Миши злото щеше да пада а талерите в момента подрънкват на 1234. Що така пак не позна.късо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеЕдна нотификация от мен. Златото проби 1212 и достигна имагинерната линия 1234. Сега сме в точка на бифуркация и варантите са два: единият е надолу за тест на 2012 и ако пробие следващо ниво на подкрепа е 1200. Вторият вариант е нагоре за пробив на имагинерната линия 1234. Хайде на слуки. Сигурен съм че прогнозата ми ще се сбъдне на 100%.Имам още 3 4 варианта, но мисля че с тези двата ще позная накъде сме и няма да ви затормозявам с подвълните, че са сложни и няма да ги разберете.
Last edited by Todor Sabev; 17.10.2018, 07:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Баце............нема повече какво да се пише тук................
Те тия двамата корифей , са дали движението на ''Златото '' , за близките ПЕТ години................
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеЕдна нотификация от мен. Златото проби 1212 и достигна имагинерната линия 1234. Сега сме в точка на бифуркация и варантите са два: единият е надолу за тест на 2012 и ако пробие следващо ниво на подкрепа е 1200. Вторият вариант е нагоре за пробив на имагинерната линия 1234. Хайде на слуки. Сигурен съм че прогнозата ми ще се сбъдне на 100%.Имам още 3 4 варианта, но мисля че с тези двата ще позная накъде сме и няма да ви затормозявам с подвълните, че са сложни и няма да ги разберете.
препоръка е
Коментар
-
Една нотификация от мен. Златото проби 1212 и достигна имагинерната линия 1234. Сега сме в точка на бифуркация и варантите са два: единият е надолу за тест на 2012 и ако пробие следващо ниво на подкрепа е 1200. Вторият вариант е нагоре за пробив на имагинерната линия 1234. Хайде на слуки. Сигурен съм че прогнозата ми ще се сбъдне на 100%.Имам още 3 4 варианта, но мисля че с тези двата ще позная накъде сме и няма да ви затормозявам с подвълните, че са сложни и няма да ги разберете.
Last edited by Krum Sokolov; 16.10.2018, 23:46.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеДо 1234 горе- доле ми беше ясно, затворих дългите почти, без двайсет.
Баце, от тука пробив на 1235 към 1300 ли води или е еднакво вероятно за тест на 'имагинерната линия" от предни твои постове, или дори ново дънце.
Спрямо вълните и броенето което прилагаш.
Те тия двамата корифей , са дали движението на ''Златото '' , за близките ПЕТ години................
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеКолко хубава е вълновата теория! Правиш 3 варианта за нагоре, още 3 за надолу и винаги познаваш движението.Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре е да се подсигуриш и с едно допускане за временно колебание и застой и си патрон, гарантирано.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
аха ти много знаеш явно щото работим само с zertificat . е кажи тогава къде е върхо на 1234 ли е
той и мишето дето не е техничар напуска къси за 1000 ама вече изгоря
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Наѝ ме кефят теничарите: наѝ големите тиквеници на пазара. Въобще не знае кво става
той и мишето дето не е техничар напуска къси за 1000 ама вече изгоряLast edited by volatilnia; 15.10.2018, 14:42.
Коментар
-
LTCM не е добър пример. Прочети и разбери историята и не пиш наизуст
Коментар
-
Наѝ ме кефят теничарите: наѝ големите тиквеници на пазара. Въобще не знае кво става
Мммм ..... има и добри сред тях , но задължително ползват и други методи за допълнително ''ориентиране''..........
Само на линиики , МА - та , всевъзможни идиотски (закъсняващи ) индикатори и осцилатори + фигурки ................. трудно .
Всъщност , със всеки метод - изолирано е трудно..........
Нужна е комбинация от всички , като водеща (за мен) , трябва да е ''вълновата теория''.............
Коментар
-
Хубава е ........ не знам .
Малко глупашко определение ............... Нещо като '' китайски комунисти - ядат мозак на жива маймуна '''
Виж - полезна - Да !!!
Ама само за ,който я владее
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеКолко хубава е вълновата теория! Правиш 3 варианта за нагоре, още 3 за надолу и винаги познаваш движението.
Малко глупашко определение ............... Нещо като '' китайски комунисти - ядат мозак на жива маймуна '''
Виж - полезна - Да !!!
Ама само за ,който я владее
Е , нищо ...........
Къпем се , сипваме си едно уиски ...... и се наслаждаваме на растежа на заетите позиции от 1183 и добавката на 1213
Втората е с + 1 стоп .
Очаквам ръста да продължи ........
Възможно е връщане за корекция и тестване на линията съединяваща върховете на дълговременния реиндж ( графиката е в Имотите , ако някое моди не я е изтрило ) ..............
Това е !!!
Ако продължим с ръста - печелим стотици $$$ )
Ако върнем и пробием описаната имагинерна линия ..... само 150 $ ............
Last edited by БАЦЕ; 15.10.2018, 13:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
То понеже нобеловите лауреати по икономика се счупват от познаване. Примерно тези от LTCM или Рубини. .Или с какво ще стане с пазара ако Тръмп спечели. Други пък си клечат на дълги уверени в светлото бъдеще.
- 1 like
Коментар
Коментар