Първоначално изпратено от Vladi666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеТва ли му беше рипането ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНа 14 .09 2018 ....... рано сутринта ............
Преди , около 20 дена ........
Днес - сутринта
да, така си е....ако прекалено дълго очакваш нещо и то най-накрая взима и се случва....когато не го очакваш.....Last edited by aleks262; 04.01.2019, 12:13.препоръка е
Коментар
-
На 14 .09 2018 ....... рано сутринта ............
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
Да вдигнем малко темата , че от троловете в ''Политика'' , човек не може да поспори за нещо наистина струващо си ....
Това за сега е виждането ми за пътя на Златан , в близките дни !
Видно е , че ново дъно НЕ очаквам , но ако все пак ме изненада пазара , ще бъде с '' няколко пробити доларчета '' по надолу - не повече !!!!
Най - общо - очаквам ръст - до към 1285 / 1300, без да уточнявам с подробности , вида на структурата на движението , до там
Нагледно - очаквам движение по синията или червената пунктирана линия ....................
Преди , около 20 дена ........
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеТри месеца по късно ................
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеЩе ударим 1300 като гледам... още малко да се срине Дау и сме там.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Мерси от мен, аз хора си имам, не само там............ иначе може да си ги купиш и от софиЪ, разбира се...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
значи екскурзия до антверпен ...... имам човек да ни посрещне........... пиши на лични ....... препоръка е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
после как ще ги 'отвържеш'
ще си неприятно изненадан
такива като нас са клиент-мечта на дъртия евреин продавач на диманти
това си е капиталовложение и може много кинти да извадиш от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
значи екскурзия до антверпен ...... имам човек да ни посрещне........... пиши на лични ....... препоръка е...
ще си неприятно изненадан
такива като нас са клиент-мечта на дъртия евреин продавач на димантиLast edited by bertram; 30.12.2018, 22:07.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Диаманти....можи!........... пиши на лични ....... препоръка е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеДиаманти....можи!. Весели празници на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena
А как си с ... камъните? Мани ги купоните, я виж тука една шопинг терапия за големи момичета.
https://www.1stdibs.com/jewelry/neck.../id-j_5268522/
Коментар
Коментар