IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнение
    Не е ли време да се купува сребро?!
    Години купувам злато, стига толкоз
    Купувай, ама ще ти трябва да си наемеш склад на едро.

Коментар

• Не е ли време да се купува сребро?!
      Години купувам злато, стига толкоз

Коментар

• КАК Е ЗЛАТАРЧЕТА КУПУВАТЕ ЛИ

ПО БИТИВИТУ КАЗАХА ДА КУПУВАМЕ ЩОТО БИЛО СЕЙФХЕВЪН

СПОРЕД МЕН ТОВА СА ИЗГОДНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА БАЙ ДЪ ДИПС И 3000

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

задръж
          Поддържам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Значи е време за продажба!

След като вече и последните от стадото са се набълбукали......
            задръж
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
              Народа купува злато като обезумял!
              Тавекса са го оставили с празни рафтове:-)))
              От унциите само кругеранди са останали

кенгуро, филхармонии, кленове се чака доставка след 1-2-3-4 седмици:-)
              Значи е време за продажба!

След като вече и последните от стадото са се набълбукали......

Коментар

Народа купува злато като обезумял!

То за това цената се качва постоянно.

Трябваше през 2018 г. да си накупя Наполеони (20 франка) и от другите 20 франкови монети, както съветваше Бертрам.

Коментар

• Народа купува злато като обезумял!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Качи бележките, защото на сайта на БНБ няма данни колко са стрували монетите навремето.

Преди 1990 г. имаше дефицит на хубавите стоки, предполагам и на златните монети.
                    Както казах информацията е налична в сайта на БНБ, потърсете. Много е лесно наготово.

Коментар

Ей сега ще качвам лични данни.
                      Информацията я има и на сайта на БНБ, ако не вярваш-провери сам:-)
                      Качи бележките, защото на сайта на БНБ няма данни колко са стрували монетите навремето.

Преди 1990 г. имаше дефицит на хубавите стоки, предполагам и на златните монети.

Коментар

До средата на 1989 година монетите се продаваха по номинал. Колкото пишеше на монетата-толкова струваше в БНБ. Последната такава монета бе 20 лева 120 г БАН. Следващата монета бе мечка с мечета и вместо 25 лева струваше 1100. Ал Невски струваше точно 11000лв. И дядо ми и баща ми и аз сме купували и имам всички документи. Та за цените съм 100% сигурен.
                        прав си, с една леко кУрекция - не на всеки се разрешаваше да купи дори и от сребърните, та какво остава за златните 1000-та лева Майка с дете си струваха 1000 лева, обаче вероятността да си я купиш, без да имаш чичо в ЦК на БКП клонеше към 0
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Обаче при златните монети от НРБ сметката малко не излиза за Георги Димитров, Славянска писменост и Майка с дете.

Грам злато е бил 10 лв през 80-те години, би трябвало Г.Димитров 10 лв да е струвала 84 лв. Ако искаш, качи старите документи да видим,
                          Ей сега ще качвам лични данни.
                          Информацията я има и на сайта на БНБ, ако не вярваш-провери сам:-)

Коментар

До средата на 1989 година монетите се продаваха по номинал. Колкото пишеше на монетата-толкова струваше в БНБ. Последната такава монета бе 20 лева 120 г БАН. Следващата монета бе мечка с мечета и вместо 25 лева струваше 1100. Ал Невски струваше точно 11000лв. И дядо ми и баща ми и аз сме купували и имам всички документи. Та за цените съм 100% сигурен.
                            Обаче при златните монети от НРБ сметката малко не излиза за Георги Димитров, Славянска писменост и Майка с дете.

Грам злато е бил 10 лв през 80-те години, би трябвало Г.Димитров 10 лв да е струвала 84 лв. Ако искаш, качи старите документи да видим,

Коментар

И ние като деца и тийнейджъри през 90-те години си събирахме монети. Нямахме пари за златни, само сребърни и юбилейни.
                              На първия етаж на ЦУМ се продаваха. И лелката ни лъжеше, че дори двулевките са сребърни. Тези от НРБ не струваха много пари. Новите сребърни от 90-те години, които сега се продават все още в БНБ по 70 лв без ДДС, тогава бяха по 1000 лв. Златната монета с храм паметник Ал. Невски не помня колко струваше през 1994 г, вероятно 20 000 лв, тогава не се продаваха по номинал.

Интересното е, че наскоро успяхме да си продадем точно тези монети и изкарахме добри пари - над 900 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ако искаш вярвай, ама познавам едно комшийче, сега на 15, дето от две години си купува през месец по някоя монетка. Предимно сребърни естествено. С идеята, че нямам как, ще скача златото. Обаче е арменче. То си му е в кръвта.
                                И ние като деца и тийнейджъри през 90-те години си събирахме монети. Нямахме пари за златни, само сребърни и юбилейни.
                                На първия етаж на ЦУМ се продаваха. И лелката ни лъжеше, че дори двулевките са сребърни. Тези от НРБ не струваха много пари. Новите сребърни от 90-те години, които сега се продават все още в БНБ по 70 лв без ДДС, тогава бяха по 1000 лв. Златната монета с храм паметник Ал. Невски не помня колко струваше през 1994 г, вероятно 20 000 лв, тогава не се продаваха по номинал.

Интересното е, че наскоро успяхме да си продадем точно тези монети и изкарахме добри пари - над 900 лв.

Коментар

Working...
                                X