IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миши злото щеше да пада а талерите в момента подрънкват на 1234. Що така пак не позна.късо

Коментар

• някой /специалист по топлите вълни/ се изака в темата.
      трябва да мине известно време за да се измирише.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
        Една нотификация от мен. Златото проби 1212 и достигна имагинерната линия 1234. Сега сме в точка на бифуркация и варантите са два: единият е надолу за тест на 2012 и ако пробие следващо ниво на подкрепа е 1200. Вторият вариант е нагоре за пробив на имагинерната линия 1234. Хайде на слуки. Сигурен съм че прогнозата ми ще се сбъдне на 100%. Имам още 3 4 варианта, но мисля че с тези двата ще позная накъде сме и няма да ви затормозявам с подвълните, че са сложни и няма да ги разберете.
        ПРОГНОЗИТЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ С ПОЗИЦИИ ВСИЧКО ДРУГО Е ТА.....АК Прогнози и позиции ЗА СЕГА нямам.
        Last edited by Todor Sabev; 17.10.2018, 07:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Баце............нема повече какво да се пише тук................
          Те тия двамата корифей , са дали движението на ''Златото '' , за близките ПЕТ години................

трябваше да сложиш кавичките на движението, не на златото ))))
          препоръка е

Коментар

Една нотификация от мен. Златото проби 1212 и достигна имагинерната линия 1234. Сега сме в точка на бифуркация и варантите са два: единият е надолу за тест на 2012 и ако пробие следващо ниво на подкрепа е 1200. Вторият вариант е нагоре за пробив на имагинерната линия 1234. Хайде на слуки. Сигурен съм че прогнозата ми ще се сбъдне на 100%. Имам още 3 4 варианта, но мисля че с тези двата ще позная накъде сме и няма да ви затормозявам с подвълните, че са сложни и няма да ги разберете.
            колега кориифей, прогнозата ви няма да е пълна без застраховка за известно - временно колебание.
            препоръка е

Коментар

• Една нотификация от мен. Златото проби 1212 и достигна имагинерната линия 1234. Сега сме в точка на бифуркация и варантите са два: единият е надолу за тест на 2012 и ако пробие следващо ниво на подкрепа е 1200. Вторият вариант е нагоре за пробив на имагинерната линия 1234. Хайде на слуки. Сигурен съм че прогнозата ми ще се сбъдне на 100%. Имам още 3 4 варианта, но мисля че с тези двата ще позная накъде сме и няма да ви затормозявам с подвълните, че са сложни и няма да ги разберете.
              Last edited by Krum Sokolov; 16.10.2018, 23:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                До 1234 горе- доле ми беше ясно, затворих дългите почти, без двайсет.
                Баце, от тука пробив на 1235 към 1300 ли води или е еднакво вероятно за тест на 'имагинерната линия" от предни твои постове, или дори ново дънце.
                Спрямо вълните и броенето което прилагаш.
                Баце............нема повече какво да се пише тук................
                Те тия двамата корифей , са дали движението на ''Златото '' , за близките ПЕТ години................

Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
                Колко хубава е вълновата теория! Правиш 3 варианта за нагоре, още 3 за надолу и винаги познаваш движението.
                Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

добре е да се подсигуриш и с едно допускане за временно колебание и застой и си патрон, гарантирано.

Коментар

• До 1234 горе- доле ми беше ясно, затворих дългите почти, без двайсет.
                  Баце, от тука пробив на 1235 към 1300 ли води или е еднакво вероятно за тест на 'имагинерната линия" от предни твои постове, или дори ново дънце.
                  Спрямо вълните и броенето което прилагаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение

аха ти много знаеш явно щото работим само с zertificat . е кажи тогава къде е върхо на 1234 ли е

той и мишето дето не е техничар напуска къси за 1000 ама вече изгоря
                    Къде е върха не ме интересува или дъното. Аз търгувам спредове

Коментар

• Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение

Наѝ ме кефят теничарите: наѝ големите тиквеници на пазара. Въобще не знае кво става
                      аха ти много знаеш явно щото работим само с zertificat . е кажи тогава къде е върхо на 1234 ли е

той и мишето дето не е техничар напуска къси за 1000 ама вече изгоря
                      Last edited by volatilnia; 15.10.2018, 14:42.

Коментар

LTCM не е добър пример. Прочети и разбери историята и не пиш наизуст
                        Когато много маймуни се покатерят на кух клон или се чупи или некоя маймуна се бута за да не стане белята. Пък и дървото и друг път е раждало кухи клонове., но маймуните това не са го включили у сметките.

Коментар

Наѝ ме кефят теничарите: наѝ големите тиквеници на пазара. Въобще не знае кво става
                          Сигурно '' техничарите '' си искал да напишеш ..............

Мммм ..... има и добри сред тях , но задължително ползват и други методи за допълнително ''ориентиране''..........

Само на линиики , МА - та , всевъзможни идиотски (закъсняващи ) индикатори и осцилатори + фигурки ................. трудно .

Всъщност , със всеки метод - изолирано е трудно..........

Нужна е комбинация от всички , като водеща (за мен) , трябва да е ''вълновата теория''.............

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Хубава е ........ не знам .
                            Малко глупашко определение ............... Нещо като '' китайски комунисти - ядат мозак на жива маймуна '''

Виж - полезна - Да !!!
                            Ама само за ,който я владее

Коментар

Колко хубава е вълновата теория! Правиш 3 варианта за нагоре, още 3 за надолу и винаги познаваш движението.
                              Хубава е ........ не знам .
                              Малко глупашко определение ............... Нещо като '' китайски комунисти - ядат мозак на жива маймуна '''

Виж - полезна - Да !!!
                              Ама само за ,който я владее

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Е , нищо ...........
                              Къпем се , сипваме си едно уиски ...... и се наслаждаваме на растежа на заетите позиции от 1183 и добавката на 1213
                              Втората е с + 1 стоп .
                              Очаквам ръста да продължи ........
                              Възможно е връщане за корекция и тестване на линията съединяваща върховете на дълговременния реиндж ( графиката е в Имотите , ако някое моди не я е изтрило ) ..............

Това е !!!
                              Ако продължим с ръста - печелим стотици $$$ )
                              Ако върнем и пробием описаната имагинерна линия ..... само 150 $ ............

Last edited by БАЦЕ; 15.10.2018, 13:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

То понеже нобеловите лауреати по икономика се счупват от познаване. Примерно тези от LTCM или Рубини. .Или с какво ще стане с пазара ако Тръмп спечели. Други пък си клечат на дълги уверени в светлото бъдеще.
                                LTCM не е добър пример. Прочети и разбери историята и не пиш наизуст

Коментар

Working...
                                X