо ми и баща ми и аз сме купували и имам всички документи. Та за цените съм 100% сигурен.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче при златните монети от НРБ сметката малко не излиза за Георги Димитров, Славянска писменост и Майка с дете.
Грам злато е бил 10 лв през 80-те години, би трябвало Г.Димитров 10 лв да е струвала 84 лв. Ако искаш, качи старите документи да видим,
Информацията я има и на сайта на БНБ, ако не вярваш-провери сам:-)
Коментар
Коментар