Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеПрестурктуриран портфейл за 2018 г.:
Кеш: 54 %
Акции: 25 % (към 30.12.2018)
Злато/сребро (други метали): 21%
НИ: не ги включвам в сметката изобщо. Ако ги включа, то всичко се променя значително.
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеАз тук лично се чудя какво да правя, като % от портфейла ми не трябва да пазарувам повече, напротив, трябва да намаля теглото.
Физическо не смея да взимам, за да не дърпам дявола за опашката. Да продавам не ми се ще... Знам ли. Някой някакви идеи за момента?
и вълка сит и агнето цяло ........ успехfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеАз тук лично се чудя какво да правя, като % от портфейла ми не трябва да пазарувам повече, напротив, трябва да намаля теглото.
Физическо не смея да взимам, за да не дърпам дявола за опашката. Да продавам не ми се ще... Знам ли. Някой някакви идеи за момента?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
МАЛКО ОСТАНА ДО ВЪРХО НА ЗЛОТО . БУТАЙ ПИПИ И МИШИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ. ХЯХЯХЯХХЯЯЯЯЯЯ. НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАЙДЕ ХАНУКЯРИ
ВЪРХО НА ЗЛОТО Е ТУК
БУТНЕТЕ ОЩЕ МАЛКО
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Три месеца по късно ................ търгуването ми ( спекулирането ) с '' хартиено '' злато , на база прогнозата ......... е довело до профит за покупка на близо унция '' Реално ''
2018 - "The Worst Year On Record" With 93% Of All Assets Down
Last edited by Minka; 21.12.2018, 15:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнениеДа вдигнем малко темата , че от троловете в ''Политика'' , човек не може да поспори за нещо наистина струващо си ....
Това за сега е виждането ми за пътя на Златан , в близките дни !
Видно е , че ново дъно НЕ очаквам , но ако все пак ме изненада пазара , ще бъде с '' няколко пробити доларчета '' по надолу - не повече !!!!
Най - общо - очаквам ръст - до към 1285 / 1300 , без да уточнявам с подробности , вида на структурата на движението , до там
Нагледно - очаквам движение по синията или червената пунктирана линия ....................
Три месеца по късно ................ търгуването ми ( спекулирането ) с '' хартиено '' злато , на база прогнозата ......... е довело до профит за покупка на близо унция '' Реално ''
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекво става с това злото
що расте
Миши мнение ?
нали го чакахме под 1000 и беше загубена кауза туй зло
жалко мишито се загуби
Пипи мнение ?
В рамките на следващата петилетка (която няма да мяза на отминалата) го виждам над 2-та.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНовата тема защо не кръстихте “Златото - рали, рали, рали!”
“Балон или не” звучи много полемично
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
купувай наполеони и не се занимавай с глупости.
физическото злато е застраховка за момент, в който "я въпросните ЕТФ-и, а камиларя"
тъпо е да плащаш такса управление на някой, който ти пази "физическото"...докато дойде момента да избяга с него
Разбира се това ще се случи при съвсем други нива на златото.Last edited by Todor Sabev; 20.12.2018, 19:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеА някой практически опит има ли? Примерно ЕТФи държащи физическо злато vs. държащи деривати. Базирани в Щатите vs. Швейцария? Четох, че Щатските държащи физически кюлчета са данъчно облагаеми..
физическото злато е застраховка за момент, в който "я въпросните ЕТФ-и, а камиларя"
тъпо е да плащаш такса управление на някой, който ти пази "физическото"...докато дойде момента да избяга с неготова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеЕдин от уважаваните съфорумци-за жалост от доста време не е писал-неколкократно предупреждаваше за Дойче Банк...........вече е близко до нивата които той смяташе за интересни и пълни с изненада........Комерца като едното нищо ще струва скоро повече............
Коментар
-
кво става с това злото
що расте
Миши мнение ?
нали го чакахме под 1000 и беше загубена кауза туй зло
жалко мишито се загуби
Пипи мнение ?Last edited by the architect; 20.12.2018, 16:21.
- 1 like
Коментар
Коментар